Flavia Groşan, după audierea la Colegiul Medicilor: Prieteni, am scăpat. Am intrat cu lacrimi în ochi la comisie

Flavia Groşan, după audierea la Colegiul Medicilor: Prieteni, am scăpat. Am intrat cu lacrimi în ochi la comisie
Medicul pneumolog Flavia Groșan, din Oradea. Foto: Facebook
Publicat: 22/03/2021, 22:29
Actualizat: 06/04/2021, 14:32

Medicul Flavia Groșan a postat în această seară un mesaj pentru toți cei care au susținut-o astăzi la Colegiul Medicilor. Flavia Groșan a fost audiată astăzi de Comisia de Etică, la Colegiul Medicilor Bihor după ce o colegă din Capitală i-a făcut reclamație

Specialiștii de la Colegiul Medicilor au decis că nu poate fi vorba de malpraxis și că schema este una corectă.

Aceasta le-a transmis toată aprecierea sa celor care au susținut-o astăzi. Medicul a fost așteptat în aplauze la ieșirea din la audieri.

Flavia Groşan, după audierea la Colegiul Medicilor: Prieteni, am scăpat

”Prieteni, am scăpat. Am intrat cu lacrimi in ochi la comisie si am ieșit cu lacrimi in ochi. Mi-ati transmis o emoție ieșită din comun.

Interviul a fost o chestie elegantă, între colegi. Cu unii mă știu de foarte mult timp. Am spus ceea ce dumneavoastră știți de la mine de un an. Nu vă fie frica. Mergem înainte.

PS Ati fost fenomenali. Vă iubesc”, a transmis medicul pe Facebook.

Flavia Groșan, despre schema “minune” de tratament: Eu vreau ca oamenii să nu ajungă la ATI

” Prieteni, nu mi trimiteți link uri din presa locală sau alți câțiva trubaduri la care le stau în gât. Nu mi stricați zenul. Astăzi a fost ziua noastră și să ne bucurăm de ea.

PS Și o să va mai spun ceva, ce va spun de fiecare dată. Doamne, ține mi țiglele pe casă, pentru că dacă nu fac bine, măcar să nu fac rău. Amin.”  a scris pneumologul pe rețelele de socializare.

Prieteni, am scăpat. Am intrat cu lacrimi in ochi la comisie si am ieșit cu lacrimi in ochi. Mi ati transmis o emoție…

Posted by Flavia Grosan on Monday, March 22, 2021

Flavia Groșan, medic pneumolog a devenit extrem de controversată după ce a declarat că a descoperit o schemă de tratament “minune” împotriva infecției declanșată de SARS-CoV-2

Reprezentanții Colegiului Medicilor Bihor au luat decizia să nu o sancționeze pe Flavia Groșan și să îi permită acesteia să își continue activitatea.

Carmen Pantiş, președinta Colegiului Medicilor Bihor, a anunţat, luni, după audierea doctoriţei Flavia Groşan că aceasta nu va fi sancționată pentru declarațiile controversate, nici măcar pentru acelea prin care a lăsat să se înțeleagă că protocoalele de tratament anti-Covid din spitale, aplicate de medici, ar omorî, de fapt, pacienţii.

”A fost o discuție amiabilă, cu doamna doctor, în care dânsa şi-a exprimat dragostea faţă de pacienţi, empatia faţă de ei. Noi ştim că există o simpatie foarte mare în rândul tuturor pacienţilor pe care domnia sa i-a tratat.

Am dorit să precizez că este vorba despre încălcarea articolelor 10 şi 22, din codul de deontoogie profesională, legat de denigrarea unor colegi şi de afirmarea în spaţiilor public a succesului unor protocoale de tratament care nu au fost confirmate prin studii ştiinţifice”, a spus aceasta, conform EBihoreanul.ro.

În același timp, dr. Pantiș a mai spus că în cazul în care medicul Groşan va continua ”declaraţiile denigratoare la adresa medicilor” sau dacă va fi depusă o plângere de malpraxis referitoare la ea, Comisia de Disciplină ar putea lua în calcul sancţionarea.