VIDEO | Horoscop sâmbătă, 29 octombrie 2022. Lista zodiilor care sunt influențate de intrarea planetei Mercur în Scorpion

Publicat: 29/10/2022, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 29 octombrie 2022, urmărind horoscopul zilei, valabil pentru nativii și ascendenții din toate zodiile.

Berbec

Anumite chestiuni sau proiecte profesionale par să necesite prezența și implicarea ta, fapt care te va poziționa destul de vizibil și central. Ești forțat să fii mai serios și mai asumat conform cadrului creat, însă te vei abține cu greu din a face câteva din glumele specifice ție.

Taur

Ai putea să plănuiești o escapadă undeva la munte, însă nu ești sigur că poți miza pe compania unor prieteni care par să nu fie cei mai hotărâți. Mercur întră în Scorpion, ceea ce te face să fii din ce în ce mai atent la cuvintele și comportamentele celuilalt, căutând să le înțelegi din ce în ce mai bine.

Gemeni

Ești mai serios și mai focusat pe anumite analize sau calcule de cum să-ți maximizezi anumite câștiguri sau o anumită influență vis-a vis de sectorul profesional. Deși ți-ai dori mai multă stabilitate nu ai vrea să renunți nici la propria-ți libertate. Mercur, propriul tău guvernator, întră în Scorpion, deci începi să dai mai multă importanță chestiunilor de detaliu și să te organizezi mai bine.

Rac

Deși atenția ta este îndreptată spre partenerul de cuplu, este posibil ca dorințele lui să nu coincidă neapărat cu ale tale, unul dintre voi este mai static în timp ce celălalt își dorește să calătorească mai mult. Mercur intră în Scorpion, intensificându-ți nevoia de a te bucura de anumite activități, artă, teatru, psihologie sau mai multă intimitate cu partenerul.

Leu

Deși este weekend, ai nevoie să te ocupi de anumite chestiuni practice, administrative care țin de propria-ți gospodărie sau de un proiect de muncă, fapt care nu se potrivește cu nevoia ta de mai multă libertate. Intrarea lui Mercur în Scorpion te sustine în a te interioriza, analizând lucrurile mai profund și ocupându-te mai mult de casă.

Fecioară

Mercur, propriul tău guvernator întră în Scorpion amplificandu-ți procesele mentale dar și atenția la limbajul verbal și paraverbal al celorlalți. Deși știi exact cum să pui problema și ești entuziasmat, partenenerul de cuplu sau cei dragi ție par să nu-ți împărtășească planurile neapărat.

Balanță

În ciuda unei dimineți mai agitate și cu prea multe lucruri de făcut, în care fiecare are nevoie de ceva din partea ta, încerci să te liniștești și să petreci mai mult timp cu tine. Intrarea lui Mercur în Scorpion te determină să devii mai precaută și mai asumată în privința propriilor resurse cât și mai dornică de a-ți îmbunătăți câștigurile.

Scorpion

Fii mai atent cu cheltuielile pe care le faci în prima parte a zilei, deoarece nu toate sunt necesare sau urgențe. Vei căuta să te sfătuiești cu oameni cu mai multă experiență decât tine pe anumite domenii. Mercur întră în propriul tău semn, amplificându-ți siguranța și încrederea în sine, dar și abilitatea de a-ți articula mai ușor ideile și credințele.

Săgetător

Începi ziua cu o stare mai confuză în care nu știi exact cum să te poziționezi față de cineva din familie, al cărui comportament te agită. Odată cu intrarea lui Mercur în Scorpion, vei tinde să pătrunzi mai adânc în propriul subconștient pentru a înțelege în profunzime anumite dorințe ascunse. De asemenea, poți începe să manifești interes în domenii oculte.

Capricorn

Chiar dacă prima parte a zilei nu este cea mai clară sau mai eficientă, întrucât vrei să faci multe, dar nu-ți ies întocmai cum ai planificat, pe parcurs începi să te mobilizezi și să mergi la țintă. Mercur intră în Scorpion, amplificându-ți nevoia să te conectezi mai mult cu acei oameni, domenii sau activități importante pentru tine.

Vărsător

Încercarea de a-ți clarifica anumite proiecte sau de a stabili un plan de acțiune concret pare să nu meargă foarte bine, în prima parte a zilei. După prânz, te vei retrage pentru a analiza lucrurile în liniște și a găsi metoda potrivită. Mercur întră în Scorpion, ajutându-te să devii mai asertiv în privința obiectivelor tale profesionale, dezvoltându-ți propria strategie.

Pești

Chiar dacă anumite obiective profesionale nu-ți sunt încă foarte clare, vei tinde să te îndrepți către acele activități, domenii sau cunoștințe care știi că te pot sustine și încuraja. Mercur întră în Scorpion, ajutându-te să începi un real proces de cercetare și explorare a acelor domenii prin care te poți dezvolta și crește pe mai multe planuri. Noi călătorii te așteaptă, fizice sau intelectuale!

Urmăriți previziunile generale pentru săptămâna 24-30 octombrie:

Urmăriți horoscopul pentru carieră (săptămâna 24-30 octombrie):

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Cursul valutar anunțat de BNR pentru ziua de joi, 28 martie 2024: Care este evoluția...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
Spania: explozia nunţilor în rândul celor de peste 60 de ani
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
NOILE REGULI la care sunt obligaţi românii în Schengen. Se aplică din 31 martie
Nouă eliminare la Survivor All Stars. Echipa Faimoșilor rămâne din nou fără un membru
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Părinții Andreei Morega au clacat la înmormântarea singurului lor copil. Cei doi abia s-au putut...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
A fost găsită prima așezare Homo sapiens de după părăsirea Africii