Horoscop săptămâna 5 -11 septembrie 2022. Nativii din Leu stau bine cu banii

Horoscop săptămâna 5 -11 septembrie 2022. Nativii din Leu stau bine cu banii
Astrologul Lavinia Badea
Publicat: 04/09/2022, 18:24
Actualizat: 04/09/2022, 18:28

Săpămâna e plină de evenimente, Venus ajunge în Fecioară, poziție în care nu se simte bine, ca atare planul amoros nu e cel mai ușor, iar spre mijlocul săptămânii avem și o Lună Plină în Pești, care ne va face să fim sensibili. Între timp, Mercur din Balanță e staționar si vă recomand atenție la semnarea contractelor.

HOROSCOP BERBEC

Berbecii își schimbă atitudinea. Pentru unii nativi, latura rebelă preia controlul. Este o săptămână grozavă pentru a rezolva problemele familiale. Pe planul iubirii, lucrurile merg extraordinar, te înțelegi foarte bine cu partenerul. Te poți aștepta la câștiguri financiare: s-ar putea să primești bani pe neașteptate de undeva.

HOROSCOP TAUR

O perioadă minunată dacă ești nativ Taur! În această săptămână te vei axa pe latura financiară. Și bine vei face! Nativii Taur sunt excelent aspectați la capitolul energie și idei. Va conta și faptul că partenerul te va sprijini să îți îndeplinești dorințele. La muncă deși lucrurile nu se mișcă repede, așa cum ai vrea, ai răbdare, vei culege roadele. Atenție, sunt și câțiva colegi care nu îți vor neaparat binele, nu le cere sfaturi.

HOROSCOP GEMENI

Gemenii primesc ocazii deosebite în această săptătămână! Ai idei bune și ești foarte creativ! Pregătește-te pentru o curățenie generală, atât la propriu cât și la figurat. Obții ceea ce îți dorești! Mizează pe carismă și senzualitate, dar nu depăși limitele! Fii atent, căci pe planul amoros s-ar putea să confunzi atracția cu iubirea. Pune-ți în ordine sentimentele. Dacă ai încredere în tine, acest lucru este suficient pentru a menține stabilitatea în orice situație!

HOROSCOP RAC

Începutul lunii septembrie te găsește într-o stare în care grijile tale nu au temei. Racii se vor preocupa de familie și de prietenii apropiați. Vei dori să le faci pe plac, să îi surprinzi, să îi răsfeți. Este foarte bine, pentru că și tu te bucuri din plin de apropierea cu ei. În cariera ai o săpămână excelentă.

HOROSCOP LEU

Este favorizat sectorul banilor pentru Lei. În domeniul muncii, este favorizată originalitatea, iar de pe baza ideilor poți câștiga bani frumoși. Ai încredere să discuți cu prietenii și colaboratorii pentru a-ți valida ideile sau a-ți oferi alte perspective. Comunicarea va fi benefică pentru tine și ai multe de învățat prin discuții. O săptămână norocoasă.

HOROSCOP FECIOARĂ

Nativii Fecioară singuri sunt foarte favorizați pentru a-și găsi dragostea. E o perioadă benefică pentru întâlniri, așa că nu te sfii să faci primul pas! Este o săptămână foarte bună și pentru a-ți exprima deschis sentimentele. Este esențial să îți păstrezi calmul dacă întâmpini situații neprevăzute, căci te enervezi destul de ușor. Ai grijă să te menajezi!

HOROSCOP BALANȚĂ

O săptămână agitată pentru Balanțe. Această perioadă va fi importantă în ceea ce privește legăturile de familie. Vei descoperi în mod neașteptat că o plecare sau o vizită nu se va mai concretiza, iar asta probabil îți va strica starea. Este important să ai grijă de sănătatea ta și să te abții de la a te implica în activități extreme.

HOROSCOP SCORPION

Scorpionii au rezultate săptămâna aceasta! În această perioadă, veți avea parte de sprijinul colegilor, iar cu ajutorul lor, veți finaliza la timp toate sarcinile pe care le aveai în așteptare. Această perioadă va fi favorabilă și pentru cei care au examene de dat. E cazul să petreceți timp de calitate și cu familia.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Va fi o săptămână favorabilă pentru nativii Săgetător, mai ales în ceea ce privește creativitatea și drumurile scurte. Fie că veți avea idei geniale și cu ajutorul lor vă ușurați săpămâna, fie va fi nevoie să faceți cât mai multe drumuri pentru a rezolva anumite situații. Această perioadă va fi mai bună decât de obicei în ceea ce privește finanțele. Viața de familie este foarte frumoasă.

HOROSCOP CAPRICORN

Cauți susținere și nu găsești, ți se promit multe, dar oamenii nu se țin de cuvânt. Ceea ce poate nu ai luat în considerare este faptul că soluția este la tine. Ești capabil de a trece peste orice neajuns în domeniul profesional, trebuie doar să nu te implici în mai multe activități în același timp. În această săptămână ai ocazia să negociezi un nou contract de muncă în favoarea ta. Pe planul iubirii, comunicarea se va dovedi importantă în cucerirea sau recucerirea partenerului.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Sectorul amoros e în lumina reflectoarelor și pentru Vărsător. În această săptămână, vei avea multe oportunități de a face ca relația să funcționeze. Veți petrece timp de calitate cu partenerul în această perioadă și s-ar putea chiar să plănuiți să plecați câteva zile. Pe de altă parte, ar putea apărea unele conflicte în familie. Prin urmare, încearcă să rezolvi fiecare problemă cu răbdare. Nu lăsa furia să te facă să-ți pierzi calmul. Dacă ești tensionat, fă mișcare în aer liber ca să scapi de această stare.

HOROSCOP PEȘTI

Începutul lunii septembrie va fi de succes pentru Pești. În această săptămână, e posibil să observi o schimbare majoră a priorităților. În cazul în care te lovești de probleme de comunicare cu prietenii sau la serviciu, nu e momentul pentru discuții pe un ton apăsat. Spune totul deschis și sincer, dar nu uita de tact! Schimbările pot avea loc treptat, așa că abia în timp vei înțelege cât de importante au fost. În ceea ce privește dragostea, ești foarte apropiat de partener, veți avea clipe frumoase în doi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Fosta soție a lui Cabral arată fantastic la 57 de ani. Ce a pierdut prezentatorul...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Mesajul cutremurător postat de Mihaela înainte de a se arunca de la etajul 15 al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Ieșenii s-au înghesuit la catafalcul lui Costel Corduneanu. Cei mai cunoscuți maneliști au cântat la...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Mutare de ultim moment a judecătoarei Ancuţa Popoviciu în cazul lui Vlad Pascu! Tatăl lui...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
O teorie bizară spune că în Univers există un singur electron