Fiul lui Cristian Piedone, reacție după condamnarea tatălui său: „A fost blamat, înjurat, hăituit…” Ce promisiune i-a făcut tatălui său

Fiul lui Cristian Piedone, reacție după condamnarea tatălui său: „A fost blamat, înjurat, hăituit... Ce promisiune i-a făcut tatălui său
Publicat: 13/05/2022, 18:39
Actualizat: 13/05/2022, 18:43

Vlad Popescu Piedone, fiul lui Cristian Popescu Piedone, a transmis un mesaj, într-o postare pe Facebook, după ce tatăl său a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare în dosarul Colectiv. Acesta este revoltat de decizia primită de tatăl său, dar îi promite că va avea grijă de toate în lipsa lui, asigurându-l că îi purta cu mândrie numele lui.

„Astăzi, justiția din România a arătat încă o dată că este strâmbă, nedreaptă și că judecă și condamnă în funcție de numele inculpatului. Piedone plătește pentru ceva ce nu a făcut, doar pentru că este PIEDONE! Încă un om pe care justiția îl condamnă pe nedrept!

Nu a fost suficientă pedeapsa de 7 ani, acești ultimi 7 ani în care zi de zi, noapte de noapte, tata a fost blamat, înjurat, hăituit… pentru ceva ce nu a făcut! Ați căutat un țap ispășitor… l-ați găsit? Sunteți mulțumiți?

Nu-i nimic! Mergem înainte mai puternici! Cu toate că astăzi am primit o lovitură, atât eu, cât și familia vom lupta pentru dreptate! Tată, eu știu că ești nevinovat! Pentru mine ești un erou! Voi purta cu mândrie numele tău până te vei întoarce acasă! Voi avea grijă de mama, de Ana, de nepoții tăi, la fel cum o faci tu! Tu să fii puternic, așa cum știm că ești!

Tată, tu știi că oamenii te iubesc! Tu știi că ai făcut numai bine! Tu știi că indiferent de sentința de astăzi, Dumnezeu te iubește și te va aduce acasă curând! Tată, te iubesc! Al tau fiu, Vlad Popescu PIEDONE!”, a conchis fiului lui Cristian Piedone

Sursă foto: Facebook 

Cristian Popescu-Piedone, condamnat la 4 ani de închisoare

Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone, condamnat la 4 ani de închisoare în dosarul Colectiv, s-a predat, joi, la Secţia de Poliţie din Bragadiru, după care a fost dus la Penitenciarul Rahova.

Potrivit deciziei instanţei, Piedone a fost condamnat la patru ani închisoare pentru o infracţiune de abuz în serviciu, în legătură cu autorizaţia emisă de Primărie pentru clubul Colectiv şi achitat pentru altă infracţiune de abuz în serviciu.