Doi șoferi din Craiova, mamă şi fiu, prinşi drogaţi la volan în aceeaşi seară

Doi șoferi din Craiova, mamă şi fiu, prinşi drogaţi la volan în aceeaşi seară
Foto caracter ilustrativ / Sursa foto: MEDIAFAX FOTO
Publicat: 30/10/2022, 20:11
Actualizat: 30/10/2022, 20:13

O mamă şi fiul său au fost prinşi drogaţi la volan, în aceeaşi seară, în Craiova. După ce tânărul a fost descoperit drogat, și-ar fi chemat mama să discute cu polițiștii, iar femeia a ajuns cu mașina la fața locului, fiind și ea drogată.

Poliţiştii din Craiova au depistat în trafic, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe strada Dealul Spirei, un șofer în vârstă de 20 de ani, care consumase droguri.

Tânărul a devenit recalcitrant, când a fost oprit de agenți, motiv pentru care a fost testat și a reieșit că a consumat canabis, potrivit Mediafax.

Acesta și-a sunat mama să îl ajute, iar femeia, ajunsă la locul indicat cu mașina, s-a dovedit a fi și ea drogată. Femeia, în vârstă de 37 de ani, se afla sub influența substanței psihoactive Amphetamine.

Cei doi au fost duși la spital pentru recoltatea de probe biologice, iar poliţiştii au întocmit dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase