FOTO / Ioana Filimon s-a apucat de CULTURISM. A participat cu brio la primul ei concurs

Publicat: 12/10/2023, 16:30

Ioana Filimon, în vârstă de 32 de ani, s-a apucat de culturism. Aceasta a participat la primul său concurs, unde a urcat pe podium.

Ioana Filimon a fost desemnată Miss România în anul 2016. Participarea la concursuri de frumusețe a reprezentat șansa Ioanei Filimon de a se muta din Timișoara în București. Se poate lăuda cu o carieră în modelling. Ioana Filimon a terminat Facultatea de Protecția și Ingineria Mediului. Ioana Filimon a fost una dintre vedetele care au participat la show-ul de televiziune ”Ferma”, prezentat de Mihaela Rădulescu la Pro TV. Ioana a fost una dintre cele mai provocatoare apariții din emisiune.

Ioana Filimon a fost una dintre vedetele care au participat și la o ediție a emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D. Vedeta a fost descalificată după ce ar fi încălcat regulamentul concursului.

De ceva vreme, Ioana Filimon a decis să renunțe la lumina reflectoarelor. S-a întors în orașul natal și acum este angajată la Aeroportul din Timișoara. Acum, Ioana Filimon s-a apucat de culturism și a participat cu brio la prima sa astfel de competiție, unde s-a clasat pe locul al doilea.

Ioana Filimon s-a apucat de culturism. ”Am vrut să împărtășesc aceste imagini cu voi NU pentru a-mi expune corpul”

”Miss Fit Model – Locul 2 🥈 Primul meu concurs de genul acesta și am vrut să împărtășesc aceste imagini cu voi NU pentru a-mi expune corpul, ci pentru ca în spatele acestor poze se află 3 săptămâni de antrenament intensiv a câte 2-3 ore pe zi și voiam “sa mă laud” cu munca mea pentru ca doar eu știu cat de mult m-am chinuit sa ajung într-un timp așa de scurt la o forma potrivită de un concurs de Fitness.

Sunt extrem de mândra de ceea ce am realizat și am vrut să-mi exprim recunoștința față de oamenii care m-au susținut pe parcursul transformării mele. Făcând această postare doresc să-i inspir pe alții și să le arăt că prin determinare si muncă, transformările incredibile sunt posibile chiar și în doar 3 săptămâni!  P.S. Felicitări tuturor concurentelor. Cu toate suntem câștigătoare indiferent de locul obținut ❤️”, a scris Ioana Filimon pe contul ei de socializare, acolo unde a dat publicității și mai multe fotografii de la concurs.

Aceasta a dat mai multe detalii despre antrenamentele pe care le-a făcut și despre cum s-a pregătit pentru concurs într-un interviu pentru click.ro.

”Am fost recent la un concurs de culturism iar pentru asta m-am pregătit trei săptămâni intensiv. A fost o decizie luată de pe o zi pe alta să particip la această competiție. A fost cumva o ambiție să îmi demonstrez că încă pot face ceea ce îmi propun. Am avut o dietă foarte strictă. Am eliminat zahărul, am eliminat carbohidrații iar în ultimele patru zile nu am mâncat nimic cu sare iar antrenamentele în sala de sport durau câte două – trei ore pe zi. Nu știu dacă vreau să continui pe acest domeniu.

Momentan pot spune că sunt foarte epuizată pentru că eu am încercat să fac în trei săptămâni ce fac alte persoane în trei luni de zile. Regimul alimentar și antrenamentele au fost stricte la mine pentru că timpul era foarte scurt și trebuia să recuperez totul într-un timp foarte scurt. În urma alimentației și a antrenamentelor dure nu am slăbit așa mult. Când m-am urcat pe cântar slăbisem 3 kilograme, atât, dar în schimb am pus masă musculară destul de multă”, a explicat ea.  

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Președintele Klaus Iohannis se pensionează! Câți bani va primi liderul țării după 42 de ani...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Câți dintre români cred că România are o problemă cu tutunul?