Un fotbalist care juca în România a murit într-un accident auto, la doar 19 ani

Un fotbalist care juca în România a murit într-un accident auto, la doar 19 ani
Foto cu caracter ilustrativ
Publicat: 17/01/2022, 21:42
Actualizat: 17/01/2022, 21:43

Fotbalistul Marijan Maric a murit, luni dimineață, la doar 19 ani, într-un accident auto produs în Serbia. Ripensia Timișoara, clubul de care apariținea jucătorul,cât și CSC Dumbrăvița, echipa din Liga 3 la care era împrumutat, au confirmat moartea jucătorului.

Sportivul ar fi căzut în această dimineața, la ora 6, cu mașina într-un râu. El se afla cu încă un prieten în mașină la momentul accidentului, iar ambii au decedat.

Maric e sârb, dar se transferase din timpul junioratului la LPS Banatul, de unde a ajuns la Ripensia. Ulterior, clubul timișorean l-a împrumutat pe fundașul dreapta la CSC Dumbrăvița, scrie Prosport.

Antrenorului echipei CSC Dumbrăvița, Cosmin Stan, este șocat de tragedia care s-a abătut asupra clubului.

„Mi s-au tăiat picioarele când am aflat. Suntem pur și simplu consternați. Nici nu vreau să-mi imaginez ce atmosferă va fi în vestiar, la reunire, pentru că în aceste condiții, numai de fotbal nu ne arde”, a mărturisit Cosmin Stan, pe pagina de Facebook a clubului.

De altfel, ambele cluburi, Ripensia și Dumbrăvița, au transmis mesaje emoționante pe conturile lor de Facebook.

”Încă o veste teribilă ne răscolește pur și simplu astăzi! Fundașul nostru Marijan Maric a încetat din viață azi dimineață, în urma unui tragic accident de circulație petrecut în Serbia. În vârstă de numai 19 ani, Marijan era împrumutat la echipa noastră de la Ripensia și era considerat un fotbalist de mare perspectivă, titular de drept în flancul drept al apărării”, a transmis CSC Dumbrăvița pe pagina sa de Facebook.

„Nu ne găsim cuvintele… Marijan Marić, jucătorul Ripensiei, împrumutat la CS Dumbrăvița, a plecat dintre noi astăzi, în urma unui tragic accident de circulație. În aceste momente teribile, gândurile noastre se îndreaptă spre familia îndurerată. Sincere condoleanțe! Odihnește-te în pace, drag prieten!”, au transmis și cei de la Ripensia Timișoara, tot prin intermediul rețelei de socializare.

Dragos Tanase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult