Doi români morți la Miami: O femeie a fost împușcată în plină stradă de fostul iubit. Bărbatul s-a sinucis imediat după crimă

Doi români morți la Miami: O femeie a fost împușcată în plină stradă de fostul iubit. Bărbatul s-a sinucis imediat după crimă
Captură Video - NBC Miami
Publicat: 02/09/2022, 19:34
Actualizat: 02/09/2022, 19:36

Un incident nefericit s-a petrecut în Miami, unde doi români au murit. O femeie a fost împușcată în plină stradă de fostul iubit, iar bărbatul s-a sinucis imediat după crimă.

Doi cetățeni români au fost găsiți împușcați pe o stradă din centrul orașului american Miami, în miercuri seara, 31 august. Victimele sunt un bărbat de 48 de ani și o femeie în vârstă de 49 de ani.

Cei doi locuiau în statul Pennsylvania și au avut o relație care a durat circa doi ani, potrivit poliției.

Femeia a decis să se despartă de bărbat, însă acesta nu accepta încheierea relației.

Femeia a fugit împreună cu fiul ei de 14 ani, la Miami, unde locuia fiica ei, în vârstă de 27 de ani, în speranța că va scăpa de fostul partener, însă acesta a urmărit-o și a insistat să se întoarcă la el.

Bărbatul a scos pistolul și a împușcat-o pe fosta sa iubită, apoi a întors pistolul spre el și s-a sinucis.

Amândoi au fost declarați morți la fața locului.

Potrivit profilului LinkedIn al bărbatului român, acesta lucra pentru Piedmont Airlines, o companie aeriană din Philadelphia, în Pennsylvania, scrie NBCMiami.com.

Miami și incidentele terifiante

Se știe faptul că în Miami sunt deseori incidente care te pot șoca.

În urmă cu aproximativ cinci luni, două persoane au fost ucise şi alte cel puţin 20 au fost rănite, după ce trei bărbaţi „au tras asupra mulţimii” adunate în faţa unei săli de concerte din Miami, Florida.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase