FOTO-VIDEO | Șarpe de 2 metri, văzut în fața unei farmacii din Galați de lângă Spitalul Județean de Urgență. Ce s-a întâmplat cu reptila, după intervenția jandarmilor

Publicat: 21/06/2022, 16:35
Actualizat: 21/06/2022, 16:43

Un șarpe cu o lungime de aproximativ 2 metri a fost văzut, marți, în fața unei farmacii din Galați de lângă Spitalul Județean de Urgență, producând panică printre trecători.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Galați, mai mulți cetățeni din cartierul Micro 18 au semnalat prezența reptilei, iar până la sosirea unui echipaj de jandarmi, zona a fost izolată de o patrulă de poliție.

Șarpele era agitat

Reptila a fost capturată cu ajutorul unui clește special, pentru că era agitată, ulterior fiind eliberată în mediul natural, într-o zonă împădurită situată de pe malul râului Siret.

FOTO – IJJ Galați

În cazuri asemănătoare, jandarmii le recomandă cetățenilor să nu încerce să se apropie de reptile sau să le ridice singuri și să solicite sprijinul la 112.

FOTO & VIDEO – IJJ Galați

Dragos Tanase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult