Garbine Muguruza, vizită în România. Campioana tenisului din Spania, show pe muzica lui Puya | Foto & Video

Garbine Muguruza, vizită în România. Campioana tenisului din Spania, show pe muzica lui Puya | Foto & Video
Garbine Muguruza, vizită în România
Publicat: 06/07/2021, 18:24

Garbine Muguruza (Spania, 12 WTA) se relaxează în România după eliminarea de la Wimbledon, 7-5, 3-6, 2-6 în turul al treilea cu Ons Jabeur (Tunisia, 24 WTA)! Muguruza s-a filmat în timp ce se distra pe muzica lui Puya, spre deliciul fanilor ei.

Garbine Muguruza (27 de ani) s-a îndrăgostit de țara noastră, iar campioana tenisului din Spania apare în imagini inedite, realizate în timpul vacanței din Transilvania! După ce a mers într-o drumeție pe munte, Garbine a făcut show pe muzica lui Puya, potrivit prosport.ro.

Muguruza nu a ales o destinație exotică, ci a preferat să își încarce bateriile în țara noastră după ce a pierdut prematur la Wimbledon! Ipostazele în care a fost surprinsă Garbine în România, dublă campioană de Grand Slam, sunt adorabile.

Garbine Muguruza a venit în vizită în România! Campioana tenisului s-a îndrăgostit de frumusețile din țara noastră și de muzica lui Puya

Garbine Muguruza a descoperit frumusețile din țara noastră! Campioana spaniolă de origine venezueleană nu s-a îndrăgostit numai de peisajele din Transilvania, ci și de muzica românească. Garbine s-a distrat pe muzica lui Puya și a fredonat versurile melodiei „Undeva-n Balcani”.

Garbine a vizitat mai multe obiective turistice din România, cum ar fi Peștera Dâmbovicioara sau Parcul Național Piatra Craiului! Fanii tenisului se întreabă acum dacă Muguruza o va vizita și pe Simona Halep, ținând cont că cele două s-au întâlnit de multe ori în cirucitul profesionist de tenis.

Garbine a vizitat mai multe obiective turistice din România

Garbine Muguruza a obținut rezultate notabile în 2021

Garbine Muguruza, câștigătoare a turneelor de Grand Slam de la Roland Garros 2016 și Wimbledon 2017, a ocupat locul 1 mondial în sezonul în care a triumfat pe iarba londoneză! Ea se află acum pe poziția 12 WTA, dar nu a avut un an deloc rău până în prezent.

Muguruza a câștigat în 2021 turneul de la Dubai, disputând finalele de la Doha și Yarra Valley Classic! Garbine s-a întâlnit de 7 ori cu Simona Halep în circuitul WTA, iar românca a fost învinsă de 4 ori de sportiva iberică.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult