El este bărbatul care a MURIT strivit de TIR în Vrancea. Cristian era directorul unei școli din Galați și ar fi lăsat un mesaj de adio

Publicat: 18/03/2023, 18:42
Actualizat: 18/03/2023, 18:44

Șoferul de 37 de ani care și-a pierdut viața în urma unui accident produs vineri pe raza localității Pufești din Vrancea era directorul unei școli din Tecuci.

Cristian Stănilă era profesor de geografie și directorul școlii „Iorgu Iordan” din Tecuci. Potrivit presei locale, el ar fi avut o relație cu o colegă, relație care ar fi început încă de când femeia era căsătorită cu primarul unei comune din Galați, iar Cristian era, la rândul său, însurat. Fiecare dintre cei doi avea câte un copil, însă ambii au decis să divorțeze de partenerii de la acea vreme pentru a fi împreună.

Lucrurile nu au mers, însă, așa cum și-ar fi dorit, astfel că femeia ar fi decis să se despartă și să revină la fostul soț. Cristian nu a putut accepta asta, așa că, potrivit Jurnal de Vrancea, a amenințat că se va sinucide. Mai mult, el a postat un mesaj în acest sens pe Facebook, moment în care cunoscuții săi au alertat Poliția.

„A fost găsit pe barajul de la Movileni în timp ce intenționa să își pună capăt zilelor. Doar intervenția de ultim moment a oamenilor legii a făcut atunci ca Stănilă să nu ajungă în apele Siretului, cu tot cu femeia iubită pe care o înșfăcase de mână. Se părea că lucrurile s-au liniștit, în urmă cu numai două săptămâni cei doi căsătorindu-se la starea civilă din Tecuci. Dar o altă ceartă izbucnită weekendul trecut, pe fondul geloziei oarbe a bărbatului, i-a adus luni în fața unui notar din Tecuci unde au solicitat divorțul.

Nici nu apucase să se usuce bine cerneala pe actele de divorț că pătimașii îndrăgostiți au declarat miercuri, tot în fața notarului, că s-au răzgândit și că vor să rămână împreună. Dar liniștea nu a durat se pare nici măcar o zi, un alt scandal având la bază gelozia a făcut-o pe femeie să îl anunțe că va merge până la capăt cu divorțul”, relatează presa locală, care mai informează că încă nu se știe ce căuta Cristian pe raza comunei Pufești în după-amiaza zilei de vineri. Potrivit martorilor de la fața locului, Cristian ar fi intrat într-o depășire, ar fi părăsit cu mult și banda de lângă axul drumului, și a intrat în plin în autotrenul care venea din sens opus.

Cristian ar fi lăsat un ultim mesaj

Sursa citată mai arată că, potrivit primelor informații, bărbatul i-ar fi lăsat un mesaj fostei soții, în care i-ar fi spus că ar urma să moară.

„Când vei citi acest mesaj… nu voi mai fi… vei afla că am făcut accident cu un TIR… Asta trebuie să știe Ștefi de acum încolo… tati e un înger care îl va veghea de sus. Nu am putut trăi cu ideea că l-am abandonat la 3 ani și ceva… nu m-am împăcat niciodată cu asta. Ultimii 2 ani au fost groaznici… fără prieteni, fără un loc unde să îl numesc acasă, fără o familie… da…Acea femeie m-a omorât cu adevărat… ți-am lăsat toți banii mei, transferați în cont. 300 de milioane am transferat pentru Ștefi… să nu știe nimeni… atât mai am… să te descurci o perioadă cu Ștefi. Nu am fost un tată bun pentru Ștefi în ultimii 2 ani, merita un om care să îi fie alături zi de zi… Am pierdut multe momente când puteam fi lângă el… am fost de atâtea ori apăsat și nervos când era cu mine. El voia doar să se joace și eu  nu eram în stare să îi ofer asta… ai grijă de puiul nostru… am încredere în Cosmin că va fi lângă voi… te iubesc Ștefi… Să faci rost de certificatul de deces și să îi faci lui Ștefi pensie de urmaș”, i-a scris acesta fostei soții.

Vineri seara, pe raza comunei Pufești din Vrancea, bărbatul a intrat pe contrasens. El ar fi făcut o manevră neregulamentară de depăşire, a pătruns pe contrasens şi a intrat frontal în coliziune cu un autotren înmatriculat în Turcia.

Șoferul celuilalt TIR, pentru a evita coliziunea, a tras dreapta de volan şi s-a răsturnat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Filiera prin care baronul 'Mocro Maffia' livra tone de cocaină în România! 'Scarface' a pierdut...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor avea închis
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
”Fratele meu s-a stins din viață la 34 de ani, din cauza depresiei” Drama care...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Astronomii au detectat un semnal ciudat de la o galaxie din apropiere