Femeia din imagine, care susține că a „înviat” după ce murise pe masa de operație, povestește cum arată Dumnezeu, de fapt

Femeia din imagine, care susține că a înviat după ce murise pe masa de operație, povestește cum arată Dumnezeu, de fapt
Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 12/08/2022, 17:32
Actualizat: 12/08/2022, 17:38

O femeie care a murit pe masa de operație și la scurt timp a ”înviat”, a împărtășit cum este viața de apoi. Ea a suferit o intervenție chirurgicală în urma căreia a murit pentru câteva secunde, iar atunci i-ar fi înâlnit în călătoria sa în lumea de dincolo pe Iisus Hristos și pe Dumnezeu, precum și trei îngeri. 

Betty, în vârstă de 78 de ani, a avut o experiență aproape de moarte după o operație când a simțit „această senzație a spiritului meu ieșind din corp cu o viteză extraordinară” și s-a uitat în jos pentru a-și vedea propriul corp întins pe un pat.

Crezând că este moartă, ea a spus că a văzut un trio de „bărbați cu adevărat vechi” care i-au spus că a murit, apoi și-a aruncat spiritul pe fereastră spre casa ei, unde și-a văzut familia și viețile pe care le-ar fi avut. conduce.

Ea a spus că a fost apoi dusă înapoi în patul ei de spital și a intrat într-un tunel unde L-a întâlnit pe Iisus Hristos, despre care spune că „m-a îmbrățișat” și i-a spus „încă nu este timpul tău”.

Betty a spus că trei îngeri au apărut apoi și au dus-o într-o grădină frumoasă înainte de a-l întâlni pe Dumnezeu sub forma „celui mai frumos bărbat pe care l-am văzut vreodată”, care i-a spus că trebuie să se întoarcă la trupul ei.

După cinci ani, femeia i-a spus medicului ei despre experiență și el a confirmat că din punct de vedere medical ea „murise” pentru o scurtă perioadă de timp.

Dr. Jeffrey Long, un medic oncolog care a fondat Fundația de Cercetare a Experienței în apropierea morții, a spus că relatările femeii despre moarte se potrivesc cu ceea ce i-au spus mai spus și alți pacienți dea-a lungul vremii.

„O temă comună pentru oricine moare pentru o perioadă scurtă de timp este lumina strălucitoare și experiența în afara corpului”, a spus el.

„Mulți spun că s-au întâlnit cu rude și chiar cu animale de companie care au murit. Totuși toate acestea sunt imposibile pentru că atunci când mori creierul tău moare, așa că este greu de explicat”, adaugă acesta.

Betty Eadie și-a împărtășit experiența extra-senzorială în cdrul emisiunii America’s Inside Edition, relatează Daily Mirror.

p:nth-of-type(2)","sizes":[[8,8]],"hideOnSensitiveArticle":false,"relativePos":"after","additionalClass":"in-article","name":"div-gpt-ad-vip-slot","type":"VIP","bidders":{"ozone":"1420432300"}}" data-gpt-placeholder="" data-response-start="1001.5" data-type="gpt" data-requested="11363.699999999255" data-response-end="19123.89999999944" data-timer-slot-rendered="19124.199999999255" data-rendered-width="8" data-rendered-height="8" data-google-query-id="CJvAw_O2wfkCFbEb4AodangGpA">