EXCLUSIV | Acuzații de șantaj în cazul româncei moarte după ce s-a operat în Turcia. Monstruozitatea cu care ar fi fost amenințat soțul Ralucăi

EXCLUSIV | Acuzații de șantaj în cazul româncei moarte după ce s-a operat în Turcia. Monstruozitatea cu care ar fi fost amenințat soțul Ralucăi
Soții Ciupitu au mers la o clinică privată din Turcia pentru ca tânăra de 35 de ani să facă mai multe intervenții estetice, care ar fi costat 8.000 de euro
Publicat: 17/01/2024, 08:00
Actualizat: 17/01/2024, 11:51

Cazul tinerei din Brăila care a murit la scurt timp după ce și-a făcut mai multe operații estetice la o clinică din Turcia ia o întorsătură halucinantă. Soțul Ralucăi Ciupitu face dezvăluiri incendiare despre ceea ce s-ar fi întâmplat după decesul soției sale. Bărbatul susține că ar fi fost șantajat să-și retragă plângerea făcută la Poliția din Istanbul. O angajată româncă a clinicii, care prelua pacienții veniți din țară, l-ar fi avertizat să-și vadă de treabă. În caz contrar, va fi denunțat că ar fi făcut sex oral cu fiica lui minoră, chiar în salonul în care era internată soția sa, scenă care ar fi fost surprinsă de asistente.

Deși era o femeie foarte frumoasă, Raluca Ciupitu, o tânără din Brăila, își dorea de mult timp să-și facă unele ajustări estetice. Așa a ajuns la o clinică din Istanbul, prin intermediul unei românce care promova pe Facebook serviciile oferite aici. Este vorba despre clinica privată Op. Dr. Cem İnan Bektaş – Plastik ve Estetik Cerrahı. Clinica îi aparține medicului Cem Inan Bektas. Pentru patru intervenții estetice (liposucție, implant mamar, lifting brazilian și abdominoplastie), i s-ar fi cerut 8.000 de euro, sumă pe care ea și soțul ei au considerat-o rezonabilă.

Visul de-o viață al tinerei s-a transformat însă într-o tragedie: ea a murit în fața camerei de hotel în care era cazată, la doar 15 minute după ce a fost externată. Soțul femeii îl acuză pe medicul care a efectuat intervențiile că este responsabil de moartea ei. La scurt timp după ce i-a murit soția, Petrea Ciupitu a făcut plângere la Poliția din Istanbul, dar ce ar fi urmat depășește orice imaginație.

Bărbatul susține că a fost șantajat de reprezentanții clinicii să-și retragă plângerea. Totul ar fi început după ce acesta a anulat plângerea făcută inițial în prezența unei angajate de la clinică, o româncă vorbitoare de turcă.

”Polițistul întreba ceva, iar asistenta traducea altceva”

Petrea Ciupitu o acuză pe femeie că ar fi tradus atât întrebările polițiștilor, cât și răspunsurile lui, astfel încât situația să favorizeze clinica medicului Cem Inan Bektas, unde aceasta lucra.

”După ce a murit Raluca, am fost să depun plângere la Poliție împreună cu translatorul, care era și asistentă, și de toate la clinică. Ulterior, am luat legătura cu un alt translator, autorizat, care ne-a spus că declarațiile și discuția de la Poliție nu au fost traduse conform realității, ci după cum a dorit doamna de la clinică. Aceasta mi-a spus că polițistul întreba ceva, iar asistenta traducea altceva, ea mă întreba dacă am consumat droguri. Atunci, m-am întors la Poliție, am anulat prima declarație și am dat alta, în prezența translatorului autorizat”, a povestit, pentru Gândul, Petrea Ciupitu.

Aceasta este ultima fotografie pe care Raluca a făcut-o împreună cu fiica ei

”Mi-a spus că, dacă nu îmi văd de treaba mea, o să fac pușcărie”

După anularea declarației, bărbatul susține că asistenta-translator l-a șantajat pentru a-l determina să renunțe la plângere. Subiectul invocat pentru presupusul șantaj este unul absolut halucinant. Bărbatul ar fi fost amenințat că, dacă nu dă înapoi, va ajunge la închisoare pentru că și-ar fi abuzat fiica minoră chiar în salonul în care era internată soția lui.

”După ce am anulat declarația, pe la 5 dimineața, m-a sunat doamna respectivă și mi-a spus că, dacă nu îmi văd de treaba mea și continui cu Poliția, o să fac pușcărie că m-au prins asistentele cu chestii urâte prin clinică. Mi-a spus că ar fi văzut asistentele că eu făceam sex oral în salon cu fata mea, cu fata noastră, care are 16 ani. Mi-a zis să plec din Turcia că dacă asistentele fac plângere, stau la închisoare zece ani”, ne-a spus bărbatul, care nu s-a lăsat însă intimidat.

Petrea și Raluca Ciupitu aveau împreună o fiică în vârstă de 16 ani, care i-a și însoțit în Turcia pentru a-și susține mama care urma să se opereze

”I-am spus că îmi asum, că fac și 20 de ani de închisoare, nu zece, dacă au dovezi. Pe urmă mi-a spus că m-au filmat camerele. I-am zis «Cu atât mai bine! De ce nu ați spus asta când eram cu soția mea în salon, ci după ce am depus plângere?»”, a adăugat bărbatul.

”Au pus-o pe un căruț și ea mi-a adus-o la mașină”

Asistenta româncă ar fi fost și cea care s-a ocupat de externarea pacientei, fiind, conform spuselor lui Petrea Ciupitu, foarte grăbită ca soția lui să părăsească clinica.

”Era cea mai preocupată ca Raluca să plece de acolo. Au pus-o pe un căruț și ea mi-a adus-o la mașină. M-a și ajutat să o urc în mașină, că nu puteam singur. După ce Raluca a murit, am încercat să luăm legătura cu medicul Cem Inan Bektas, care a operat-o. Am fost și la clinică să cerem explicații, le-am zis să vină și domnul doctor, dar nu a vrut să vină, a venit o altă persoană, care cică era doctor acolo”, ne-a mai spus soțul Ralucăi Ciupitu.

Bărbatul a contactat deja doi avocați turci și, în paralel, strânge mărturii și de la alte paciente, care ar fi avut de pătimit după ce s-ar fi operat la aceeași clinică.

Petrea Ciupitu îl acuză pe medicul estetician turc Cem Inan Bektas că este responsabil de moartea soției lui

Asistenta nu a putut fi contactată

Gândul a încercat să o contacteze pe asistenta româncă despre care bărbatul spune că l-ar fi șantajat, dar și de această dată demersurile noastre au fost fără succes. O dată ni s-a închis telefonul în nas, iar, a doua oară, ni s-a dat ton de ocupat.

Inclusiv mailul trimis către clinică, de data aceasta în atenția asistentei, a rămas fără răspuns.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV | Soțul unei tinere care a murit după ce s-a operat la o clinică din Turcia lansează acuzații grave: „A căzut și s-a făcut neagră!”

EXCLUSIV | O româncă era să moară după ce a făcut operație de micșorare a stomacului în Turcia. „Mi-au dat morfină și mi-au spus că sunt sănătoasă”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au...
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Meniu de Paște al Nadiei Comăneci. Ce nu lipsește niciodată de pe masa de sărbătoare:...
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente. Legea e pentru toată lumea
Cum și-a cucerit Shakira noul iubit. Ce a declarat actorul din Emily in Paris despre...
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Carmen Tănase, la un pas de a rămâne paralizată. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Dieta prin care putem încetini evoluția cancerului de prostată