Concediul în Bulgaria, coșmar pentru o româncă. „De banii ăștia am stat în Tenerife două săptămâni numai în vile cu piscină și vedere spre mare”

Concediul în Bulgaria, coșmar pentru o româncă. De banii ăștia am stat în Tenerife două săptămâni numai în vile cu piscină și vedere spre mare
Reina Del Mar - Bulgaria/ Sursă Foto - Facebook
Publicat: 31/08/2022, 18:28

O parte dintre românii care și-au petrecut vacanța în afara țării s-au întors dezamăgiții. Aceștia au vrut să încerce destinații noi, dar au avut parte de condiții proaste de cazare sau de mâncare de calitate slabă, mai ales țări ca Bulgaria, Grecia sau Turcia.

O româncă și-a povestit experiența de care a avut parte în vacanța petrecută cu familia în Bulgaria, într-o postare pe Facebook.

„Aș vrea să împărtășesc experiență recentă la Reina del Mar, care înțeleg că e pomul lăudat. Eu nu auzisem de hotelul ăsta până acum, nu mersesem niciodată în Bulgaria până acum, decât în trecere sau câteva ore. Nu mersesem nici la all inclusive, deoarece nu e genul meu de vacanță. Cu toate acestea, am vrut să le fac cadou alor mei o vacanță cu noi (cu mine și cu copiii mei), iar soțul meu era plecat.”, a scris aceasta pe internet.

Femeia a precizat că nu a vrut să călătorească cu avionul sau să se complice prea mult. Doar că nu știa, de fapt, că urmează cel mai groaznic concediu. Românca a plătit 3.500 de euro pentru o vilă ”laguna”, pentru 3 adulți și 2 copii, timp de 5 nopți. Aceasta a mai precizat că nu va mai repeta genul acesta de experiențe.

„Hotelul de când ajungi pare neterminat, zac gunoaie pe laterale, pe la ieșirile de serviciu; parcarea este full numai de mașini din România și te învârti ca descreieratul să găsești un loc, până vine un nene și te dirijează să parchezi blocând alte mașini. Vila e drăguță, se vede că totul e nou și voit mai pe premium (bateriile negre Grohe, etc) dar pute groaznic a canalizare; am spus chestia asta la recepție, ne-au trimis femeile de serviciu care au lipit un odorizant în fanta de la AC și s-au cărat; evident că nu a rezolvat problema și, deși am mai mers la recepție de vreo 3 ori pentru asta, ni s-a zis că nu se poate face nimic și că vine de la gârla de lângă hotel (pe care am văzut-o și noi, era aproape radioactivă de mizerabilă ce era).„, a continuat femeia în postarea de pe Facebook.

De asemenea, nici cartelele de acces nu funcționau, iar pe lângă asta, a primit o singură cheie, chiar dacă erau 3 adulți, lucru care a îngreunat situația și mai tare. Și ce să vezi, în momentul în care a cerut o altă cheie, angajații i-au spus că este contra procedurii.

„Din cauza lipsei cartelelor, nu au putut veni nici cei de la curățenie, nici de la mini bar timp de câteva zile, deoarece cum am spus mai sus, nu era decât o cheie și fiind la noi, nu puteau intră decât dacă îi așteptăm în camera să le deschidem”, a mai scris femeia.

Măcar dacă astea ar fi fost singurele probleme, familia nu a avut parte nici de curent. Lumina de pe terasă sau balcon, se stingea la ora 22.00, pe lângă faptul că și mâncarea ar fi fost de cantină, și nici mirosul de canalizare nu ar fi trebuit să se simtă.

Destinația se numește „Reina del Mar”, un loc apreciat de unii români, poate, mai norocoși. Cert este că femeia nu își va mai petrece vacanța în Bulgaria.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase