EXCLUSIV | Un fotomodel de top din România a cerut instanței emiterea unui ordin de protecție împotriva iubitului ei, și el manechin de talie internațională

EXCLUSIV | Un fotomodel de top din România a cerut instanței emiterea unui ordin de protecție împotriva iubitului ei, și el manechin de talie internațională
Publicat: 31/08/2022, 19:23
Actualizat: 31/08/2022, 22:16

Un fotomodel de top din România a cerut magistraților să emită un ordin de protecție împotriva iubitului, în urma bătăilor repetate încasate de la acesta. Bărbatul reclamat este, la rândul său, unul dintre cele mai apreciate modele masculine de origine română, care a lucrat pentru cele mai prestigioase case de modă din lume.

Top modelul Cezara Tomenco a cerut ajutorul autorităților după ce ar fi fost agresată de iubitul ei, Adrian Vivien Birleanu, la rândul său un fotomodel celebru.

Inițial, femeia l-a dat în judecată pe Birleanu la Judecătoria Buftea, însă magistrații nu au putut s-o ajute, în condițiile în care aceasta nu mai locuia în județul Ilfov de ani buni, motiv pentru care instanța nu a fost competentă din punct de vedere teritorial.

Ca urmare, dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 1, unde primul termen a avut loc în data de 30 august 2022. Instanța a amânat, însă, pronunțarea pentru 7 septembrie.

Cezara Tomenco, în topul celor mai frumoase modele

Potrivit diez.md, Cezara Tomenco este din orașul Sireți, Moldova, dar și-a făcut studiile în România, la  Liceul Jean Monnet. Acum este model pentru Mandarina Models din București și a fost clasată pe primul loc într-un top al celor mai frumoase modele originare din Republica Moldova.

La rândul său, fostul iubit al femeii este cunoscut în lumea modei sub numele de Andre Birleanu. Conform Wikipedia, Andre Birleanu este un supermodel ruso-român care a participat la numeroase prezentări de modă în mai multe țări. Acesta a participat inclusiv la America’s Smartest Model, emisiune difuzată de MTV și VH1 în peste 42 de țări.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult