FOTO| Tânără de 26 de ani, înjunghiată de soț, pe treptele grădiniței unde își lăsase copilul. Individul a încercat, apoi, să se sinucidă

FOTO| Tânără de 26 de ani, înjunghiată de soț, pe treptele grădiniței unde își lăsase copilul. Individul a încercat, apoi, să se sinucidă
Sursa: Antena 3
Publicat: 19/04/2022, 13:45
Actualizat: 19/04/2022, 13:52

Caz revoltător la Brașov. O tânără de 26 de ani a fost înjunghiată de soțul ei, cu care se afla în plin proces de divorț. Scena oribilă a avut loc chiar pe treptele grădiniței unde femeia își lăsase copilul.

După ce a lăsat copilul la grădiniță, brașoveanca s-a întâlnit, la ieșirea din clădire, cu soțul cu care se află în proces de divorț. Au avut un schimb de replici, după care individul a înjunghiat-o.

A lovit-o de atâtea ori până ce cuțitul s-a rupt, scriu reporterii de la Antena 3.

Tatăl Alina a povestit că, în trecut, bărbatul a mai amenințat-o, dar apoi a afirmat că „a spus la nervi toate acele lucruri”.

„Erau divorţaţi. A mai avut înainte de căsătorie, o tentativă de sinucidere. Asupra Alinei nu, a lovit-o de Revelion, se certau, vorbea foarte urât. Alina a spus că nu mai poate să îl suporte, el s-a dus la notar pentru o cerere de divorţ. De atunci s-a stricat toate treburile între ei. A amenințat-o, apoi i-a zis că a zis-o la nervi. Nu a mers la poliţie. Eu am vorbit cu mama lui de ce o jigneşte că nu are niciun drept. Ea mi-a spus la revedere. Alina are înregistrare pe telefon când i-a zis că o omoară. Nu cred că era gelos”, a spus tatăl fetei înjunghiate, pentru Antena 3.

Mama Alinei regretă cel mai mult că fiica ei nu a ascultat-o. „Jocuri de noroc, neajunsurile. Sunt 4 ani de când sunt împreună. Ea l-a iubit foarte mult. Regret că nu m-a ascultat”.

Citește și:

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a alăturat echipei Gândul în anul 2022 și scrie frecvent articole din domeniile Educație, Sănătate citeste mai mult