GÂNDUL LIVE. Tată disperat, umilit de medic la telefon! „Mi-a zis că nu știu să-mi cresc copiii / Ambulanța a venit din a treia încercare”

GÂNDUL LIVE. Tată disperat, umilit de medic la telefon! „Mi-a zis că nu știu să-mi cresc copiii / Ambulanța a venit din a treia încercare”
GÂNDUL LIVE. Tată disperat, umilit de medic la telefon! „Mi-a zis că nu știu să-mi cresc copiii / Ambulanța a venit din a treia încercare”
Publicat: 16/02/2021, 11:56
Actualizat: 16/02/2021, 13:22

Dialog halucinant între Serviciul de Ambulanță Cluj și părinții disperați ai unui bebeluș! Oamenii au fost umiliți de doamna de la serviciul care ar fi trebuit să le acorde ajutor. Iosif Zigor, tatăl fetiței care sângera și avea nevoie de medici, a vorbit, la GÂNDUL LIVE, despre jignirile îndurate la telefon. Mai mult, omul povestește că Ambulanța a venit de abia după al treilea apel disperat!

Sunt tatăl fetiței. În primul rând am căutat o mașină, am sunat prietenii, în sat, să-mi caute o mașină, nu automat am sunat la 112 ca să chem o Ambulanță. Ulterior, după mai multe încercări, nu am găsit nici o mașină și am încercat la 112.

Doamna operatoare mi-a făcut legătura la Ambulanță și doamna de acolo m-a jignit.

„Efectiv am rămas blocat…”

Când mi-a zis că să-mi cresc copiii, efectiv am rămas și eu blocat. Cum adică? Nu-mi îngrijesc copiii? Ei sunt lumina ochilor oricărui părinte.

Am sunat a doua oară și doamna de acolo încerca să-mi facă legătura la Ambulanță, era ocupat, eu eram agitat în casă. E imposibil să nu îmi trimită pentru fetiță, o doare foarte tare, pe șervețel s-a văzut sânge.

Mi-a zis că a mai auzit asta. Și a închis telefonul. A treia oară doamna mi-a zis că e pe drum Ambulanța. Ulterior, am zis să postez pe toate site-urile, ca să nu se mai întâmple și la alții.

Părinți umiliți de un medic! „După a treia încercare am aflat că Ambulanța este pe drum”

Tocmai acum am aflat pe un site ce a spus managerul de la Ambulanță, Horia Simu. Mai zice că în zece minute Ambulanța a fost la mine. De la ora 15.30 la 16.00, inclusiv ultimul apel la 112.

În urmă cu un an și jumătate, băiatul meu nu avea niciun an, am sunat la 112, într-o seară, ca să ajung la Cluj la chirurgie, pentru că avea o hernie. Mi s-a vorbit foarte politicos, m-am dus la Cluj, l-a operat. Acum nu am găsit mașină. Dar m-am simțit foarte deranjat că mi-a zis că eu nu am știut să îmi cresc copiii. Cum și-a putut crește copiii?

Am fost foarte disperat pentru că nu am găsit mașină să merg la Urgență și ultima șansă a mea a fost la 112.

Mama a plâns, a stat acasă cu bebelușul, tot timpul mă suna, a început să plângă, pentru fată. Cum este fata.

Legat de doamna de la Ambulanță: aș vrea să fie trasă la răspundere, ca alt părinte să nu treacă prin ce am trecut eu. Comentariile vor veni, dar vreau ca pe viitor să fie o Românie decentă.”, a declarat tatăl fetiței la GÂNDUL LIVE.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult