Gabriela Firea și ”dezastrul dreptei unite”: ”Nicușor Dan își bate joc de bucureșteni, încercând să îi aburească prin comunicate triumfaliste”

Gabriela Firea și ”dezastrul dreptei unite”: ”Nicușor Dan își bate joc de bucureșteni, încercând să îi aburească prin comunicate triumfaliste”
Gabriela Firea și ”dezastrul dreptei unite”
Publicat: 16/07/2021, 14:09
Actualizat: 16/07/2021, 14:10

Gabriela Firea analizează ”noul București” condus de ”coaliția de dreapta” și ajunge la concluzia că totul poate fi descris printr-un singur cuvânt – ”dezastru”.

Senatorul PSD întocmește un bilanț după 10 luni de activitate a ”noilor aleși locali”, cei care au promis, în campania electorală, o transformare radicală a Capitalei, numai că orașul s-a transformat ”în cel mai blocat oraș, din care fug investitorii”. Tabloul zugrăvit de Gabriela Firea este unul sumbru, iar concluziile pe care le trage sunt dure.

”Dezastrul “dreptei unite” – bilanțul la 10 luni cu noii aleși locali! Au promis un nou București, curat și dezvoltat, și au transformat Capitala în cel mai blocat oraș, din care fug investitorii, se pierd locuri de muncă, unde nu se mai lucrează pe niciun șantier, nu se mai investește în spitale, nu se onorează prestațiile pentru persoanele cu dizabilități.

Bucureștenii au trecut prin cea mai grea iarnă – cele mai lungi și dese avarii, transportul public s-a scumpit și a devenit aglomerat (s-au scos autobuze de pe anumite linii), mizerie, șobolani, țânțari! Aceasta este concluzia la 10 luni și, din păcate, lucrurile în București merg din rău, în mai rău!”, notează Gabriela Firea pe pagina sa de socializare.

În postarea sa, Gabriela Firea îi ”țintește” atât pe Primarul General al Capitalei – Nicușor Dan -, cât și pe Clotilde Armand, edilul Sectorului 1.

După ce s-a răsfățat în loja oficială de pe Arena Națională și s-a felicitat singur pentru așa reușită, actualul edil al Capitalei s-a gândit că, poate, totuși, ar fi bine să muncească. Puțin, nu mult. În fond, e vara, nici iarba nu mai crește, șantierele sunt toate oprite și așa vor rămâne, a făcut și 2-3 comunicate despre campania de dezinsecție, căldura este în case iar bucureștenii se pot căli spălându-se cu apă rece, pentru că doar de asta vor avea parte la iarnă.  A redus și sprijinul pentru persoanele cu dizabilități, la câte probleme au aceștia sigur “nu au nevoie de bani”!

Gabriela Firea

”300 de milioane, tăiate din bugetul STB”

Firea este de părere că Nicușor Dan, decis să ”rezolve problema transportului public” din București, a ajuns la concluzia că este nevoie de o scumpire.

Mai mult, s-a renunțat la unele trasee STB, numărul de mașini ar fi fost redus și, avertizează senatorul PSD, ”urmează concedieri”.

”Dar pentru că părea că lipsește ceva, a decis să rezolve rapid și problema transportului public: l-a scumpit! A tăiat și 300 de milioane din bugetul STB, a renunțat la anumite trasee, a redus numărul de mașini, urmează concedieri.  Fără nicio justificare, fără nicio fundamentare, fără informare prealabilă a celor care vor avea de suferit de pe urma acestor măsuri.  Ce fluidizare a traficului, ce management al semaforizării, ce benzi dedicate sau culoare unice.

În locul lor, bucureștenii au primit armonizarea tarifelor STB și METROREX. Poate actualul edil nu știe că metroul nu ajunge nici în Alexandriei, nici în Ferentari, nici în Rahova și că acești oameni au cele mai mici venituri din Capitală!”, îl acuză Gabriela Firea pe Nicușor Dan.

”Primărița Gunoaielor Abandonate pe Străzi”

Potrivit Gabrielei Firea, Clotilde Armand este ”Primărița Gunoaielor Abandonate pe Străzi”, făcând ”echipă” cu Nicușor Dan, iar ”comunicatele triumfaliste” nu lipsesc din decor, bucureștenii fiind – în ultimă instanță – ”aburiți”.

”Poate ar trebui să testeze pe pielea lui (n.red. – Nicușor Dan), măcar o zi, biletul comun și să încerce să se urce, dimineața, în autobuzul 141, care, de la capătul din Zețari și până la metroul de la Eroii Revoluției, merge doar cu ușile deschise din cauza aglomerației! Deci, pe lângă faptul că le bagă mâna în buzunar, fără rușine, Nicușor Dan își și bate joc de bucureșteni, încercând să îi aburească cu comunicate triumfaliste.

Iar dacă așa nu merge, a găsit, împreună cu Primărița Gunoaielor Abandonate pe Străzi, soluția ideală la probleme cetățenilor. A interzis consilierilor locali PSD, oameni cu zeci de mii de voturi în spate, să participe la sedința organizată la Primăria Sectorului 1 pe tema deșeurilor!”, acuză Gabriela Firea pe pagina sa de socializare.

”Acest fapt incredibil, de o gravitate extremă, este doar un prim pas spre obiectivul administrației de dreapta, care vrea să înăbușe cu miasme de violență valorile cu care a defilat în campanie: democrația și transparența. Este revoltător ceea ce se întâmplă, este o palmă dată de administrația de dreapta pe obrazul democrației și al cetățenilor din sectorul 1, tuturor românilor care au ieșit la vot convinsă că gestul lor contează”

Gabriela Firea

Firea, despre Nicușor Dan: ”Realizări proprii NU are”

Acesta este modul de lucru al “dreptei” așa zis unite – mai scrie senatorul PSD Gabriela Firea în mediul online -, ”li se trântește ușa în nas unor aleși, doar pentru că nu fac parte din majoritatea la putere.

  • Unde este transparența trâmbițată, unde este dreptatea în numele căreia au strigat în campanie?
  • Și, mai ales, unde este bunăstarea promisă?
  • În autobuzele care vin din ce în ce mai greu și se strecoară arhipline pe străzile de unde au dispărut polițiști locali și toată lumea parchează după ureche?
  • Pe străzile unde se revarsă gunoaiele și mișună șobolanii?
  • În parcurile în care locurile de joacă sunt invadate de căpuse?

Răspunsul va fi, cu siguranță, ca și până acum, o laudă cu un proiect realizat de mine, și echipe mea! Pentru că realizări proprii NU are, iar oamenii aduși de el în primărie, ca “mari” profesioniști, nu trec de nota 2 la examene!”, încheie Gabriela Firea.

O tânără speranţă a ţării în sport întreţine relaţii intime pentru bani: "Când i-am spus...
Câți lei a plătit un turist pentru o friptură în Mamaia. Când a venit nota,...
FOTO. Anna Lesko, apariție interzisă cardiacilor! S-a văzut trupul perfect lucrat prin body
Cele mai bune femei la pat din zodiac. Sunt adevărate zeițe
Nu s-a ales doar cu premiul și trofeul Survivor România 2021, ci și cu un...
Simona Halep sare în apărarea lui Simone Biles, după valul de critici la adresa gimnastei:...
Emisiunea care a dispărut complet din grila Pro TV, deși au lucrat la ea Bobonete...
Zeci de cadavre plutind pe râu. Descoperirea macabră ce aduce în atenţia lumii unul dintre...
Pasta Gun Gum îți salvează mașina. Orice șofer poate să-și repare autoturismul
BANCUL ZILEI – Bătrânel răsfățat de nevasta de 19 ani
Avertisment dur al experților în sănătate: Lumea se va confrunta cu un deficit masiv de...
Câți lei a plătit un turist pentru o friptură în Mamaia. Când a venit nota,...
O TÂNĂRĂ care a mers la bazin cu un costum prea DEOCHEAT a avut parte...
Chinezii au construit un câmp cu rachete nucleare! Cum arată, imaginile sunt ULUITOARE
Florile lunii august. Ce trebuie să ai în casă sau în curte până la finalul...
O chelneriţă a servit mulți ani un bătrân ţâfnos. După ce bărbatul a murit a...
Rezulatete finale Titularizare 2021. Când se anunţă notele după contestaţii pe Edu.ro pentru educatori, învăţători...
ȘOCUL ANULUI despre Klaus Iohannis! Informația care aruncă în aer scena politică
Urmează dezastrul pentru români. Vin vremuri apocaliptice, iar soluțiile nu se văd
Un dar otrăvit: Sute de mii de români vor avea pensii mai mici
De pe scenă, în afaceri. Ce business a lansat artistul Vlad Miriţă alături de antreprenorul...