Doliu în fotbal. Fostul antrenor Miodrag Jesic a murit într-un cumplit accident rutier. Avea 64 de ani

Doliu în fotbal. Fostul antrenor Miodrag Jesic a murit într-un cumplit accident rutier. Avea 64 de ani
Miodrag Jesic / Sursa foto: Partizan.rs
Publicat: 10/12/2022, 08:12
Actualizat: 10/12/2022, 08:13

Zi neagră pentru fotbalul românesc. Miodrag Jesic, fost jucător de fotbal la Partizan Belgrad şi fost antrenor al echipei CS Otopeni, în sezonul 2008-09, a murit la 64 de ani, în urma unui cumplit accident rutier.

Fostul sportiv a murit într-un accident care a avut loc în apropiere de oraşul sârb Ruma.

Vă recomandăm să citiți și: Un celebru jurnalist sportiv a murit în Qatar, în timp ce transmitea de la Cupa Mondială. Ipoteza șoc înaintată de fratele lui: „A fost ucis”

Antrenor la CS Otopeni, în sezonul 2008-2009

Miodrag Jesic a evoluat în cariera de fotbalist ca fundaş pentru echipele Partizan Belgrad, Altay Izmir şi Trabzonspor, dar şi pentru echipa naţională a Iugoslaviei.

Ca antrenor, Miodrag Jesic a activat în România, la echipa de primă ligă CS Otopeni, în sezonul 2008-09.

El a mai antrenat, printre altele, formaţiile Partizan Belgrad, Slavia Sofia, ŢSKA Sofia, Litex Loveci şi multe echipe din zona Golfului, scrie News.ro.

Vă recomandăm să citiți și: Brazilia, eliminată de la Cupa Mondială! Croația a câștigat în sferturi la loviturile de departajare și merge în semifinale

Ca jucător, a fost campion al Iugoslaviei cu Partizan

„FC Partizan a pierdut o altă legendă. Miodrag Jesic, fost jucător și antrenor, a murit într-un accident petrecut pe drumul principal Ruma-Jarak.

Cea mai mare parte a carierei sale de jucător, din 1980 până în 1994, a fost petrecută printre alb-negri, pentru care a jucat 148 de meciuri de ligă și a marcat 13 goluri. După aceea a jucat pentru cluburile turcești Altai și Trabzon.

Și-a început cariera de antrenor la scurt timp după încheierea jocului și a lucrat în aproape 30 de cluburi.

A condus, printre altele, OFK Belgrad, Partizan, Liteks, Buducnost, Saraievo și a mai lucrat în Turcia, China, Libia, Maldive, Tunisia, Iran și Arabia Saudită, unde și-a încheiat ultimul angajament de antrenor în septembrie.

Ca jucător, a fost campion al Iugoslaviei cu Partizan, iar ca antrenor, campioana Ligii Arabe cu Sfaxien din Tunisia, campioana Bulgariei cu CSKA Sofia, campioana Libiei cu Al Ittihad și campioana Myanmarului cu Yangon”, conform unui mesaj postat pe site-ul oficial al echipei sârbe Partizan.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase