VIDEO | Horoscop general, săptămâna 9 – 15 ianuarie 2023. Unii nativi vor avea parte de acțiune și claritate în gânduri

Publicat: 07/01/2023, 10:00
Actualizat: 07/01/2023, 10:00

Horoscop general, săptămâna 9 – 15 ianuarie 2023. Urmăriți previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru toate zodiile!

Berbec – Claritate în gânduri și acțiuni!

Tot ce ține de comunicare, socializare, schimburi de idei, dar și studiul unor științe de frontieră este favorizat în prima parte a săptămânii. Vestea bună este că Marte, propriul tău guvernator își reia de vineri mersul direct, deci vei căpăta o mai bună claritate în gânduri și acțiuni. Îți poți manifesta generozitatea și empatia față de acei oameni care au nevoie, însă este important să rămâi realist în abordare. În weekend, fii atent la interacțiunea într-un parteneriat.

Taur – Atitudine diferită și nonconformistă!

O săptămână în care ești mai filosof în unele privințe, interesat în științe sau domenii care îți lărgesc orizontul cunoașterii. În același timp poți resimți o oarecare neliniște, o tendință de a acționa diferit și mai nonconformist, însă acest diferit poate crea tensiuni și neînțelegeri. Marte își reia mersul direct în sectorul banilor și al valorilor, deci începi să faci pași mici, dar siguri, pentru a-ți îmbunătați câștigurile. În weekend, asigură-te că păstrezi echilibrul între muncă și relaxare.

Gemeni – Conștientizări incomode, dar eliberatoare!

Încrederea sau angajamentul tău față de ceva sau cineva îți este pus la îndoială, poate ce este important pentru tine nu este la fel de important și pentru celălalt. Fii atent la discuțiile purtate, deoarece unele chestiuni care te sensibilizează îți oferă șansa să te eliberezi de ceva anume. Însă vineri, Marte își reia mersul direct în propriul tău semn, deci începi să devii mai clar și mai conștient de dorințele tale și de ceea ce vrei să schimbi la tine. În weekend, planurile tale pot întâmpina unele modificări.

Rac – Diminuarea unor obstacole!

Inspirația și imaginația te vor susține în orice fel de demers sau activitate creativă. În timp ce prezenta unor persoane te inspiră, interacțiunea cu altele poate să nu fie cea mai comodă, mai ales dacă vizează planul profesional sau în raport cu o anumită formă de autoritate. Marte iese vineri din retrogradare, fapt ce va diminua încet-încet din obstacolele și blocajele pe care le-ai resimțit până acum în anumite direcții. În weekend, planul familial capătă importanță.

Leu – Clarificarea unor proiecte de viitor!

Ești practic, eficient, dar și inspirat în modul în care îți folosești resursele avute la dispoziție pentru a-ți atinge obiectivele. Unde nu ești la fel de practic este modul în care colaborezi sau în care interacționezi cu celălalt, pe plan personal sau profesional, mai ales atunci când simți că nu ești apreciat așa cum ți-ai dori. Marte iese vineri din retrogradare, deci vei începe să te clarifici treptat în privința unor proiecte de viitor, întărindu-ți încrederea și ambiția în a urma ce este important pentru tine.

Fecioara – Clarificarea unor scopuri sau dorințe!

Interacțiunea cu partenerul, indiferent de natura parteneriatului este favorizată, întrucât ai abilitatea de a-l asculta pe celălalt cu răbdare și empatie, însă dacă realizezi că acest lucru nu este apreciat, poți simți o oarecare nevoie de a te distanța pentru a evalua situația. În relațiile de muncă, unele chestiuni îți pot da bătăi de cap. Marte iese vineri din retrogradare, fapt ce te va ajuta să te clarifici în privința unor obiective profesionale, recăpătându-ți elanul și energia în a progresa cu ce ți-ai propus.

Balanță – Lărgirea orizonturilor!

Începi săptămâna într-o notă plăcută, cu mai multă socializare, călătorii sau schimburi de experiență plăcute și interactive. Fii deschis/ă și către acele discuții care îți pot părea ușor incomode, deoarece ai șansa să înțelegi mai profund unele lucruri. În weekend, te poți confrunta cu unele tensiuni emoționale sau familiale. Marte își reia vineri mersul direct în Gemeni, fapt ce te va ajuta să începi să progresezi în acele direcții care îți lărgesc orizonturile, la propriu și la figurat.

Scorpion – Clarificarea unor obiective!

În timp ce unele schimburi de idei te inspiră și te mobilizează, comunicarea cu o persoană ușor mai critică îți poate crea unele probleme. Este indicat să ai un back-up în cazul în care întâmpini probleme tehnice. În a doua parte a săptămânii, fii mai selectiv un oamenii din jurul tău, problemele sau grijile lor te pot afecta și pe tine. Marte, guvernatorul tău tradițional își reia vineri mersul direct în Gemeni, ajutându-te să-ți recapeți treptat din elanul și determinarea în privința unor obiective financiare sau relaționale.

Săgetător – Interacțiune mai clară într-un parteneriat!

Chiar dacă începi săptămâna dornic de interacțiune, socializare sau schimburi de experiență, unele situații neprevăzute te pot forța să faci unele schimbări. Marte iese vineri din retrogradare ajutându-te treptat să devii mai clar în modul în care interacționezi într-un parteneriat și mai conștient atât de propriile așteptări cât și de cele ale partenerului. În weekend, poți realiza ca o prietenie sau un proiect de viitor nu este atât de stabil pe cât ai fi crezut. Evită idealismul excesiv!

Capricorn – Unele planuri se pot modifica!

În ciuda faptului că ți-ai făcut o anumită strategie în privința unor schimbări pe care vrei să le faci, inițiativa ta nu este împărtășită de cineva din familie mai ales cu privire la partea financiară. Marte iese vineri din retrogradare, susținându-te în a-ți recupera elanul, dinamismul și vitalitatea în stilul de lucru, dar și în obiceiurile sau rutina zilnică. În weekend, interacțiunea cu un partener, colaborator sau chiar șef este mai dificilă, întrucât cerințele sau solicitările acestuia nu ți se par cele mai îndreptățite.

Vărsător – Conștientizări importante!

O săptămână cu conștientizări și revelații mai mult sau mai puțin comode, dar cu siguranță necesare. Marte își reia vineri mersul direct în Gemeni, fapt care te va susține în a deveni mai asertiv cu dorințele sau plăcerile tale, mai creativ, dar și mai conștient de ceea ce te împlinește. Weekend-ul vine cu unele tensiuni sau neînțelegeri care pot atinge unele chestiuni sensibile pentru tine, însă evită să exagerezi gravitatea unor lucruri sau situații, deoarece îți pierzi din obiectivitate.

Pești – Testarea unor relații sau informații!

Ai șansa să testezi autencitatea unor informații sau știri, dar și stabilitatea unei legături personale sau profesionale importantă pentru tine. Marte își reia vineri mersul direct în Gemeni, susținându-te în a te clarifica în privința unor chestiuni emoționale, familiale sau care vizează căminul propriu. În weekend, realizezi că nu mai rezonezi cu politica unui anumit grup, cu viziunea unui prieten sau nu te poți încrede în angajamentul unui persoane într-o relație anume.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Ana Maria, tânăra ucisă în Orhei, ar fi ieșit din casa presupusului criminal pe picioarele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului