Sorin Grindeanu: Este timpul nostru în 2024! PSD Timiş va trebui să câştige Consiliul Judeţean Timiş şi vom face acest lucru

Sorin Grindeanu: Este timpul nostru în 2024! PSD Timiş va trebui să câştige Consiliul Judeţean Timiş şi vom face acest lucru
Publicat: 30/09/2023, 15:03
Actualizat: 30/09/2023, 15:05

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu, le-a transmis, sâmbătă, colegilor săi că PSD Timiş va trebui să câştige, în acest an, preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş.

El a rememorat un moment din 2017, când a fost susţinut de întreaga organizaţie a PSD Timiş în momentul în care a fost exclus din partid, în urma conflictului cu fostul preşedinte al social-democraţilor de la acel moment, Liviu Dragnea.

„Nu sunt chiar invitat, din câte ştiu, sunt chiar delegat la această conferinţă, dar înţeleg că sunt prezentat ca făcând parte din conducerea naţională a partidului. Salut prezenţa celor 4 rectori ai universităţilor de stat din Timişoara. Aş vrea să fac o menţiune aparte, dincolo de colegii din guvern şi parlament şi salut prezenţa fostului presedinte al PSD Timiş, Dan Poenaru. Este omul care pe mine, pe Seba (senatorul Sebastian Răducanu -n.r.), pe Dogariu (senatorul Eugen Dogariu – n.r.), ne-a luat de la tineret şi ne-a crescut zic eu bine astfel încât astăzi să ajugem în posturile pe care le ştim cu toţii.

Mi-am făcut câteva notiţe, dar dincolo de ele cred că trebuie să spun ce trebuia să spun în 2017. Domnule premier, aceşti oameni de aici în 2017 erau în curtea PSD Timiş şi spuneau că ei nu sunt de acord cu ce se întâmplă. Vă spun aceste lucruri ca să înţelegeţi spiritul acestei organizaţii, Atunci am fost exclus din PSD. Timişul a fost trecut la şi alţii, la ceea ce înseamnă fonduri, primari, sume alocate pentru investiţii.

Cine nu înţelege că e foarte greu să îi scoţi din casă pe timişoreni, dar după ce îi scoţi… (…) În 2020 am mai avut o conferinţă judeteană, dar era în perioada pandemiei. Folosesc acest prilej să vă mulţumesc pentru acel moment”, a transmis Sorin Grindeanu, sâmbătă la Conferinţă judeţeană PSD Timiş, de la Timişoara, ciat de News.ro.

„PSD Timiş este astăzi în aceeaşi formă electorală, aşa cum a fost în 2016 când am reuşit să câştigăm alegerile”

El le-a spus colegilor săi că anul viitor PSD Timiş va trebui să câştige preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş, în urma alegerilor locale.

„În 2016 am reuşit să câştigăm alegerile şi să îi batem pe cei de dreapta, dreapa unită. Am luat 40% care ne-au dus în situaţia de a câştiga CJT. Dar vreu să vă spun câteva lucruri pentru viitor. Mulţi ani am aşteptat să facă alţii ceva pentru noi, pentru Timişoara, pentru Timiş, pentru România. Mulţi ani am fost complexaţi de anumite tinichele care ne sunau în urma noastră pentru că eram urmaşii unora, nu eram noi, nişte noi în politica mare. Am aşteptat cu toţii înghiţind acele invective pentru că poate nu aveam încredere în noi (…).

Între timp am crescut şi nu mai aşteptăm voturi sau încrederea oamenilor, ci facem ce trebuie să facem pentru oameni, dincolo de apartenenţa politică. Facem pentru ca trebuie să ne gândim la copiii noştri şi la ce trebuie să lăsăm pentru noi. Facem pentru că avem curajul să ne asumăm lucruri, facem pentru că putem să facem lucruri.

PSD Timiş este astăzi în aceeaşi formă electorală, aşa cum a fost în 2016 când am reuşit să câştigăm alegerile, nu pentru că a fost cineva deosebit, findcă a fost spiritul. Este timpul nostru în 2024, PSD Timiş va trebui să câştige CJT şi vom face acest lucru”, a adăugat Grindeanu, citat de publicația menționată anterior.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
TAXA obligatorie în România. Nu poți evita plata ei, oricine ai fi
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Telescopul Gemini a făcut o descoperire neașteptată despre stelele binare gigantice