GÂNDUL GREEN. Ministrul Mediului, Tanczos Barna, despre centralele individuale: „Sper să fie interzise în blocurile noi”

Publicat: 20/04/2022, 11:45

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a vorbit, în cadrul ediției „Gândul Green” de marți, 19 aprilie, despre centralele individuale de apartament, care, în viziunea sa, ar trebui interzise în cazul blocurilor noi.

„Eu sper ca centralele individuale să fie interzise în blocurile noi.

Războiul a mutat centrul atenției în coaliție, dar sper să se ia o măsură în cel mai scurt timp, am propunerea pregătită, dar având în vedere că pe masa coaliției au fost probleme mult mai grave, această temă a fost puțin amânată.

Există deja idei, există orașe unde au fost interzise aceste centrale individuale, în Brașov , în Cluj, și cu siguranță se pot găsi soluții alternative la aceste variante și poluante și costisitoare, cele de scară, de bloc, sunt mai eficiente și mai puțin poluante.”, a declarat ministrul Mediului la „GÂNDUL GREEN”.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult