VIDEO | Horoscop general, săptămâna 16 – 22 ianuarie 2023. Zodiile influențate de Luna Nouă din Vărsător

Publicat: 14/01/2023, 10:00
Actualizat: 14/01/2023, 10:14

Horoscop general, săptămâna 16 – 22 ianuarie 2023. Urmăriți previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru toate zodiile!

Berbec – Noi planuri de viitor!

Inițiativa și asertivitatea cu care abordezi unele domenii sunt evidențiate săptămână aceasta, însă este important să nu te grăbești în luarea deciziilor. Mercur iese miercuri din retrogradare, fapt care te ajută să te clarifici în privința unor obiective profesionale. Luna Nouă din Vărsător din weekend pune bazele unor noi planuri de viitor, aspirații și chiar prietenii. În timp ce unele se pot încheia, altele vor căpăta amploare.

Taur – Amplificarea autorității și a vizibilității!

Treci printr-un proces de evaluare și chiar schimbare a unor mentalități sau perspective, însă este important să analizezi cu atenție ce are cu adevărat valoare pentru tine. Ieșirea lui Mercur din retrogradare de miercuri te susține în a-ți contura mai bine domeniile în care vrei să crești și să te dezvolți. Luna Nouă din Vărsător din weekend devine șansa perfectă pentru a-ți amplifica autoritatea și vizibilitatea pe plan socio-profesional, dând la o parte ce nu consideri că ți se mai potrivește.

Gemeni – O nouă percepție de viață!

Unele ajustări sau chiar compromisuri sunt necesare pentru a putea să înaintezi așa cum ți-ai dori. Vestea bună este că Mercur, propriul tău guvernator iese miercuri din retrogradare, deci începi să capeți mai multă claritate în privința unor angajamente personale sau profesionale. În weekend, Luna Nouă din Vărsător vine cu noi începuturi legate de studii, cercetare, relații cu străinătatea, călătorii sau percepția asupra vieții. Ceva anume trebuie regândit pentru a permite creșterea pe care ți-o dorești!

Rac – Angajamente importante!

Modul în care interacționezi în unele parteneriate va decide desfășurarea lor ulterioară în sensul în care cu cât ești mai stăpân pe situație negrăbindu-te să refuzi sau să accepți ceva prea repede cu atât ai mai mult de câștigat. Ieșirea lui Mercur din retrogradare te susține în a te clarifica în privința acestor parteneriate. În weekend, Luna Nouă din Vărsător pregătește terenul unor proiecte financiare sau sentimentale, însă te ajută în același timp să conștientizezi care sunt acele angajamente care nu merită implicarea ta.

Leu – Noi alianțe!

Dacă efortul sau implicarea depusă în anumite proiecte sau colaborări, personale sau profesionale, nu este apreciată te poți decide să schimbi unele lucruri.Mercur își reia mersul direct fapt care te va ajuta să te clarifici în privința modului potrivit de a te organiza cu unele sarcini sau activități, iar dacă nu există timp pentru activitățile care îți fac plăcere, te vei grăbi să remediezi acest lucru. Luna nouă din Vărsător din weekend pregătește terenul pentru noi alianțe sau chiar pentru un nou contract de colaborare.

Fecioara – Clarificarea unor nevoi sau dorințe personale!

Între aspirațiile personajului tău socio-profesional și acele activități sau relații care îți amplifică bucuria de viață, iubirea sau hobby-urile poate să existe un anumit decalaj care va cere de la tine unele ajustări dacă îți dorești câte un pic din fiecare. Mercur își reia mersul direct deci o veste foarte bună, deoarece te ajută să te clarifici în privința unor dorințe și nevoie personale. Luna Plină din Vărsător din weekend pregătește terenul unor schimbări la locul de muncă sau în ceea ce privește înbunătățirea sănătății și a stilului de viață.

Balanță – Oportunități socio profesionale!

Unele chestiuni emoționale sau familiale pot avea un impact puternic asupra ta, însă nu este un moment în care să te grăbești în a trage concluziile. Faptul că Mercur iese din retrogradare te ajută să privești cu mai multă claritate aceste aspecte. În weekend o discuție serioasă te poate ajuta să iei o decizie, fie te hotărăști să concretizezi ceva fie să renunți la acel lucru, activitate sau relație. Luna Plină din Vărsător vine cu noi oportunități socio-profesionale sau chiar relaționale care se pot concretiza în următoarea perioadă.

Scorpion – Noi fundații familiale sau emoționale!

O săptămână în care unele discuții sau schimburi de perspectivă pot transforma modul de raportare la unele situații. Mercur iese din retrogradare, fapt care ajută la clarificarea unor gânduri sau idei cât și a unui mod mai înțelept și mai eficient de comunicare. În weekend, în timp ce se trag unele concluzii, Luna Nouă din Vărsător pune bazele unei noi fundații familiale sau emoționale sau poate susține progresul favorabil al unui proiect imobiliar început mai demult.

Săgetător – Noi oportunități de comunicare și promovare!

Analizarea unor chestiuni materiale, financiare sau discutarea lor cu cineva îți poate deschide noi perspective. Faptul că Mercur își reia mersul direct în Capricorn susține clarificarea în privința unei strategii financiare sau a modului în care să te pui mai bine în valoare. În weekend, poți fi nemulțumit deoarece unele proiecte par să se desfășoare mai greu decât ți-ai fi dorit, însă Luna Nouă din Vărsător pregătește noi oportunități. Acestea vizează o reclamă mai bună, o nouă strategie care să te promoveze mai bine sau o nouă cunoaștere care îți deschide orizonturile.

Capricorn – O fundație personală mai stabilă!

Ai șansa să te privești cu alți ochi, cu mai multă încredere, putere și siguranță de sine, atâta timp cât știi exact cum să echilibrezi ce este important pentru tine cu ce este important din perspectiva muncii tale. Mercur își reia mersul direct în propriul tău semn, deci te ajută să devii mai conștient de tine și de dorințele tale. În weekend, această încredere în tine îți este pusă la îndoială, însă Luna Nouă din Vărsător te ajută să pui bazele unei fundații financiare și personale solide în următoarea perioadă.

Vărsător – Reinventare!

Poți fi foarte rezervat în privința unor planuri personale sau profesionale sau întreprinzi o cercetare importantă ale cărei rezultate le vei divulga la momentul potrivit. Mercur își reia mersul direct, fapt care te va susține în clarificarea unor aspecte la care ai reflectat îndelung. În weekend, chiar dacă anumite lucruri vor necesita o reevaluare corespunzătoare, Luna Nouă din propriul tău semn devine un moment definitoriu pentru evoluția ta. Ai șansa în următoarea perioadă să te reinventezi și să demarezi în forță acele proiecte semnificatives pentru tine.

Pești – Descoperire de sine!

Un proiect important pentru tine se află în vizorul tău, însă sfatul este să nu te grăbești în a lua unele decizii, mai ales dacă vizează propriul cămin, familie sau o proprietate imobiliară. Faptul că Mercur își reia mersul direct te susține în a te clarifica chiar în privința acestui proiect pe care îl ai, dar și asupra unor prietenii sau planuri de viitor. În weekend, Luna Nouă din Vărsător te susține să te descoperi mai profund în următoarea perioadă oferindu-ți șansa să faci pace cu trecutul, găsindu-ți un nou sens și poate un nou sprijin.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Legea care se aplică OBLIGATORIU în orice bloc din România. Asociațiile de PROPRIETARI nu o...
Muncă până la moarte. Raportul real dintre speranța de viață și vârsta de pensionare
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată ce se întâmplă chiar înainte de cele mai fericite momente din viață