Gluma lui Marcel Ciolacu la inaugurarea unei săli polivalente: „Am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții”. Ce eveniment oficial a parodiat liderul PSD

Publicat: 15/08/2022, 23:30
Actualizat: 16/08/2022, 11:21

Președintele PSD Marcel Ciolacu, prezent la inaugurarea unei săli polivalente în Bistrița, a dat emoții echipei sale de comunicare când a schimbat cu o glumă tonul oficial și protocolar al discursului. El a parodiat alocuțiunea unui primar de comună din județul Timiș, care a atras atenția presei după ce a tăiat panglica unei capele mortuare, spunând că este o investiție de care „vom beneficia cu toții”.

Marcel Ciolacu și-a început discursul spunând că se află la inaugurarea „unei case mortuare”, de care, „la un moment dat, vom beneficia cu toții”, după care a revenit în liniile discursului oficial, cu detalii precise despre investiția în sala polivalentă de care, de asemenea, liderul PSD a spus că „vom beneficia cu toții”, subliniind însă că acest lucru se va întâmpla, totuși, „în viață”.

„ Astăzi am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții la un moment dat. Vorbim de o investiție de peste 27 milioane de euro, o sală polivalentă de care vom beneficia cu toții în viață. Ceea ce este ieșit din toate clișeele a ceea ce se întâmplă acum în România este constructorul local și echipa sa care au reușit în doi ani și jumătate să finalizeze un obiectiv de amploarea acestei săli polivalente. Chiar îmi vine să-l întreb pe constructor dacă la el n-a fost pandemie, la el n-au fost creșteri de prețuri, lui nu i-au plecat lucrătorii în alte țări. Doamna directoare și domnul ministru, cred că nu v-a asaltat cu vreun act adițional că nu se mai descurcă cu banii. Este un exemplu de antreprenor român care știe să-și facă treaba”, a spus Marcel Ciolacu la inaugurarea sălii polivalente.

Potrivit unor reprezentanți ai PSD, Marcel Ciolacu ar rostit, de fapt, în glumă, „casa mortuară, pentru a-l parodia pe un primar din comuna Voiteg, județul Timiș. Primarul respectiv s-a lăudat recent pe Facebook cu investiția într-o capelă mortuară, spunând că „vom beneficia cu toții de ea”.

Primarul respectiv a inaugurat capela mortuară festiv, cu tăierea panglicii și, potrivit surselor newsweek.ro, ar fi investit 100.000 de euro în construcție.

Gilda Popa
Gilda Popa este licențiată în Drept și a urmat un master de psihologie organizațională la Facultatea de Psihologie - Universitatea București. A intrat în presă accidental, după ce a câștigat un concurs la un post local de televiziune din Constanța, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase