Elena, soția bărbatului UCIS de clanul Fabian, descrie momentele sângeroase ale atacului: „Era plin de găuri pe spate și ei tot îl loveau cu cuțite”

Publicat: 22/05/2024, 20:06
Actualizat: 22/05/2024, 20:18

Soția bărbatului ucis de cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia, din clanul Fabian, a dezvăluit clipele de groază prin care a trecut, ca martoră a oribilei crime. Elena a relatat, cu lux de amănunte, cum frații Fabian, s-au năpustit, fără milă, asupra soțului ei, omorându-l cu mai multe lovituri de cuțit. 

Crima de la Padina, comisă de cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia, din clanul Fabian, a îngrozit opinia publică. Frații Fabian l-au ucis cu sânge rece pe Sorin Anghel, în vârstă de 41 de ani, în timpul unei petreceri de la un hotel din stațiunea Padina, aceștia aflându-se, la acest moment, în arest preventiv.

La crimă au asistat zeci de martori, momentul fiind surprins și de camerele de supraveghere.  Soția celui ucis a povestit, pentru prima dată, groaza pe care a simțit-o atunci când l-a văzut pe partenerul ei zăcând într-0 baltă de sânge, fiind înjunghiat de mai multe ori de cei trei fii criminali ai vrăjitoarei Sidonia.

„Îmi amintesc în fiecare seară, nici nu pot să dorm. Noi am plecat de acasă cu gândul că mergem la o petrecere. Au venit spre mine s-a iscat scandalul și pe Sorin, eu l-am dat afară să plece de acolo, și el a intrat înapoi. Pe unul dintre ei, eu l-am prins de cuțit și am vrut să strigăm la el să-l lase în pace. A ieșit pe partea cealaltă a barului și s-a dus după el și el a intrat înapoi înăuntru. Toți trei s-au dus acolo, în bar, după el și l-au pus jos și au dat și cu sticle și cu lămpi și cu cuțitele, toți aveau cuțite. Până nu l-au pus jos, acolo pe lada, nu l-au lăsat. Toți țipau la el să-l lase în pace.” a declarat aceasta.

Soția bărbatului ucis de clanul Fabian: „El se uita la mine nici nu mai putea să mai miște”

Soția bărbatului ucis de cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia, din clanul Fabian, a povestit cum bărbatul i-a murit în brațe, acesta fiind deja înjunghiat în spate, în momentul în care l-a scos din hotel. Deși bărbatul abia se mai ținea pe picioare, Elena își amintește cum frații Fabian s-au năpustit asupra lui și au continuat să-l înjunghie cu o cruzime greu de imaginat.

„L-am scos afară, el se uita la mine, ca și cum nici nu mai putea să mai miște. L-am scos afară și atunci am văzut că era plin de găuri pe spate și ei tot au venit după el afară și tot îi dădeau ca să nu poată să scape. Toți trei aveau cuțite, eu chiar le-am văzut, erau cuțite mari, foarte mari și sigur le aveau la ei. Strigau la el că te omor, că nu te lăsăm în pace.
El săracul era acolo singur, nu-l ajuta nimeni și ei dădeau într-una și, în plus de asta, când l-am scos afară de ce au mai venit să mai dea în continuare, când l-au văzut că e pe picioare. Au vrut să-l omoare cu desăvârșire. ” a mai mărturisit soția bărbatului ucis de clanul Fabian.

Clanul Fabian i-ar plătit soției bărbatului ucis două milioane de euro, pentru a-și schimba delarația

În ciuda crimei violente comise de cei trei frați din clanul Fabian și a faptului că tragedia a fost surprinsă de camerele de supraveghere, criminalii se află în arest la domiciliu.

Surse apropiate familiei clanului Fabian au declarat, în exclusivitate pentru Gândul, că decizia judecătorilor de a nu-i pune în spatele gratiilor pe cei trei criminali, s-ar fi datorat faptului că soția victimei și-ar fi schimbat declarația, în schimbul unei mari sume de bani. (Citiți întrega poveste aici)

Clanul Fabian ar fi plătit două milioane de euro. Aceleași surse au mai precizat că Elena, soția victimei, ar fi declarat în fața autorităților că cel care a început conflictul ar fi fost, de fapt, partenerul ei și i-ar fi atacat pe băieții liderului interlop Fabian și ai vrăjitoarei Sidonia.

Sursele menționate au menționat că membrii clanului Fabian ar fi făcut chetă și ar fi plătit suma de două milioane de euro văduvei lui Sorin Anghel.

CITEȘTE ȘI:

Ludovic Orban, la petrecere cu vrăjitoarea Sidonia și clanul Fabian!/Suspecții crimei de la Padina, scoși din închisoare de judecători!

Grădinarul vrăjitoarei Sidonia a fost găsit mort în curtea casei ucigașilor de la Padina. Care sunt cauzele decesului

Mesajul revoltător al unuia dintre frații Fabian, autorii CRIMEI de la Padina, după ce a fost plasat în arest la domiciliu:„Deci trebuie să înghit eu”

Ruxandra Radulescu
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, și-a început cariera în funcția de redactor la MEDIAFAX și Antena 3. A evoluat mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Femeia care apără cerul României. Interviu cu tânăra care se asigură că rachetele rușilor nu...
Babasha a dat lovitura după huiduielile pe Arena Naţională! Anunţul oficial care îi va schimba...
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini...
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini...
Ceva se întâmplă în Crimeea: Ucrainenii distrug antiaeriana rusă și par a pregăti terenul pentru...
Pițurcă Jr. a 'încercuit-o' pe voluptuoasa fiică a Andreei Berecleanu! Adio, ICH! CANCAN.RO publică imaginile...
Kate Middleton, total SCHIMBATĂ la primul eveniment public. Detaliul observat de toți: „Fac progrese bune,...
Experiment Observator. Un permis auto fals costă peste 700 de euro. Cum sunt racolaţi pe...
Cea mai frumoasă zi, transformată într-o traumă! Zeci de copii au fost implicați într-un accident,...
Kate Middleton, prima apariție publică de când a fost diagnosticată cu cancer! Prințesa de Wales...
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
La câți KM schimbi uleiul la cutia automată? Cât costă și care e cel mai...
Inteligenţa Artificială utilizată de Israel în Gaza ajută la reducerea victimelor civile, sugerează un expert
CRIPTOTEREȘTRII s-ar putea afla PRINTRE NOI, NEDETECTAȚI! Cine sunt aceștia?
Obligatoriu la plata cu CARDUL. Lege definitivă în România. Intră în vigoare azi, 16 iunie
Florian Coldea, legături cu mafia albaneză. Documente oficiale
Ce este creatura cu ochi holbați și dinți ascuțiți care a eșuat la mal. A...
Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu
Gagea și Alexandra, din nou împreună? Cum a fost sărutul din Camera roșie: „Am avut...
Saveta Bogdan, adevărul despre cererea în căsătorie făcută de Gheorghe Turda. Care este, de fapt,...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Măi Bulă, familia ta din câte persoane e compusă?
Un italian este primul pacient din Europa cu febră Oropouche
×