George Simion, AUR: „Au semnat şi parlamentari PNL pentru demiterea lui Iohannis. Avem 200.000 de semnături”

George Simion, AUR: „Au semnat şi parlamentari PNL pentru demiterea lui Iohannis. Avem 200.000 de semnături”
George Simion, AUR: „Au semnat şi parlamentari PNL pentru demiterea lui Iohannis. Avem 200.000 de semnături” / Sursa foto: Facebook / George Simion
Publicat: 14/11/2021, 22:35

Co-președintele AUR, George Simion, a declarat, duminică seară, la un post de televiziune, că au semnat și parlamentari PNL pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis.

„Au semnat şi parlamentari de la PNL, în ciuda a ceea ce a declarat Dan Vîlceanu. Şi nu e vorba de cei care au plecat din grupul parlamentar PNL, ci parlamentari asumaţi.

Spre exemplu, Dumitru Flucuş, deputat de la Braşov, şi-a asumat bărbăteşte şi a semnat.

I-au cerut cei din partid să revină asupra semnăturii, dar nu a vrut, spunând că în momentul acesta Klaus Iohannis trebuie demis”, a spus co-preşedintele AUR, George Simion, duminică, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

„Noi avem 48 de parlamentari care au semnat până acum”, a adăugat George Simion.

Liderul AUR susține că a strâns deja 200.000 de semnături pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis.

Din punct de vedere juridic, totuși, aceste semnături nu au niciun efect în privința eventualei demiteri a unui șef de stat, precizează sursa citată.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult