FOTO | „Ne-am întors cu un gust amar!”. Ce a primit să mănânce o româncă într-un hotel de 5 stele, „ultra all-inclusive!”, din Bulgaria

FOTO | „Ne-am întors cu un gust amar!”. Ce a primit să mănânce o româncă într-un hotel de 5 stele, „ultra all-inclusive!”, din Bulgaria
FOTO | „Ne-am întors cu un gust amar!”. Ce a primit să mânânce o româncă într-un hotel de 5 stele, „ultra all-inclusive!”, din Bulgaria / Sursa foto: Facebook
Publicat: 10/09/2022, 10:06
Actualizat: 10/09/2022, 10:10

Mulți români aleg litoralul bulgăresc în detrimentul celui local, atrași de prețuri mai mici și servicii de calitate. Uneori, însă, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Așa a pățit și o turistă din România care a mers la un hotel cotat de cu 5 stele din țara vecină.

Femeia povestește că mâncarea nu a fost pe gustul ei, fiind servite „supe pline de apă, înghețată plină de apă, mâncare refolosită de pe o zi pe altă”.

În plus, ea afirmă că piscina de tip jacuzzi avea mucegai, iar geamurile din cameră erau atât de vechi încât se auzea orice zgomot care venea de afară.

„Ne-am întors cu un gust amar!”

„Ne-am întors din experiență Wave cu un gust amar. În anii trecuți am tot mers în Bulgaria, de cele mai multe ori la HVD Miramar. Deci plecăm cu o comparație +- dar HVD este de 4* și nu de 5* cum promite Wave.

Aș începe cu mâncarea: cafea imposibil să fie băută de noi cel puțin. Supe pline de apă, înghețată plină de apă, mâncare refolosită de pe o zi pe altă. Sucuri, băuturi la dozator”, a scris românca nemulțumită de serviciile hoteliere din Bulgaria, pe un grup de Facebook.

FOTO | „Ne-am întors cu un gust amar!”. Ce a primit să mânânce o româncă într-un hotel de 5 stele, „ultra all-inclusive!”, din Bulgaria / Sursa foto: Facebook
FOTO | „Ne-am întors cu un gust amar!”. Ce a primit să mânânce o româncă într-un hotel de 5 stele, „ultra all-inclusive!”, din Bulgaria / Sursa foto: Facebook

Mucegai în jacuzzi

Ea continuă și spune că jacuzzi-ul hotelului avea mucegai pe pereți, iar în camere se auzea orice zgomot, din cauza geamurilor care era foarte vechi.

„Mucegai pe pereții piscinei tip jacuzzi. Termopanul antic, se auzea vântul și orice zgomot prin el că și cum am fi fost afară. Animația pentru copii era ok dacă pricepeai bulgară sau germană. Mai adăugau o engleză că să nu ne supărăm.

Mult zgomot, puține jocuri, nema mini disco.

Plusuri: Fructele erau proaspete, la fel și pâinea, grătarul și pizza. Alt plus este că au 7 piscine, concerte seară, shop decent cu prețuri bune”,  a adăugat ea.

Cum a ajuns un turist român aflat în Bulgaria să plătească 120 de euro pentru un banal accident la un deget. „Fiți pregătiți cu banii”

Un român a suferit un mic accident în Bulgaria și a fost nevoit să scoată din buzunar o sumă destul de mare de bani pentru a primi îngrijiri.

Acesta a povestit pățania pe un grup de Facebook.

„Pentru colegii de pe grup continui postarea despre HDV Miramar cu niște info utile. Ieri, în urma unui accident tragic survenit între degetul mic de la piciorul drept și rotilele dure ale unui troleer din cameră, precum și în urma culorilor curcubeului pe care degetul le avea de la o oră la alta, am hotărât astăzi să fac o vizită la medic.

Sun la asigurare, care îmi recomandă să merg la o clinică din zona care are decontare directă cu ei. Având în vedere starea, nu puteam risca să apăs cu fermitate accelerația, am solicitat un medic la hotel. Din păcate m-au sunat și mi-au comunicat că nu i se permite medicului accesul în hotel, având în vedere că au cabinet medical propriu.

Toate bune, ma duc la cabinet, e la parter, pe un hol lângă recepție și piscina interioară și rezolv. 190 leva , deci 100 euro consultația de 5 minute și 40 leva să scrie o rețetă, deci 20 euro. Bine că nu e rupt… Măcar atât.

Deci, dacă apelați la medicul de la hotel, fiți pregătiți cu banii… Și cel mai util, asigurarea de călătorie, căreia eu inițial nu-i vedem sensul”, a scris bărbatul.

Concediul în Bulgaria, coșmar pentru o româncă

O parte dintre românii care și-au petrecut vacanța în afara țării s-au întors dezamăgiți. Aceștia au vrut să încerce destinații noi, dar au avut parte de condiții proaste de cazare sau de mâncare de calitate slabă, mai ales în țări ca Bulgaria, Grecia sau Turcia.

O româncă a povestit experiența de care a avut parte în vacanța petrecută cu familia în Bulgaria, într-o postare pe Facebook.

„Aș vrea să împărtășesc experiență recentă la Reina del Mar, care înțeleg că e pomul lăudat. Eu nu auzisem de hotelul ăsta până acum, nu mersesem niciodată în Bulgaria până acum, decât în trecere sau câteva ore. Nu mersesem nici la all inclusive, deoarece nu e genul meu de vacanță. Cu toate acestea, am vrut să le fac cadou alor mei o vacanță cu noi (cu mine și cu copiii mei), iar soțul meu era plecat.”, a scris aceasta pe un grup de Facebook.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Anunțul momentului pentru cei cu PENSII SUB 2.000 DE LEI. Este obligatoriu până pe 31...
Viața la bloc. Se schimbă regulile pentru chiriași
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Câți bani alocă Pentagonul pentru avionul care va înlocui F-22 Raptor?