EXCLUSIV | Oana Zăvoranu a pierdut o rundă, dar nu și meciul cu Adelina Pestrițu. Obligată la despăgubiri de 10.000 de lei și să șteargă postările

EXCLUSIV | Oana Zăvoranu a pierdut o rundă, dar nu și meciul cu Adelina Pestrițu. Obligată la despăgubiri de 10.000 de lei și să șteargă postările
Oana Zăvoranu trebuie să îi plătească Adelinei Pestrițu suma de 10.000 lei drept ”despăgubiri civile pentru prejudiciul moral cauzat”
Publicat: 09/01/2024, 08:00

Dincolo de viața conjugală tumultuoasă din ultima vreme, Oana Zăvoranu a mai primit o lovitură. După ce s-a războit ani de zile în instanță cu Adelina Pestrițu și a avut câștig de cauză, situația a luat o întorsătură potrivnică actriței. Dosarul în care Adelina Pestrițu o acuza pe Oana Zăvoranu de hărțuire și defăimare a fost rejudecat, iar instanța i-a dat câștig de cauză reclamantei. Judecătorii au decis că Oana Zăvoranu trebuie să șteargă de pe rețelele sociale postările referitoare la Adelina Pestrițu și au mai obligat-o să îi plătească acesteia despăgubiri de 10.000 lei. Hotărârea nu este însă definitivă. 

În 2020, Oana Zăvoranu a declarat război influencerilor din România. Printre persoanele publice luate în vizor s-a numărat atunci și Adelina Pestrițu, pe care actrița a numit-o în postările sale ”Pinocchio”.

”Cine este, măi, practic, fetișoara asta? Este o fetișoară care acum 6 ani, 7 ani, nu știu când, a venit timid pe pe boxe (…) S-a dus și l-a vândut pe Vârciulică (…) pentru 1.500 de euro la un post de televiziune. Din mia aia 500 de euro și-a luat o gentuță, că își dorea de când era ea la Câmpulung Muscel o gentuță”, este una dintre declarațiile făcute la acea vreme de Oana Zăvoranu despre Adelina Pestrițu.

”Pe locul 5 este Pinocchio cel manierat. Este în topul ăsta pentru că este una dintre cele mai mari mocangioaice cu ștate de plată (…). Totul este o harneală și o vrăjeală, pentru că femeia mocangește tot, pentru că nu are nicio ocupație în afară de dansatul pe boxe în tinerețe și înșiratul bărbaților ca schimbatul șosetelor și că a fost nevasta lui Vârciu”, era o altă postare a Oanei Zăvoranu.

Istoricul bătăliei în instanță

După seria de comentarii ironice la adresa Adelinei Pestrițu, actrița a publicat pe conturile sale și fotografii care au deranjat-o în mod deosebit pe influenceriță. A fost momentul în care lucrurile au escaladat, iar Adelina Pestrițu și-a căutat dreptatea în instanță.

În 2021, ea a depus o cerere către Tribunalul București în care o acuza pe Oana Zăvoranu de hărțuire și defăimare, cerându-i despăgubiri de 100.000 de lei.

La acea vreme, judecătorii au respins ca nefondate acuzațiile Adelinei, dar aceasta a atacat sentința, care a fost anulată, iar cauza trimisă spre rejudecare. De această dată, judecătorii au considerat că cererea Adelinei Pestrițu este parțial justificată.

Actrița poate face apel

Instanța a decis că Oana Zăvoranu trebuie să șteargă postările pe care le-a făcut pe rețelele de socializare la adresa Adelinei Pestrițu, dar și să îi plătească acesteia despăgubiri de 10.000 de lei.

”Admite în parte cererea de chemare în judecată, formulată de reclamanta Pestriţu-Şteblea Ioana-Adelina, în contradictoriu cu pârâta Zăvoranu Ioana. Obligă pârâta să șteargă de pe conturile sale deschise pe reţelele de socializare Facebook, Instagram şi Youtube, postările referitoare la reclamantă, al căror conţinut a fost depus în probatoriul ataşat cererii de chemare în judecată. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 10.000 lei cu titlu de despăgubiri civile pentru prejudiciul moral cauzat”, se arată în hotărâre.

Mai mult decât atât, Oana Zăvoranu este obligată ca, după ce hotărârea va rămâne definitivă, să o publice într-un ziar de largă circulație națională.

”Obligă pârâta şi la publicarea prezentei hotărâri, după rămânerea definitivă, pe cheltuiala sa, într-un ziar de largă circulaţie naţională, în termen de 15 zile de la comunicarea acesteia. Respinge în rest cererea de chemare în judecată, ca neîntemeiată”, se mai menționează în hotărâre.

Oana Zăvoranu mai are la dispoziție 10 zile pentru apel.

CITEȘTE ȘI:

Adelina Pestrițu se confesează. ”Viața mea NU E ROZ și am spus asta de câte ori am avut ocazia”

UPDATE | Oana Zăvoranu a reclamat din nou sustragerea de bunuri din sediul fostei sale clinici. Actrița a mers cu fostul soț la Poliție (VIDEO)

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
FOTO EXCLUSIV | Decizie de urgență luată de medici. Ce se întâmplă acum cu Florin...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Cei trei bărbați care transformă India într-o superputere economică. Țara va devansa Germania și Japonia...
Anunţul dimineţii! Este vorba despre Florin Piersic
Florin Piersic, în stare GRAVĂ când a ajuns la spital! Declarațiile șocante ale medicilor
8 judeţe intră de la ora 12.00 sub avertizare cod galben de ploi torenţiale. Vreme...
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Ioana Ancuța Popoviciu, judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu, continuă seria gafelor. A întrebat-o pe...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Guvernul a anunţat luna în care vor avea loc alegerile prezidenţiale în România
Substanța SALVATOARE din MÂNCARE! Pur și simplu este o MINUNE
Putin a dat ORDIN. Militarii ruşi se RETRAG. Decizia zilei de 9 mai
Frig în toată România. Nivelul incredibil la care scad temperaturile
Andreea Bălan, incident în timpul unui concert. A căzut de pe scenă când cânta și...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
”Am chemat salvarea. Șocul a fost groaznic” Dinu Maxer a trecut prin momente de panică...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Când ar putea fi construită prima cale ferată pe Lună?