EXCLUSIV | Un fost antrenor de fitness din Zalău, tată a cinci copii, își anunță sinuciderea pe TikTok. ”Iertați-mă, dar aici se termină totul!”

EXCLUSIV | Un fost antrenor de fitness din Zalău, tată a cinci copii, își anunță sinuciderea pe TikTok. ”Iertați-mă, dar aici se termină totul!”
Fostul antrenor de fitness care și-a făcut publică intenția de a se sinucide a fost părăsit de iubită, acesta fiind și principalul motiv pentru care vrea să își ia viața sursă foto: arhivă personală
Publicat: 22/11/2023, 08:30

Un bărbat din Zalău, divorțat și tată a cinci copii, și-a anunțat pe TikTok intenția de a se sinucide. Fostul instructor de fitness în vârstă de 51 de ani a postat câte un mesaj de adio pentru fiecare dintre cei cinci copii, dar și unul pentru fosta iubită. De altfel, motivul pentru bărbatul ar vrea să-și ia viața este despărțirea de femeia alături de care își refăcuse viața după divorț. Fostul antrenor amenință că va urca pe un bloc, se va stropi cu benzină și își va da foc.

”Iertați-mă toți cei care m-ați cunoscut! Rămas bun! Iertați-mă, copiii mei dragi, nu-l judecați pe tatăl vostru, dar atât am putut duce!”, este unul dintre mesajele pe care F.B. le-a postat pe TikTok. Bărbatul din Zalău, fost instructor de fitness, a făcut primele postări în care și-a exprimat gândurile sinucigașe în urmă cu două zile.

De atunci, a postat mai multe înregistrări cu mesaje pentru fiecare dintre cei cinci copii pe care-i are cu fosta soție, dar și unul pentru femeia alături de care a trăit recent o poveste de dragoste, dar care s-a încheiat. Faptul că iubita lui i-a refuzat cererea în căsătorie, iar ulterior s-au și despărțit l-ar fi afectat atât de mult, încât ar fi hotărât să-și pună capăt zilelor. La această dezamăgire pe plan sentimental s-au adăugat și neajunsurile financiare.

”Cu mare regret vă anunț că, în acest moment, voi pleca spre acea destinație unde mă voi urca pe bloc, voi arunca benzină și voi arde. Vă mulțumesc că ați încercat să mă opriți! Iertați-mă, dar aici se termină totul! Rămas bun, oameni cu suflet bun! Iartă-mă, Tată Ceresc, pentru ceea ce voi face!”, este un alt mesaj distribuit pe TikTok, fiind însoțit de o filmare în care bărbatul are ochii în lacrimi.

Mai mult de atât, pe o altă rețea socială, și-a pus la profil o fotografie care simbolizează doliul.

Gândul a luat legătura cu F.B pentru a înțelege ce l-a determinat să aibă aceste gânduri negre, dar și pentru a-l convinge să renunțe la intențiile sale.

F.B. a postat mai multe mesaje de adio pe contul său de TikTok | Sursă foto: arhivă personală

”Dacă mă găsește Poliția, îmi tai gâtul de față cu ei”

Vreau să-mi iau viața din cauza acelei femei care mi-a mâncat banii și a plecat. Am iubit-o mai mult decât îmi iubesc propria viață. Nu mai am casă, am vândut tot, stau pe drumuri. Sunt al nimănui, mai rău ca un om al străzii. Acum mă îndrept spre acea destinație în care mă voi sinucide și unde voi ajunge mâine. Dacă mă găsește Poliția, îmi tai gâtul de față cu ei”, ne-a spus bărbatul, care ne-a suspectat că suntem polițiști sau psihologi sub acoperire.

În încercarea de a-i verifica povestea, Gândul a contactat-o pe fiica acestuia.

”Știu despre intențiile lui, am vorbit cu el, dar nu mă ascultă. Nu dorește să meargă la psiholog. Nu se lasă ajutat. Nu am habar cum să rezolv așa ceva. Este o situație delicată”, ne-a spus tânăra în vârstă de 20 ani, care nu știa unde se află tatăl său.

Pentru a fi sigur că planurile sinucigașe nu îi vor fi zădărnicite, bărbatul nu a vrut să spună nimănui locul pe care l-ar fi ales ca destinație finală pentru viața lui.

CITEȘTE ȘI:

UPDATE | Un bărbat de 46 de ani a murit, după ce s-a aruncat la etajul 9 al unui bloc din sectorul 6. Victima este un cunoscut muzician

O vedetă o cunoștea pe Iulia, femeia care s-a aruncat cu copiii de la etaj, și spune adevărul despre relația cu fostul soț

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600...
DECLARAȚII EXCLUSIVE | Legătura neștiută dintre Bianca Drăgușanu și Florin Piersic 😲
FOTO. Ce frumoasă e cea mai rapidă femeie din România! Cum reacționează bărbații când o...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander...
BREAKING | Prințul William, detalii de ultimă oră despre Kate Middleton
Mihai Albu, vești devastatoare de la medici. CANCERUL a avansat! Declarații sfâșietoare
Duminica Tomii încheie Săptămâna Luminată. Tradiţii şi superstiții în prima duminică după Paşte
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Accident teribil la Brașov, între Voila și Făgăraș! Un șofer a murit pe loc după...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Mărturia şocantă a lui Stormy Daniels în procesul împotriva lui Trump nu schimbă opiniile susţinătorilor...
Alertă de gradul 4 pentru 11 și 12 mai! Vine FURTUNA geomagnetică
Trebuie să primească BANII de la stat. Lege pentru proprietarii de TERENURI din România
Piața imobiliară. Locuințele, scumpe în toată țara. Când se pot ieftini
Creatură cu cap de lup care merge în două picioare, surprinsă lângă o grădină zoologică....
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează...
Novak Djokovic, lovit cu o sticlă în cap după victoria de la Roma. Tenismenul s-a...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
În urmă cu 19 secole era inaugurată Columna lui Traian