VIDEO | Horoscop marți, 13 decembrie 2022. Cine sunt nativii cu un echilibru interior foarte bun

Publicat: 13/12/2022, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 13 decembrie 2022, urmărind horoscopul zilei valabil pentru nativii și ascendenții din toate zodiile. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Ești hotărât să-ți păstrezi direcția, indiferent de câte obstacole ar putea să existe. Dacă ești angrenat într-o activitate creativă sau artistică, în ciuda volumului mare de muncă sau a unor lucruri care nu merg în ritmul dorit de tine, nu vei renunța până nu ajungi în punctul în care să te simți satisfăcut de rezultatul muncii tale.

Taur

Dacă ai destulă răbdare, flexibilitate, și nu încerci să forțezi unele lucruri sau persoane, poți să faci progrese în privința unor lucruri importante pentru tine. Ai resursele necesare să investești într-un proiect sau o cercetare care au ca scop creșterea sau dezvoltarea ta personală sau profesională. Ai un echilibru interior foarte bun.

Gemeni

Astăzi realizezi un lucru important. Atâta timp cât există respect și înțelegere în interacțiunea cu celălalt, este în regulă ca părerile sau perspectivele asupra unui anumit subiect să nu coincidă tot timpul. Putem vedea același lucru din unghiuri diferite dar nu mai puțin corecte. Deci, o zi care te va stimula intelectual.

Rac

Ești ingenios și creativ atunci când vrei să-ți atingi scopurile cu orice preț în ciuda unor impedimente existente. Deși la modul general ți-ai propus să fii precaut cu gestionarea banilor și chiar ai totul felul de liste cu ce ai de cumpărat, nu eziți să faci o achiziție fie pentru casă fie pentru tine dacă consideri că prețul te avantajează. Abilitățile tale de organizare sunt demne de admirat.

Leu

Ești determinat să te pui în valoare cu multă asertivitate și încredere în propriul potențial în orice fel de acțiune sau proiect planificat pentru astăzi. Ești dornic să fii recunoscut și admirat pentru talentul tău și indiferent dacă feedback-ul primit din partea celuilalt este unul încurajator sau nu, tu știi mai bine cine ești și ce poți.

Fecioară

Ai un echilibru interior puternic sau o siguranță de sine care te ajută să conștientizezi că te poți descurca în orice fel de situație. Chiar dacă pot apărea tot felul de probleme în rezolvarea unor chestiuni profesionale sau lucrurile nu decurg în ritmul dorit de tine, ești stăpân pe situație și pregătit să rezolvi totul cu calm și răbdare.

Balanță

Da, sunt lucruri care te nemulțumesc sau de care nu ești foarte mândră, deoarece simți că se poate mai bine de atât, însă faptul că ai puterea și curajul să vorbești despre ele cu o persoană dispusă să-ți fie alături, poate să fie chiar un prieten te ajută foarte mult. Dacă nemulțumirile vizează chiar acea persoană, faptul că reușiți să comunicați într-un mod constructiv este un mare pas înainte.

Scorpion

Chiar dacă există unele chestiuni interioare cu care nu ai făcut pace sau poate nu te simți susținut de cineva apropriat în anumite lucruri importante pentru tine, astăzi ești hotărât să arăți cu totul altceva. Dacă participi la un eveniment social cu mai multă lume, nu eziți să te pui în valoare și să te manifești într-un mod încrezător și demn.

Săgetător

În ciuda unor reticențe în privința unor idei sau perspective mai diferite de ale tale, întrucât consideri că nu ți se potrivesc, astăzi ești mai deschis către a experimenta și a încerca lucruri noi. Dacă studiezi un domeniu nou sau ești plecat într-o călătorie ai șansa să te îmbogățești fizic sau spiritual prin ceea ce descoperi.

Capricorn

Chiar dacă te îndoiești de suportul sau susținerea morală sau chiar financiară a unui partener fie de cuplu fie de business, ești hotărât să mergi mai departe cu ce ți-ai propus. Ai mai multă încredere în tine și în resursele tale atât interioare cât și exterioare și nu ești dispus să renunți la ce consideri că este important și profitabil pentru tine.

Vărsător

Realizezi că a face compromisuri nu este chiar așa de rău, mai ales când ele pot salva o situație permițându-ți să mergi mai departe. Mai mult decât atât, descoperi că atunci când lași de la tine, bucuria și încântarea celuilalt a cărui nevoi și dorințe au fost în sfârșit luate în calcul, reușesc de fapt să stabilizeze și chiar să consolideze relația dintre voi.

Pești

Chiar dacă susținerea la care te așteptai lasă de dorit sau există în continuare anumite lucruri care te îngrijorează și la care mai ai de lucrat, ai șansa totuși să-ți atingi obiectivele pentru ziua de astăzi. Te mobilizezi de minune și singur și știi cum să combini talentul, inspirația și eficiența pentru a livra un proiect la standardele solicitate.

Urmăriți previziunile generale pentru săptămâna 12 – 18 decembrie 2022:

Urmăriți horoscopul pentru carieră (12 – 18 decembrie 2022):

Urmăriți horoscopul general pentru luna decembrie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră pentru luna decembrie:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Andreea ar fi presimțit ce urma să i se întâmple la Timișoara?! Incredibil ce a...
Ai văzut-o? Copilă de doi ani dispărută în Serbia, căutată pe teritoriul României. Autoritățile fac...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
LEGEA pe care o așteptau extrem de mulți ROMÂNI. S-a decis azi, 28 martie: Așa...
Harry, gata să se împace cu William. E dispus să facă orice
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
”Ne înclinăm în fața domnișoarei doctor și ne luăm rămas bun” Durere fără margini la...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Cum să avem grijă de plămânii noștri?