FOTO-VIDEO – Trei persoane au fost rănite, după ce o explozie puternică a zguduit un bloc din Suceava / Mai multe apartamente au rămas fără geamuri, iar câteva mașini parcate în apropiere au fost avariate

Publicat: 05/12/2022, 07:21
Actualizat: 05/12/2022, 12:00

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au fost rănite, luni dimineaţă, în urma unei explozii care a avut loc într-un bloc din cartierul Burdujeni, din Suceava. Geamurile mai multor apartamente s-au făcut cioburi, iar câteva mașini parcate în apropierea imobilului au fost avariate.

Locatarii din două scări de bloc au fost evacuaţi sau s-au autoevacuat, a transmis, luni dimineața, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava.

Explozia s-a soldat şi cu distrugeri majore, inclusiv a autoturismelor parcate în apropierea blocului.

Mai multe apartamente au fost distruse

Mai multe apartamente au rămas fără geamuri din cauza exploziei.

Salvatorii de la ISU Suceava intervin cu trei autospeciale de stingere, o autoscară mecanică, o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, conform News.ro.

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase