Dorin Cioabă CIORDIT de ANAF! Seiful și imprimanta casei regale din Sibiu, din sediul Staborului, scoase la mezat de Fisc

Dorin Cioabă CIORDIT de ANAF! Seiful și imprimanta casei regale din Sibiu, din sediul Staborului, scoase la mezat de Fisc
Publicat: 16/02/2024, 19:06
Actualizat: 16/02/2024, 19:24

Regele internaţional al romilor, Dorin Cioabă, acuză Administraţia Finanţelor Publice Sibiu de abuz şi se încaieră cu Fiscul. Pe 28 februarie ANAF scoate la vânzare un seif gol, o imprinantă și alte catrafuse imperiale în limita a 5000 de lei, pentru recuperarea unul prejudiciu contestat de casa regală din Sibiu. Este cea de-a doua ofertă a ANAF, la prima nimeni nu a îndrăznit să se atingă/liciteze de bunurile lui Dorin.

Dorin Cioabă continuă să se târguiască cu Fiscul și amenință Fiscul cu procese succesive pentru recuperarea prejudiciilor mobile și de imagine.

„Licitaţia este pe finalul lunii, dar e contestată la Judecătorie. Ne judecăm încă. Ei (ANAF-ul n.r.) fac un abuz. Nu e vorba de o mie de euro, este vorba de nişte decizii care nu sunt legale. Eu nu le datorez niciun leu. Eu nu am avut activitate pe cabinetul de mediator. Mie mi-au făcut nişte decizii din oficiu, nişte decizii de impunere, care nu au niciun temei. Ei au zis că mi le-au publicat pe spaţiul virtual”, a declarat Dorin Cioabă.

Ce birotică regală  puteți achiziționa!

Bunurile lui Cioabă pe care ANAF Sibiu a anunţat că le scoate la licitaţie, în 28 februarie, s-ar afla încă în biroul de mediator al regelui romilor, adică Staborul local, ele nu au fost confiscate. Dorin Cioabă susţine că el, în calitate de mediator/staroste, nu a avut deloc activitate, deci nu datorează nimic ANAF-ului.

„Bunurile sunt la mine în birou. Mi se pare că e un abuz din partea lor şi, până la urmă, toţi ne supunem legilor. Dacă eu aveam datorie, puteau să mă execute, că asta e legea în ţară, dar atâta timp cât eu am contestat, că e dreptul meu aşa cum am dreptul să plătesc impozite, am dreptul şi să le contest. Dacă îţi arăt nişte decizii ale lor, te cruceşti. Ăştia nici măcar nu ştiu matematică, să adune doi plus doi. De data asta, dacă era o datorie, eu o plăteam, dar nu e o datorie. Ei vin şi spun că pe cabinetul de mediator mi-au pus în fiecare an nişte dări, a precizat Dorin Cioabă.

Printre bunurile scoase la vânzare sunt enumerate un colțar cu două fotolii (480 de lei), un seif de metal (1.245 de lei), două televizoare LG (225, respectiv 255 de lei) și o imprimantă multifuncțională Minolta al cărei preț a fost stabilit la 1.005 lei, dar pot fi și suprize! Este cea de-a doua licitație, nu ratați!

Mediator autorizat

În mai 2013, Dorin Cioabă anunţa că este primul mediator autorizat al acestei etnii din România şi preşedinte al Staborului (tribunal – n.r.) de la Sibiu şi că va media primele cazuri cu romi. Tot în 2013, Dorin Cioabă spunea că, în calitate de mediator şi judecător al Staborului romilor, va înfiinţa la Sibiu cel mai important tribunal al etniei, un fel de mare-înaltă curte de apel internă.

Rene Pârșan
Rene Pârșan a debutat în presă în 1992, reporter și redactor la Evenimentul Zilei. Între 1994 și 2010 a fost senior editor, editorialist, reporter mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Alphabet, compania care deține Google, depășește o capitalizare de 2.000 de miliarde de dolari