Gabriela Firea și ”dezastrul dreptei unite”: ”Nicușor Dan își bate joc de bucureșteni, încercând să îi aburească prin comunicate triumfaliste”

Gabriela Firea și ”dezastrul dreptei unite”: ”Nicușor Dan își bate joc de bucureșteni, încercând să îi aburească prin comunicate triumfaliste”
Gabriela Firea și ”dezastrul dreptei unite”
Publicat: 16/07/2021, 14:09
Actualizat: 16/07/2021, 14:10

Gabriela Firea analizează ”noul București” condus de ”coaliția de dreapta” și ajunge la concluzia că totul poate fi descris printr-un singur cuvânt – ”dezastru”.

Senatorul PSD întocmește un bilanț după 10 luni de activitate a ”noilor aleși locali”, cei care au promis, în campania electorală, o transformare radicală a Capitalei, numai că orașul s-a transformat ”în cel mai blocat oraș, din care fug investitorii”. Tabloul zugrăvit de Gabriela Firea este unul sumbru, iar concluziile pe care le trage sunt dure.

”Dezastrul “dreptei unite” – bilanțul la 10 luni cu noii aleși locali! Au promis un nou București, curat și dezvoltat, și au transformat Capitala în cel mai blocat oraș, din care fug investitorii, se pierd locuri de muncă, unde nu se mai lucrează pe niciun șantier, nu se mai investește în spitale, nu se onorează prestațiile pentru persoanele cu dizabilități.

Bucureștenii au trecut prin cea mai grea iarnă – cele mai lungi și dese avarii, transportul public s-a scumpit și a devenit aglomerat (s-au scos autobuze de pe anumite linii), mizerie, șobolani, țânțari! Aceasta este concluzia la 10 luni și, din păcate, lucrurile în București merg din rău, în mai rău!”, notează Gabriela Firea pe pagina sa de socializare.

În postarea sa, Gabriela Firea îi ”țintește” atât pe Primarul General al Capitalei – Nicușor Dan -, cât și pe Clotilde Armand, edilul Sectorului 1.

După ce s-a răsfățat în loja oficială de pe Arena Națională și s-a felicitat singur pentru așa reușită, actualul edil al Capitalei s-a gândit că, poate, totuși, ar fi bine să muncească. Puțin, nu mult. În fond, e vara, nici iarba nu mai crește, șantierele sunt toate oprite și așa vor rămâne, a făcut și 2-3 comunicate despre campania de dezinsecție, căldura este în case iar bucureștenii se pot căli spălându-se cu apă rece, pentru că doar de asta vor avea parte la iarnă.  A redus și sprijinul pentru persoanele cu dizabilități, la câte probleme au aceștia sigur “nu au nevoie de bani”!

Gabriela Firea

”300 de milioane, tăiate din bugetul STB”

Firea este de părere că Nicușor Dan, decis să ”rezolve problema transportului public” din București, a ajuns la concluzia că este nevoie de o scumpire.

Mai mult, s-a renunțat la unele trasee STB, numărul de mașini ar fi fost redus și, avertizează senatorul PSD, ”urmează concedieri”.

”Dar pentru că părea că lipsește ceva, a decis să rezolve rapid și problema transportului public: l-a scumpit! A tăiat și 300 de milioane din bugetul STB, a renunțat la anumite trasee, a redus numărul de mașini, urmează concedieri.  Fără nicio justificare, fără nicio fundamentare, fără informare prealabilă a celor care vor avea de suferit de pe urma acestor măsuri.  Ce fluidizare a traficului, ce management al semaforizării, ce benzi dedicate sau culoare unice.

În locul lor, bucureștenii au primit armonizarea tarifelor STB și METROREX. Poate actualul edil nu știe că metroul nu ajunge nici în Alexandriei, nici în Ferentari, nici în Rahova și că acești oameni au cele mai mici venituri din Capitală!”, îl acuză Gabriela Firea pe Nicușor Dan.

”Primărița Gunoaielor Abandonate pe Străzi”

Potrivit Gabrielei Firea, Clotilde Armand este ”Primărița Gunoaielor Abandonate pe Străzi”, făcând ”echipă” cu Nicușor Dan, iar ”comunicatele triumfaliste” nu lipsesc din decor, bucureștenii fiind – în ultimă instanță – ”aburiți”.

”Poate ar trebui să testeze pe pielea lui (n.red. – Nicușor Dan), măcar o zi, biletul comun și să încerce să se urce, dimineața, în autobuzul 141, care, de la capătul din Zețari și până la metroul de la Eroii Revoluției, merge doar cu ușile deschise din cauza aglomerației! Deci, pe lângă faptul că le bagă mâna în buzunar, fără rușine, Nicușor Dan își și bate joc de bucureșteni, încercând să îi aburească cu comunicate triumfaliste.

Iar dacă așa nu merge, a găsit, împreună cu Primărița Gunoaielor Abandonate pe Străzi, soluția ideală la probleme cetățenilor. A interzis consilierilor locali PSD, oameni cu zeci de mii de voturi în spate, să participe la sedința organizată la Primăria Sectorului 1 pe tema deșeurilor!”, acuză Gabriela Firea pe pagina sa de socializare.

”Acest fapt incredibil, de o gravitate extremă, este doar un prim pas spre obiectivul administrației de dreapta, care vrea să înăbușe cu miasme de violență valorile cu care a defilat în campanie: democrația și transparența. Este revoltător ceea ce se întâmplă, este o palmă dată de administrația de dreapta pe obrazul democrației și al cetățenilor din sectorul 1, tuturor românilor care au ieșit la vot convinsă că gestul lor contează”

Gabriela Firea

Firea, despre Nicușor Dan: ”Realizări proprii NU are”

Acesta este modul de lucru al “dreptei” așa zis unite – mai scrie senatorul PSD Gabriela Firea în mediul online -, ”li se trântește ușa în nas unor aleși, doar pentru că nu fac parte din majoritatea la putere.

  • Unde este transparența trâmbițată, unde este dreptatea în numele căreia au strigat în campanie?
  • Și, mai ales, unde este bunăstarea promisă?
  • În autobuzele care vin din ce în ce mai greu și se strecoară arhipline pe străzile de unde au dispărut polițiști locali și toată lumea parchează după ureche?
  • Pe străzile unde se revarsă gunoaiele și mișună șobolanii?
  • În parcurile în care locurile de joacă sunt invadate de căpuse?

Răspunsul va fi, cu siguranță, ca și până acum, o laudă cu un proiect realizat de mine, și echipe mea! Pentru că realizări proprii NU are, iar oamenii aduși de el în primărie, ca “mari” profesioniști, nu trec de nota 2 la examene!”, încheie Gabriela Firea.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Afirmații revoltătoare făcute de preotul Nicolae Tănase despre femeile agresate sexual: ,,Fetele nu sunt chiar...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
De ce s-a SINUCIS Mihaela, fata care s-a aruncat de la balcon! Șocant ce a...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Pepe, relație de prietenie cu Ibrahim Ibru, actualul soț al Ralucăi Pastramă: "Vorbim aproape zilnic,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Inteligența Artificială a găsit originea psihozei în creier