FOTO | Unde vrea primarul Sectorului 6 să amenajeze un nou parc. „Echipele ADP sunt pregătite să intervină”

Publicat: 24/03/2022, 15:46
Actualizat: 25/03/2022, 12:20

Primarul sectorului 6 din Capitală a anunțat, joi, printr-un comunicat de presă, că administrația pe care o conduce va solicita Primăriei Capitalei un teren de pe Calea Plevnei, unde vrea să amenajeze un parc.

„Anul acesta vă propun un teren uitat de lume și autorități, chiar pe Calea Plevnei, la nr. 139 C. A fost ani de-a rândul în litigiu, și acum este, dar nu îl mai putem lăsa așa. Sper ca PMB să câștige litigiul și să ni-l dea nouă să facem un parc. Echipele ADP sunt pregătite să intervină, dar mă gândesc că ar fi bine să continuăm să ne implicăm fiecare în comunitate și să fim voluntari împreună”, precizează Ciprian Ciucu.

Potrivit reprezentanților primăriei Sector 6, terenul are o suprafață de 2,7 hectare, iar curățenia lui se va face sâmbătă, de la ora 10.00.

Terenul se află lângă Spitalul Witting

„Cetățenii sunt chemați sâmbătă, la ora 10.00, să vină și să igienizeze, alături de primarul Ciprian Ciucu, în prima zi a campaniei, un teren plin de gunoaie, care aparține Primăriei Capitalei.

Foto: Captură Googlemaps

Voluntarii vor primi mănuși, saci, greble și tot ceea ce este necesar ca să schimbe fața terenului, care se întinde pe o suprafață de 2,7 hectare”, se arată în comunicatul Primăriei Sectorului 6 din Capitală.

Terenul este plin de gunoaie și de bălării și se află foarte aproape de Spitalul Witting.

Citește și: FOTO & VIDEO | Cum arată acum Lacul Morii din București, după 6 luni de lucrări. Când se va turna pista de alergare

Nicolae Oprea
Absolvent al Universității București, Nicolae Oprea și-a început cariera de jurnalist în anul 2004 și a semnat de-a lungul acestor ani în publicații precum Ziarul Libertatea (6 ani), Averea, Evenimentul Zilei (3 ani), dar și la Agenția de Presă citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase