Fostul președinte american Donald Trump ia în calcul să candideze la primăria orașului New York: „Mi-ar plăcea asta”

Fostul președinte american Donald Trump ia în calcul să candideze la primăria orașului New York: „Mi-ar plăcea asta”
Sursa FOTO: wikimedia.org
Publicat: 12/09/2021, 19:52

Fostul președinte american, Donald Trump, a admis că ar putea candida la o viitoare cursă pentru primăria orașului New York într-o sesiune de întrebări și răspunsuri, la comemorarea zilei de 11 septembrie. Întrebat dacă va lua în considerare o funcție de primar, el a răspuns: „Ei bine, asta este o întrebare interesantă. Mi-ar plăcea asta”.

Înaintea evenimentului, el a lansat un videoclip comemorativ, în care a vorbit despre semnificația acestei zile de doliu național în SUA.

„Pentru oamenii din țara noastră, aceasta este o zi foarte tristă. 11 septembrie. Multe lucruri au ieșit la iveală în acea zi, inclusiv cel mai important, vitejia poliției noastre, a pompierilor și a celor de prim ajutor de orice fel, treaba pe care au făcut-o a fost cu adevărat incredibilă. Îi iubim și le mulțumim „, a declarat Trump.

El a criticat încă o dată retragerea lui Biden din Afganistan.

Trump a fost, de asemenea, întrebat din nou despre intențiile sale de a candida la președinție în 2024, dar și despre speculațiile din ce în ce mai mari cu privire la faptul că intenționează să solicite realegerea sa la casa Albă, relatează Washington Examiner.

El a răspuns că deja s-a hotărât, adăugând: „Cred că vei fi foarte fericit”, dar a refuzat să ofere un răspuns concludent.

Fostul președinte a ținut o întâlnire surpriză cu NYPD și FDNY la cea de-a 20-a comemorare a atacului asupra turnurilor gemene, după ce a sărit peste ceremonia oficială. El a fost întâmpinat cu aplauze puternice din partea mulțimii, în timp ce dădea mâna și făcea poze cu polițiștii și pompierii.

După ce a făcut turul orașului, a participat la un eveniment de box la Seminole Hard Rock Hotel and Casino din Hollywood, Florida.

Trump a profitat de ocazie pentru a reitera încă o dată teoria respinsă a fraudei electorale pe scară largă.

În timp ce aștepta ca arbitrii să-și întoarcă scorurile, el ar fi spus că a văzut multe decizii proaste de box de-a lungul anilor, adăugând: „Este ca alegerile. Ar putea fi trucat. ”