Fulgy, salvat de la moarte de Johnny Depp. În copilărie, fiul Clejanilor a fost implicat într-un moment terifiant

Fulgy, salvat de la moarte de Johnny Depp. În copilărie, fiul Clejanilor a fost implicat într-un moment terifiant
Fulgy, salvat de la moarte de Johnny Depp. În copilărie, fiul Clejanilor a fost implicat într-un moment terifiant / Foto: Capturi
Publicat: 08/07/2021, 09:56

În copilărie, Fulgy ar fi fost salvat de la moarte chiar de celebrul actor Johnny Depp.

Dezvăluirile au fost făcute de Cristi Brancu, moderatorul emisiunii Exclusiv VIP, pentru cancan.ro.

„Cred că cel mai greu rol care există în acest moment ca tată, este să fii tatăl lui Fulgy.

Pentru că Fulgy a fost un copil care a avut un accident când a fost mic, pe care mi l-a povestit și mie, a fost ars pe piele. Johnny Depp a fost cel care l-a salvat și el a rămas cu semne.

Și-a făcut anumite tatuaje tocmai pentru a acoperi aceste semne. Fulgy, tocmai pentru că a avut acest accident, a fost ținut în casă sau către studiu cât mai mult, pentru a nu intra în anturaje în care, dacă Viorica și Ioniță poate cântau, să nu îi placă acest anturaj”, a declarat Cristi Brancu.

Excentricul Johnny Depp, prietenie durabilă cu familia Clejanilor

Celebrul actor de la Hollywood are o strânsă prietenie cu Clejanii, după ce au colaborat la realizarea unui film, în anii 2000.

Artistul s-a întâlnit de multe ori cu Clejanii, fiind fascinat de stilul lor muzical.

Fulgy, un rebel. Și-ar fi lovit tatăl, care a sunat la 112!

Cântărețul Ioniță de la Clejani a sunat, duminică seara, la numărul de urgență 112, unde a anunțat că a fost lovit de fiul său, Fulgy.

Scandalul s-a iscat într-un local din Capitală și a degenerat la casa Clejanilor, scrie antena3.ro. Oamenii legii au venit imediat la fața locului, dar Ioniță nu a depus plângere împotriva lui Fulgy.

Fiul Clejanilor, nemulțumit de felul în care este tratat după ce a fost prins drogat la volan

Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a oferit un adevărat spectacol în fața jurnaliștilor după ce a fost prins de polițiști drogat la volan, la doar un an după ce și sora lui, Margherita, a trecut printr-o situație similară.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase