EXCLUSIV. Florin Salam depune plângere la Poliție împotriva lui Costeluș de la Clejani, după ce interlopul l-a amenințat cu moartea pe TikTok: „Fii cuminte, că dup-aia mă țin de tine”

EXCLUSIV. Florin Salam depune plângere la Poliție împotriva lui Costeluș de la Clejani, după ce interlopul l-a amenințat cu moartea pe TikTok: „Fii cuminte, că dup-aia mă țin de tine”
Publicat: 20/12/2022, 19:18
Actualizat: 20/12/2022, 19:21

Războiul mai vechi pe rețelele de socializare între interlopul cunoscut în mediul online sub numele de Costeluș de la Clejani și Florin Salam a escaladat marți seara. Cunoscutul manelist a explodat după ce Costeluș a trecut la amenințări cu moartea pe TikTok, atât împotriva lui Florin Salam, cât și a fiicei sale, Betty Stoian. Cei doi s-au dus direct la Poliție să depună plângere pentru amenințare.

Costeluș a șters ulterior videoclipul, însă au rămas replicile lui Florin Salam, într-o serie de live-uri pe TikTok, în care îl avertizează pe interlop, cunoscut ca fiind recidivist, să se liniștească și să-i lase în pace familia.

„La data de 20 decembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că a primit amenințări din partea unui bărbat, prin intermediul unei rețele de socializare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, au transmis pentru GÂNDUL reprezentanții Poliției Capitalei.

Sursele GÂNDUL au precizat că Florin Salam a fost la marți după amiaza la Secția 2, unde a depus o plângere împotriva unei persoane cunoscute în mediul online sub numele Costeluș de la Clejani. Acesta e cunoscut ca fost deținut, și i-ar fi amenințat pe Florin Salam și pe Betty Stoian (fiica artistului), afirmând că „o omoară, o violează, și că face live pe Facebook când îi omoară familia”, în videoclipul pe care l-a șters ulterior.

Captură TikTok – din videoclipul postat inițial de Costeluș de de Clejani

Florin Salam: „Și dacă mă țin de tine, îți pun silicoane d-alea în gură”

Amenințările au început după ce Betty Stoian ar fi făcut câteva glume pe seama lui Costeluș de la Clejani, iar bărbatul a avut o reacție deplasată. Extrem de nervos pe situație, a început să înjure, să amenințe și să aibă un comportament grotesc care a ridicat semne de îngrijorare printre utilizatori, dar mai ales de Betty, cea care se afla în conversație cu el. După ce live-ul s-a închis, Florin Salam a intervenit imediat, pentru a lua apărarea familiei sale.

„Costele, dacă tu vezi că nu-ți pomenesc numele, și tot eu mi-am cerut iertare c-a intrat fata mea că e copil și nu știe, tu o ții în continuare pe a ta, dup-aia crede lumea că ești șmecher pe bune. Tu-ți dai seama că tu te crezi șmecher, dar cine te crede pe tine șmecher? Că n-ai bani și stai pe TikTok și dup-aia îți ceri scuze la șmecheri”, a replicat Salam într-un alt videoclip pe TikTok.

„Fii cuminte, că dup-aia mă țin de tine. Și dacă mă țin de tine îți pui silicoanele alea în gură dup-aia. Fii cuminte, nu te-am înjurat și dacă te înjur, te înjur cu talent”, a adăugat manelistul.

@florinsalamofficial.fp #florinsalam #costelusdelaclejani #fraier #prost #sclav #viralvideo #5pasidebine #fyp ♬ sunet original – FlorinSalamOfficialFp

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Gilda Popa
Gilda Popa este licențiată în Drept și a urmat un master de psihologie organizațională la Facultatea de Psihologie - Universitatea București. A mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Cancer pancreatic! Diagnostic năucitor pentru Leonard Miron
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Ai văzut-o? Copilă de doi ani dispărută în Serbia, căutată pe teritoriul României. Autoritățile fac...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Putin CUTREMURĂ Europa! Ce țări poate ATACA Rusia: E legitim
Ouăle vopsite din supermarketuri, contaminate
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Imagini tulburatoare! Andreea Morega, condusă pe ultimul drum de sute de oameni și un sobor...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată că sărăcia poate accelera îmbătrânirea creierului