Geri Horner, în doliu. Fratele fostei componente a trupei „Spice Girls” a murit la 54 de ani

Geri Horner, în doliu. Fratele fostei componente a trupei „Spice Girls” a murit la 54 de ani
Geri Horner, în doliu. Fratele fostei componente a trupei „Spice Girls” a murit la 54 de ani / Foto: Captură YouTube.com
Publicat: 24/11/2021, 13:26

Fratele lui Geri Horner, fostă componentă a grupului „Spice Girls”, a murit subit, la 54 de ani.

Max Halliwell a murit la secția ATI, după ce s-a prăbușit în casă, scrie thesun.co.uk.

Geri se afla în Orientul Mijlociu, unde soțul ei Christian, pilot de Formula Unu, se pregătea pentru Marele Premiu al Qatarului, când au apărut primele îngrijorări legat de starea lui Max.

Prietenii au declarat că Max și Geri erau „foarte apropiați”.

Geri a apelat la fratele ei, Max, după ce a părăsit brusc trupa „Spice Girls”, chiar în timpul ascensiunii fulminante din anii 1990. Cei doi au zburat atunci la Paris, pentru a scăpa de tumultul evenimentului.

„L-a iubit mult pe Max”

„Este devastator pentru Geri. A auzit cum Max a fost dus la spital și nimeni nu și-ar fi dorit un asemenea deznodământ.

O susținem cu toții, dar Geri nu mai știe ce să spună, ce să gândească acum… L-a iubit mult pe Max”, a declarat o persoană din anturajul artistei.

Potrivit poliției, max, care lucra pentru o firmă tehnologică din domeniul ecologic, a fost dus la Watford General Hospital, după ce a leșinat în casă.

„E un moment dificil și rugăm la discreție, față de familie”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Geri.

Geri, afectată și de moartea tatălui

Max a apărut în episodul programului Life Stories – prezentat de Piers Morgan – în 2010, unde a declarat, despre sora lui: „Micuței Geri i-a plăcut mereu să fie în centrul atenției. Cred că Geri s-a bazat mult pe tatăl ei. Poate datorită atenției pe care i-a oferit-o, în contextul potențialului artistic. A văzut cu siguranță ceva în ea, aș numi-o „fata tatei”, cu siguranță”.

Geri a fost devastată de moartea tatălui ei, Lawrence, survenită în 1993, în urma unui infarct.

Max a vorbit și despre zilele agitate din viața lui Geri: „Obișnuia să dispară o zi sau mai multe… Mergea la petreceri care țineau până dimineața”.

Geri, în vârstă de 49 de ani, a crescut în Watford, cu fratele și sora ei, Natalie. Familia încerca să supraviețuiască și – în copilărie – Geri a simțit că este „o gură în plus de hrănit”.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase