Horoscop săptămâna 11 – 17 aprilie 2022. „Peștii” încep să creadă în minuni

Horoscop săptămâna 11 - 17 aprilie 2022. „Peștii” încep să creadă în minuni
Astrologul Mădălina Manole
Publicat: 11/04/2022, 20:30
Actualizat: 11/04/2022, 21:48

Săptămâna 11 – 17 aprilie 2022 este amprentată de conjuncția unică în 166 de ani dintre Jupiter și Neptun în zodia Pești. Este un context astrologic care vorbește despre evoluție spirituală, vindecare și miracole.

Totodată, două planete își vor schimba zodia săptămâna aceasta. Este vorba de Mercur, care intră în Taur și ne aduce idei practice, și de Marte, care intră în Pești și intensifică conjuncția de mai sus.

În weekend se petrece Lună Plină în zodia Balanță, moment care ne cere să fim echilibrați în relațiile cu ceilalți, în caz contrar s-ar putea ca multe relații să treacă prin transformări și chiar să se ajungă la încheieri.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 11 – 17 aprilie 2022

Săptămâna aceasta este despre vindecare și evoluție spirituală, așa că te poți aștepta să treci prin schimbări interioare puternice, dar ai susținerea lui Marte, guvernatorul tău. Poți dizolva frici, și poți ieși din conexiuni toxice cu trecutul, mai ales că și Luna Plină te ajută, dat fiind că se petrece în sectorul relațiilor tale. Ține cont că poți găsi remediile de care ai nevoie în zona medicinii alternative.

Horoscop săptămânal Taur: 11 – 17 aprilie 2022

Vei ști cum să câștigi simpatia tuturor, așa că te bucuri de popularitate, fie în cercul de prieteni, fie pe rețelele de socializare, fie într-un proiect pe care-l coordonezi sau în care ești implicat alături de alții. Poți renunța la unele asocieri în favoarea altora care au potențial mai mare către succes. Luna Plină îți cere să te odihnești mai mult și să-ți schimbi rutina, chiar și locul de muncă.

Horoscop săptămânal Gemeni: 11 – 17 aprilie 2022

Săptămâna aceasta preocupă-te de cariera ta pentru că Universul te susține să te afirmi, să crești, să faci progrese. Poți prelua noi funcții, poți intra pe o nouă direcție profesională și te bucuri de aprecieri și de o mai mare vizibilitate. Luna Plină poate aduce încheierea unei etape în viața sentimentală și trecerea la un alt nivel. Dacă ești părinte, petrece mai mult timp cu copiii. Au nevoie de tine.

Horoscop săptămânal Rac: 11 – 17 aprilie 2022

Este o săptămână care-ți înlesnește accesul la credință și spiritualitate, dar și la zona de studii. Poți evolua personal sau profesional, așa că nu este exclus să obții o diplomă în viitor și să faci o reconversie profesională. În weekend ai grijă la tensiunile cu părinții. Viziunile sunt diferite și se pot amplifica nemulțumirile.

Horoscop săptămânal Leu: 11 – 17 aprilie 2022

Săptămâna aceasta poți obține un credit sau poți face o investiție, un partaj, poți obține un credit. Luna Plină te sprijină să închei o negociere, să iei o decizie importantă, să vorbești despre ceva important sau ceva ce te apasă. Pe de altă parte, se clarifică o sitație intimă sau financiară în cuplu sau scapi de o frică, de o dependență, atașament toxic.

Horoscop săptămânal Fecioară: 11 – 17 aprilie 2022

Este vorba despre relații săptămâna aceasta și s-ar putea să ai curajul necesar să faci o schimbare în acest sens. Poate fi vorba atât de căsătorie, cât și divorț. Cei singuri au toate șansele să intre în noi relații de lungă durată. Și din punct de vedere profesional este o perioadă bună care poate aduce un contract important. Așteaptă-te și la culegerea unor roade financiare bogate.

Horoscop săptămânal Balanță: 11 – 17 aprilie 2022

Săptămâna aceasta interesul tău ar trebui canalizat pe sănătate și viață personală, implicit pe situația profesională. Poți clarifica un diagnostic și poți găsi remediile necesare pentru vindecare. În plus, ai susținere să închei un capitol din viața ta și să-ți îmbunătățești rutina zilnică, iar asta poate veni în urma unei schimbări de loc de muncă.

Horoscop săptămânal Scorpion: 11 – 17 aprilie 2022

Tu ai parte de o săptămână foarte bună, dat fiind că se petrece conjuncția în sectorul tău afectiv. Fie că depășești o suferință sentimentală, fie că și se clarifică sentimentele, fie că te îndrăgostești, cert este că vei fi fericit și plin de viață. Pentru că în weekend se petrece Lună Plină în Balanță, este important să te odihnești corespunzător și să găsești un echilibru între muncă și timp liber pentru a funcționa corect.

Horoscop săptămânal Săgetător: 11 – 17 aprilie 2022

Este o perioadă bună să te preocupi de casă și familie. Poate faci o mutare, o redecorare, poate faci un credit imobiliar. Familia te va susține. În plus, s-ar putea să te reîntorci în țară, în cazul în care ești plecat în străinătate. Luna Plină poate aduce investiții sau culegea roadele financiare ale unor proiecte. Poate scoți chiar bani dintr-un talent.

Horoscop săptămânal Capricorn: 11 – 17 aprilie 2022

Săptămâna aceasta ai susținerea astrelor în procesul de învățare, în discuții și negocieri, și poți rezolva situații cu actele, Unii nativi obțin aprobările de care aveau nevoie. Raționamentul tău va deveni mai clar și vei putea lua niște decizii importante. Nu este exclus ca acestea să aibă legătură cu cariera ta sau de direcția profesională.

Horoscop săptămânal Vărsător: 11 – 17 aprilie 2022

Ai mai multă grijă la modul în care-ți administrezi bugetul. Poți câștiga bani pe o parte și poți pierde bani pe altă parte. Astfel, s-ar putea să-ți schimbi modul în care-ți câștigi și administreazi veniturile. Totodată, în weekend, ai mai multă grijă la deplasări. Capacitatea de concentrare poate fi mai scăzută. Este, în schimb, un moment bun să te detașezi de niște convingeri învechite.

Horoscop săptămânal Pești: 11 – 17 aprilie 2022

Te bucuri de conjuncția Jupiter-Neptn în zodia ta, așa că pregătește-te pentru o perioadă de expansiune în plan personal și profesional. Nu sta degeaba, ci fă tot ce ține de tine în acest sens. Calea spre Divinitate este deschisă și poți avea parte de adevărate minuni în viața ta. Crezi doar în ele! Unii nativi pot pune punct unei situații ascunse din viața lor sau pot culege roadele financiare ale unei investiții.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
Copiii lui Kate Middleton, pregătiți pentru moartea mamei lor 😢 George, Charlotte și Louis au...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă
S-a aflat! Care e cauza morții lui Costel Corduneanu, unul dintre cei mai periculoși interlopi...
Mihaela Bilic, despre cele mai periculoase produse de consumat în timpul postului Paștelui: „Au potențial...
Cea mai profitabilă investiţie: cine cumpără acţiuni de 5.000 de lei câştigă cel puţin 500...
Doliu în România! Vestea a picat ca un trăsnet! Adio, Adriana
Narcisa, reacție neașteptată după accidentul în care a murit iubitul ei, Mădălin Paul Păduran! Gestul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
TOP cele mai ieftine SUV-uri (RABLA 2024). Modelul SURPRIZĂ pe care toți românii îl caută
Alfa Romeo redenumeşte un model de SUV pentru a dezamorsa tensiunile cu Italia
Omul care a descoperit ADEVĂRUL despre evoluție, cu 100 de ani înaintea lui Darwin
Regula obligatorie în orice BLOC din România. Asociația nu are dreptul să refuze asta unui...
Călin Donca, milionarul excentric ce și-a pierdut mașinile de lux. Cât valorau „bijuteriile”
O femeie a văzut că „porțile iadului” s-au deschis chiar în curtea casei sale, în...
Doliu în România! Vestea a picat ca un trăsnet! Adio, Adriana
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
"Nu am să mă mai întorc". Postările tânărului care și-a pierdut viața în accidentul rutier...
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
Ziua în care a fost creat unul dintre cele mai puternice droguri psihedelice: „Într-o stare...