EXCLUSIV | Margherita de la Clejani a ajuns la audieri, cu un bandaj vizibil în zona sânului, unde a fost rănită de trotinetistul cu bisturiu (FOTO + VIDEO)

Publicat: 19/08/2022, 15:15
Actualizat: 19/08/2022, 15:36

Margareta Myriam Manole, cunoscută drept Margherita de la Clejani, a ajuns la audieri, vineri, la sediul Serviciului de Investigații Criminale al Poliției Capitalei, după ce a fost victima unei agresiuni prin tăiere.

Margherita de la Clejani este una dintre cele două femei tăiate miercuri seară în Sectorul 1 al Capitalei cu un cuțit de un bărbat care se plimba pe trotinetă și înțepa femei, potrivit surselor Gândul. Bărbatul a fost prins și reținut, joi seara, de oamenii legii, pentru 24 de ore, după care va fi prezentat instanței cu propunerea stabilită de procurori, fie arest preventiv, fie cercetare în libertate.

„Vin de la spital, am pățit ceva foarte grav și vă rog să respectați acest lucru în calitate de ființă umană, da?”, a spus Margherita în fața sediului poliției.

„Mulțumesc lui Dumnezeu pentru că sunt încă în viață. Astăzi voi răspunde tuturor celor care m-au întrebat prin mesaje private ce se întâmplă cu mine acum”, a spus Margherita.

„În urma activităților de investigare, desfășurate de polițiștii din Capitală, bărbatul a fost identificat și ulterior depistat în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov. Acesta a fost condus la sediul Serviciului Investigații Criminale, în vederea continuării procedurilor legale”, transmisese Poliția Capitalei.

Viorica de la Clejani: „Vă mai mirați de nu ne mai rabdă Dumnezeu”

Margherita este fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani. Mama Margheritei a publicat un mesaj emoționant pe contul de Facebook, în care arată și obiectul recuperat de medici, criticându-i în același timp pe cei care se bucură sau îi înjură copiii pe acest subiect.

„Acest obiect a fost scos din sân fiicei mele!

Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Universitar că mi-au salvat copilul!

Unii sunt atât de răi… Cum să vă bucurați și să îmi înjurați copiii pe tema acestui subiect?!

Dacă erau copiii voștri în locul Margăi??! Cum să puteți să vorbiți în halul ăsta?! Eu acum ce să fac?! Să-l las liber? Să vă măcelărească și vouă copiii când merg liniștiți pe stradă?

Vă mai mirați de nu ne mai rabdă Dumnezeu. În loc să comentați (gratis, că dacă se plătea nu mai scriați nimic), rugați-vă la D-zeu să vă aibe copiii în pază.

Mulțumesc Bunului Dumnezeu că a scăpat cu viață!”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase