VIDEO | Horoscop joi, 5 ianuarie 2023. Nativii care sunt mai sensibili decât în mod normal

Publicat: 05/01/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 5 ianuarie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Poți avea parte de o discuție mai tensionată de dimineață și te va deranja dacă cineva va încerca să-și impună punctul de vedere. Sau poate cineva anulează brusc o întâlnire programată mai demult. Pe seară, realizezi că în timp ce tu ai nevoie de liniște sau apropiere, celălalt își dorește să iasă.

Taur

Este posibil ca cineva să întindă coarda, generând un răspuns la care nu se așteaptă din partea ta sau poate invers… tu ești cel care forțează unele lucruri, fiind deranjat ulterior de atitudinea celuilalt. Indiferent de caz, evită subiectivitatea în interacțiunea cu cei din jur și nu te lăsa pradă emoțiilor.

Gemeni

În prima parte a zilei unele angajamente sau obligații par să te solicite destul de mult, însă va trebui să găsești o variantă în care să-ți faci timp și pentru tine, pentru a evita posibile frustrări ulterioare. De asemenea, poți simți dorința de a mânca ceva mai mult pe fond emoțional. Încearcă, deci, să păstrezi moderația.

Rac

Starea emoțională pe care o ai astăzi poate să fie delicată și oscilantă între stări de entuziasm intens și stări de apatie sau lipsă de chef care vor necesita din partea ta o mobilizare constantă pentru a-ți păstra echilibrul. Interacțiunea cu celălalt poate scoate ceva secret la iveală, fapt care poate să antreneze unele tensiuni.

Leu

Simți o nevoie mai mare de recunoaștere sau apreciere, fie pe plan personal, fie pe plan profesional. Dacă este cazul unei relații de iubire, poți simți că deși celălalt îți este alături, totuși el nu reușește să-ți împlinească unele nevoi mai profunde, de natură emoțională. Pentru că ești mai sensibil decât în mod normal, evită discuțiile mai intense astăzi.

Fecioara

Dacă ești provocat, unele situații pot genera un răspuns mai intens și mai direct din partea ta decât s-ar aștepta unele persoane. Pe după-amiază încerci să găsești o variantă prin care să împaci atât ce este important pentru tine sau ce aveai planificat cu nevoile sau cerințele altor persoane care se pare că nu se descurcă ușor fără tine.

Balanța

Te poți trezi cu unele gânduri care nu-ți dau pace însă realizezi că pentru a scăpa de ele ai nevoie să faci unele schimbări, poate nu neapărat cele mai comode. După amiază va trebui să găsești o variantă de compromis în interacțiunea cu cineva pe plan profesional, dacă vrei să continui colaborarea respectivă.

Scorpion

De dimineață realizezi că pur și simplu există și persoane cu care nu ai să pici niciodată de acord, deoarece părerile sunt radical diferite. În a doua parte a zilei ai vrea să faci o activitate care parcă să te elibereze de ceva anume, dar realizezi că ți-ai setat un anumit program de mișcare sau exerciții pe care trebuie să-l respecți.

Săgetător

Ca să faci o relație să meargă sunt necesare unele ajustări pe trebuie să le faci, însă acest lucru poate să nu fie cel mai simplu de făcut mai ales atunci când dorințele celuilalt par să fie diferite. Ziua de azi poate să aibă o intensitate emoțională mai mare și chiar dacă simți dorința să vorbești mai mult vezi dacă și celălalt are aceeași nevoie pentru a te asigura că sunteți pe aceeași lungime de undă.

Capricorn

Un pic de flexibilitate și maleabilitate sunt extrem de necesare astăzi, chiar dacă nu ești de acord întru totul cu ce are celălalt de spus sau obiectat. Este posibil ca partenerul de cuplu să aibă o mai mare nevoie de înțelegere și apropiere din partea ta, fapt care te poate forța un pic să-ți schimbi anumite planuri pe care le aveai.

Vărsător

Un secret poate ieși la iveală într-un mod total întâmplător, fapt care poate genera unele tensiuni într-o relație romantică. Poți simți două nevoi total diferite. În timp ce o parte din tine simte nevoia de siguranță și stabilitate emoțională, cealaltă pare să-și dorească ceva diferit, pasional, excentric. Va trebui să vezi cum le poți împăca.

Pești

Dorințele sau nevoile tale emoționale nu se potrivesc cu unele proiecte sau cerințe de natură socială. Dacă o relație de iubire este în vizorul tău, te poți simți un pic nesigur în privința dorințelor celuilalt, fapt care te face să oscilezi între a prelua tu inițiativa sau a aștepta ca celălalt să-și declare mai deschis intențiile. Tu pari dornic să-ți asumi riscurile.

Horoscopul general pentru săptămâna 2 – 8 ianuarie:

Horoscop carieră pentru săptămâna 2 – 8 ianuarie:

Urmăriți horoscopul general pentru luna ianuarie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră din luna ianuarie:

Urmăriți horoscopul pentru finanțe din luna ianuarie:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Regula pe care șoferii NU TREBUIE să o încalce niciodată. Legea din ROMÂNIA spune clar
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
În urmă cu aproape opt decenii, italienii îl executau pe „Il Duce”