Dieta cu gumă de mestecat și apă | Ce trebuie să faci pentru a slăbi 10 kg în 3 săptămâni

Dieta cu gumă de mestecat și apă | Ce trebuie să faci pentru a slăbi 10 kg în 3 săptămâni
SURSA FOTO: Pexels
Publicat: 13/05/2022, 16:19
Actualizat: 13/05/2022, 16:20

De-a lungul timpului, am auzit de multe diete de slăbit, dar poate puțini știu de cea care conține o simplă gumă de mestecat și apă, deși poate la prima vedere părea ciudată.

Mulți se întreabă cum e posibil să slăbești cu gumă de mestecat, pentru că apa nu ar fi atât de ciudată datorită faptului că un factor principal în diete este acela să bei suficientă apă. Astfel, corpul rămâne hidratat și arde caloriile.

Guma de mestecat este mestecată de oameni, de obicei, pentru faptul că oferă o respirație proaspătă, după o masă, sau pur și simplu pentru că doresc să evite anxietatea de a mânca târziu sau de a lua gustări la ore nepotrivite.

Unii o mestecă fără niciun motiv anume, dar când vine vorba de dietă este clar faptul că apa joacă cel mai important rol, deoarece consumul acesteia este esențial pentru reducerea greutății cuiva.

Consumul unei cantități mici de apă înainte de micul dejun va fi foarte potrivit pentru arderea caloriilor. Poate fi unul sau pot fi, foarte bine, două pahare de apă înainte de micul dejun și apoi în timpul zilei ar trebui să continuați să vă mențineți corpul și organismul bine hidratate pentru rezultate și mai bune.

Cantitatea de apă pe care o persoană ar trebui să o consume pe zi este în mod regulat de 2 până la 3 litri, astfel încât energiile corpului sunt întotdeauna bune și, de asemenea, pentru arderea mai multor calorii.

Mesele zilei, care sunt micul dejun, care a fost masa principală a zilei și cea mai importantă, prânzul și cina, trebuie acoperite de alimente complet sănătoase și sănătoase, astfel încât această apă și gumă de mestecat să poată da rezultate optime.

Principalul lucru pentru o dietă bună este să mâncați bine și corect, este important să reduceți grăsimile saturate și să vă permiteți să respectați exerciții ușoare și simple de efectuat sau, pur și simplu, să adăugați rutinelor zilnice de mers pe jos timp de cel puțin 30 de minute.

O recomandare foarte necesară este să nu prelungiți mestecarea gumei de mestecat mult timp, pentru că acest lucru poate provoca leziuni ale dinților.

Astfel, guma trebuie mestecată cel mult 20 de minute, de preferință înainte de masă și nu în fiecare zi, scrie wro.waykun.com.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult