Dramă cumplită pentru Britney Spears. Cântăreața a suferit un avort spontan

Dramă cumplită pentru Britney Spears. Cântăreața a suferit un avort spontan
Publicat: 15/05/2022, 10:02

Celebra cântăreață Britney Spears trece prin clipe deosebit de grele. Vedeta le-a transmis urmăritorilor de pe Instagram că ea și partenerul Sam Asghari „și-au pierdut copilul minune”.

Britney anunțase că este însărcinată la câteva luni după ce a scăpat de sub tutela autoritară a tatălui ei, după mulți ani.

Bărbatul controla numeroase aspecte ale vieții starului american, inclusiv cel legat de sănătatea ei reproductivă.

Starul de 40 de ani are doi fii adolescenți și a declarat anterior că vrea să întemeieze o familie cu antrenorul personal Sam Asghari.

„Cu cea mai profundă tristeţe a noastră trebuie să anunţăm că ne-am pierdut copilul minune la începutul sarcinii”, a scris ea într-o postare sâmbătă.

„Acesta este o perioadă devastatoare pentru orice părinte. Poate că ar fi trebuit să aşteptăm să anunţăm până am ajuns mai departe, totuşi, am fost prea încântaţi să împărtăşim vestea bună. Dragostea noastră este puterea noastră. Vom continua să încercăm să ne extindem frumoasa familie”, a declarat Britney Spears.

Sursa foto: Profimedia

Britney are deja doi copii, pe Sean Federline, de 16 ani și Jayden James Federline, de 15 ani, născuți dintr-o relație anterioară cu dansatorul Kevin Federline.

În vara anului trecut, Britney a apărut la tribunal, unde a declarat că vrea să renunțe la sterilet, pentru a face alți copii, dar tatăl ei îi interzice acest lucru.

Celebra cântăreață va povesti totul despre tutela scandaloasă a bărbatului care i-a dat viață, în cartea de memorii pe care a început să o scrie, informează adevărul.ro.

Britney Spears a ieșit de sub tutela tatălui ei. „Este cea mai bună zi, cred că o să plâng”

Cântăreața americană Britney Spears a ieșit de sub tutela tatălui său, Jamie Spears, în urma unei decizii a unei instanțe din Los Angeles.

Judecătoarea Brenda Peny a pus capăt tutelei sub care tatăl artistei i-a controlat acesteia mai multe aspecte ale vieții, iar decizia are efect imediat.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult