Horoscop săptămânal 18 – 24 ianuarie 2021. „Peștii” trebuie să aibă grijă la sănătate

Horoscop săptămânal 18 - 24 ianuarie 2021. „Peștii” trebuie să aibă grijă la sănătate
Horoscop săptămânal 18 - 24 ianuarie 2021. Peștii trebuie să aibă grijă la sănătate
Publicat: 18/01/2021, 07:12
Actualizat: 18/01/2021, 23:58

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 18 – 24 ianuarie 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 18 – 24 ianuarie 2021 poate aduce o serie de schimbări și situații neașteptate în sectorul financiar.

Săptămâna 18 – 24 ianuarie 2021 se remarcă prin intrarea Soarelui în zodia Vărsător, moment care se petrece pe data de 19 ianuarie 2021. Timp de aproximativ o lună, cât va dura acest tranzit, vom fi mai dornici de liberă exprimare, să ne manifestăm fără îngrădire și vom fi stimulați să gândim nonconformist, original, chiar revoluționar. Vom fi mai atenți la nevoile celorlalți, mai altruști și mai dedicați scopurilor de grup.

Continuă aspectele tensionate dintre planetele aflate în Vărsător, de această dată între Jupiter, Marele Benefic, și planetele din Taur, Marte, acțiunea, și Uranus, surpriza, deci luptele între dorința de nou și cea de stabilitate și confort vor continua. La nivel mondial poate fi vorba de tensiuni datorate dorinței de libertate.

Tot săptămâna aceasta, Marte și Uranus se vor întâlni în zodia Taur și momentul poate marca o schimbare, o răsturnare de situație în viața noastră. Dat fiind că este implicată și Luna Neagră, ne vom teme de tot ce vine nou în viața noastră, însă unele aspecte pot fi incontrolabile. La nivel social conjuncția, care se formează la grad perfect pe data de 20 ianuarie 2021, poate aduce cutremure, explozii și accidente.

În plan sentimental, Venus, planeta iubirii, formează un aspect plăcut cu Neptun, planeta viselor, iar acest context prevestește momente plăcute, romantice, idealiste și posibilitatea punerii în practică a unor dorințe.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 18 – 24 ianuarie 2021

Dragoste

Pasiunea nu va lipsi din viața de cuplu și se anunță o perioadă favorabilă reîmprospătării relațiilor, conturării unor obiective de viitor chiar o perioadă care poate aduce unele surprize. Cei singuri pot fi mai nostalgici, mai întorși către trecut, însă nu este exclus ca cineva din anturaj sau cunoscut în mediul online să le atragă atenția.

Carieră

Zona de proiecte și activități de grup, mai ales dacă au legătură cu mediul online, este puternic aspectată acum și te poți concentra pe găsirea unor soluții de punere în practică sau de redresare a acestora. Unii nativi pot renunța la proiecte care nu le aduc beneficiile și satisfacțiile așteptate. Posibil ca unii nativi să-și dea seama că mai au de învățat ceva și să se teamă să înceapă ceva nou până când nu se pun la punct sau nu obțin o diplomă.

Bani

Sunt posibile schimbări financiare impactante. Energia ta se canalizează foarte mult către acest sector pe care vrei să-l îmbunătățești și ai putea să-ți pui în practică niște talente și abilități pentru asta. Totodată, evită să faci cheltuieli nejustificate. Investește în tine sau în proiectele care au sorți de izbândă, deși deocamdată poți resimți unele frustrări financiare. Poate nu dispui de resursele necesare și trebuie să faci rost.

Sănătate

Din cauza conjuncției pe care Marte, guvernatorul tău, o face cu Uranus, ar fi recomandat ca săptămâna aceasta să ai mai multă grijă la acțiunile tale. Nu te grăbi, nu accelera, ai grijă pe unde mergi și cum manevrezi obiectele și nu te entuziasma nici măcar în privința deciziilor.

Horoscop săptămânal Taur: 18 – 24 ianuarie 2021

Dragoste

În plan sentimental se anunță o perioadă cu surprize, dar care pot alunga monotonia din cuplu. Pasiunea este la cote înalte, iar șansele de a ajunge la o viziune comună de viitor, la un ideal comun cu partenerul de viață sunt destul de mari acum. Finele săptămânii pot aduce o atracție nebănuită față de o persoană din anturaj sau cu care împărtășești aceleași convingeri de viață, sunteți atrași de aceleași domenii.

Carieră

Profesional este o săptămână care poate aduce fel și fel de oportunități, însă mulți nativi se vor teme de tot ce vine nou spre ei, simțindu-se nepregătiți. Nu ar trebui să stea prea mult pe gânduri, dar nici să ia decizii impulsive și fără bază reală. Atenție mai multă la tensiunile cu superiorii și la imaginea profesională, la reputația lor. Mulți Tauri pot să-și dea seama acum care este direcția pe care vor să continue în carieră.

Bani

Deși ești setat să faci bani, săptămâna aceasta trebuie să fii mai atent la tot ce ține de online, mai ales dacă este vorba de plăți. Nici negocierile nu vor fi un punct forte sau pot veni cu tensiuni. Mai multă atenție la tot ce ține de credite, taxe, impozite, asigurări, litigii. Posibil ca unor nativi să li se ceară returnarea unei datorii sau să fie nemulțumiți de faptul că nu pot investi într-un proiect pe care-l au în plan.

Sănătate

Este o perioadă în care poți da dovadă de mult curaj și ambiție, însă nu le duce la extrem. Ai grijă la acțiunile tale, nu te grăbi în trafic, fii atent pe unde mergi, dar și la afecțiunile legate de gât, dinți, tiroidă, ginecologie. Este o perioadă bună să depășești niște frici și angoase pe care le ai.

Horoscop săptămânal Gemeni: 18 – 24 ianuarie 2021

Dragoste

Pot apărea conflicte cu cei din jur din cauza mentalităților diferite, din cauza rigidității unor viziuni ale unora, mai ales în grupul de prieteni. Weekendul se anunță o perioadă favorabilă iubirii, reconectării cu partenerul, iar cei singuri pot fi atrași de persoane cu funcție, statut, spirituale. Pot apărea discuții despre bani și administrarea lor în cuplu.

Carieră

Este o perioadă favorabilă dezvoltării și perfecționării profesionale. Te poți gândi mai mult la ceea ce-ți place, de fapt, să faci și astfel să te îndrepți ușor către aceea direcție. Vor fi și nativi care vor lua decizia de a pleca în străinătate.

Bani

Din punct de vedere financiar, pot fi nativi care, mânați de un ideal, un vis, își pot face un credit săptămâna aceasta sau pot afce o investiție majoră, însă este de preferat să nu joace totul pe o carte. De preferat ar fi să pui un ban deoparte acum, să faci economii și nicidecum să cheltui.

Sănătate

Sunt aspecte care amprentează sectorul sănătății și care pot deveni copleșitoare la nivel psihic și emoțional, mai puțin la nivel fizic. Totuși, nu este exclus să se manifeste simptome în cazul celor care au boli cronice. Mulți nativi resimt nevoia de interiorizare, dorința de a sta singuri cu gândurile lor și a medita.

Horoscop săptămânal Rac: 18 – 24 ianuarie 2021

Dragoste

Relațiile cu prietenii pot trece prin transformări majore și ar fi de preferat să nu ai așteptări de la ceilalți prea mari pentru a nu fi dezamăgit. Sunt situații în care poate unii prieteni nu se vor ține de promisiunile făcute. În cuplu se discută foarte mult pe tema banilor și a resurelor comune, dar și pe tema intimității, iar în cazul unor nativi pot apărea gelozii din partea partenerului, mai ales dacă un prieten devine prea apropiat. Weekendul este o perioadă de reconectare la partener și de reaprinde a pasiunii. Pot apărea discuții despre căsătorie, logodnă.

Carieră

Sunt aspecte energizante, motivante în sectorul carierei, mai ales în prima parte a săptămânii când te va preocupa mai mult obținerea sau menținerea unei funcții, unui statut, dar când, totodată, pot apărea și tensiuni cu superiorii. Unii Raci se agită pentru atingerea unor obiective profesionale.

Bani

Gândește-te de două ori înainte de a face un credit, de a apela la niște economii sau de a face o investiție. Posibil să vină asociați, cunoscuți, persoane din anturaj care să aibă propuneri în acest sens, însă nu orice proiect propus merită resursele tale, deci nu te grăbi să iei decizii financiare.

Sănătate

Este de preferat să te uiți în tecut și să vezi ce ai lăsat nerezolvat, dacă există o afecțiune trecută cu vederea și să o vindeci pentru că ai toată susținerea să faci asta. Stresul profesional poate fi cauză a oboselii. Mulți nativi vor începe de acum să nu se mai preocupe de ceilalți mai mult decât trebuie, să nu-și mai pună pe tavă toate resursele, ci să le ofere cu moderație.

Horoscop săptămânal Leu: 18 – 24 ianuarie 2021

Dragoste

Dorința de a aduce un suflu nou relației tale se va intensifica și vei fi mai atent, sau cel puțin ar trebui, la nevoile partenerului. Îți dorești să faci pași înainte alături de omul de lângă tine și vei munci pentru asta, vei munci pentru consolidarea relației tale. Cei singuri sunt sfătuiți să evite aventurile și flirturile care nu par serioase pentru că, cel mai probabil, vor avea de suferit ulterior.

Carieră

Este o săptămână care-ți poate aduce multe provocări profesionale, multe frustrări și chiar schimbări legate de carieră. Atenție la tensiunile cu superiorii.Te poți izbi de respingerea sau lipsa de toleranță, de înțelegere a colaboratorilor, a partenerilor de afaceri și ar fi de preferat să nu te bazezi prea mult pe colaboratori acum, ci pe forțele proprii.

Bani

Nu sunt aspecte financiare îngrijorătoare, însă este extrem de important să nu te avânți în speculații financiare și să nu-ți asumi riscuri prea mari, să nu cheltui pe distracții și mofturi. Evită, de asemenea să împrumuți sau să te împrumuți de la prieteni sau să faci un credit.

Sănătate

Soarele, guvernatorul tău, va face o conjuncție cu Saturn, guvernatorul casei sănătății, și s-ar putea ca săptămâna aceasta să te simți mai slăbit, mai fără vlagă și putere. Dacă adaugi și stresul profesional obții rețeta ideală pentru un concediu, însă cum cel mai probabil nu ți-l vei lua, încearcă să te odihnești mai mult și să nu te suprasoliciți.

Horoscop săptămânal Fecioară: 18 – 24 ianuarie 2021

Dragoste

Sunt aspecte favorabile vieții sentimentale și ai șansa de a-ți consolida povestea de iubire prin discuții despre aspirații comune, despre idealuri comune. În cuplu visați mai mult, dar visați practic, la obiect. Cei singuri se pot lăsa mai ușor cuceriți acum, pot flirta și pot fi mai deschiși noilor relații. Atenție, în schimb, la tensiunile care pot apărea cu familia.

Carieră

Săptămâna aceasta te poate provoca să-ți schimbi niște principii și mentalități vizavi de locul de muncă și de modul în care-ți desfășori activitățile zilnice. S-ar putea ca și până acum să te fi gândit la o schimbare a jobului în sine, iar dacă nu ai făcut-o, de acum poți avea acest gând din ce în ce mai pregnant. Poți învăța lucruri ni, poți studia, poți obține sau folosi o diplomă pe care deja o deții. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja.

Bani

Venus, planeta care-ți guvernează finanțele, face aspecte bune săptămâna aceasta cu Neptun din casa relațiilor, semn că banii ar putea veni din colaborări și asocieri sau că cel puțin nu le duci lipsa. Nu te grăbi, însă, să renunți la un contract pentru unul mai bine plătit pentru a nu avea surprize.

Sănătate

Este nevoie să fii mai atent la sănătate. Sunt multe tranzite în acest sector și îți cer o schimbare a stilului de viață, dar și o responsabilizare față de simptomele mai vechi sau cronicizate. Trasează-ți alte reguli după care să funcționezi, odihnește-te mai mult, relaxează-te, fă mișcare, fii atent la alimentație, ia-ți pauze mai dese, fă ceva altfel decât ai făcut până acum.

Horoscop săptămânal Balanță: 18 – 24 ianuarie 2021

Dragoste

Sectorul sentimental este aspectat foarte puternic săptămâna aceasta și te poți preocupa mai mult de activitățile cu partenerul sau cu copiii. Este posibil să te impui mai mult, să vrei să faci mai mult lucrurile ca tine și să nu le mai faci pe plac celorlalți ca până acum. Cei singuri sunt sfătuiți să-și reconfigureze tiparele după care-și aleg un partener, să-și reconfigureze așteptările pe care le au de la cel pe care-l vor aproape de ei și să evite aventurile.

Carieră

Pentru ca lucrurile să funcționeze în sfera profesională, nativii au nevoie să-și reconfigureze tiparele de gândire, convingerile și mentalitățile. Ar trebui să aducă niște idealuri mai aproape de realitate.

Bani

Sunt posibile discuții despre bani și cineva îți poate cere un împrumut, însp nu te vei arăta deloc încântat și mai degrabă enervat de îndrăzneală. Totodată, copiii pot avea nevoie de un ajutor financiar. De evitat speculațiile financiare și investițiile riscante.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ci din contră, se poate observa o îmbunătățire a stării emoționale. În schimb, nu este exclus să auzi vești despre starea de sănătate a cuiva. Atenție mai multă la deplasări.

Horoscop săptămânal Scorpion: 18 – 24 ianuarie 2021

Dragoste

Sunt schimbări semnificative pe care le vei resimți în relația cu partenerul de viață. Poate fi vorba de tensiuni care în anumite cazuri să conducă chiar la o rupere a relației, se pot produce separări în cazul celor care locuiesc împreună. Vor putea apărea conflicte în familie cauzate de neînțelegeri între partener și părinți. Cei singuri sunt mai deschiși către flirt, dar ar trebui să evite aventurile și să se concentreze pe legarea unei relații de durată.

Carieră

Relațiile cu colaboratorii sunt tensionate și nu este exclus ca unii nativi să ia decizia bruscă de a pune punct unei asocieri sau un contract să se încheie fără prea multe explicații, într-un mod neașteptat. Totodată, contextul astrologic poate determina nativii să caute noi parteneriate și colaborări profesionale.

Bani

Cel mai probabil, banii se duc săptămâna aceasta pe plăți și cheltuieli legate de casă. De evitat speculațiile financiare și cheltuielile pe distracții sau amănunte nefolositoare.

Sănătate

Starea emoțională este fragilă și va fi foarte ușor să-ți dai peste cap universul interior dacă nu ești atent la cum interacționezi cu ceilalți. În unele cazuri, mulți nativi pot constata că repetă anumite tipare din copilărie și asta le afectează relațiile. Ar fi ideal să caute rădăcinile tensiunilor interioare.

Horoscop săptămânal Săgetător: 18 – 24 ianuarie 2021

Dragoste

În cuplu pot apărea unele tensiuni din cauza familiei și nu ar trebui să permiți ca cei dragi să intervină în relația ta. Totodată, poate fi vorba de principii legate de familie, de ideea de familie care necesită o reanaliză și reconfigurare.

Carieră

Este o săptămână foarte agitată la locul de muncă, cu multe discuții, ședințe, deplasări, chiar și negocieri. Pot apărea tensiuni cu colegii, neînțelegeri, dar și o mare dorință de a le rezolva și a găsi soluții. Unii pot da examene și teste pentru obținerea unui job sau pentru a-l păstra.

Bani

Din punct de vedere financiar nu se întrevăd probleme, iar nativii care au nevoie de bani pot cere, se pot împrumuta sau pot negocia în favoarea lor și cu mult simț practic.

Sănătate

Starea de sănătate este destul de fragilă și ar trebui să nu faci excese și să te odihnești mai mult. Totodată, este o perioadă care te poate determina să-ți schimbi stilul de viață, să-i aduci îmbunătățiri. Atenție mai multă la deplasări.

Horoscop săptămânal Capricorn: 18 – 24 ianuarie 2021

Dragoste

Simți o mai mare nevoie de iubire, de bucurie și pasiune în viața ta. Unii nativi pot flirta mai mult, alții se pot îndrăgosti brusc și pe neașteptate, alții vor dedica mai mult timp copiilor sau activităților în doi. Oricum, viața sentimentală are nevoie de un refresh și fiecare va acționa cum simte că va fi mai fericit.

Carieră

La locul de muncă pot apărea discuții și neînțelegeri cu colegii, iar cel mai probabil, motivele care vor sta la bază vor fi legate de păreri diferite, viziuni diferite și mentalități diametral opuse. Este nevoie de mai multă creativitate și de curaj de a-ți pune în practică talentele.

Bani

Este de preferat să eviți acțiunile financiare impulsive, nejustificate, cheltuielile pe fond emoțional și mai ales speculațiile financiare. Chiar dacă ești preocupat să faci bani și ai idei revoluționare, ingenioase, nu face totul pentru a le pune în practică acum dacă nu se poate și nu face orice pentru câștiguri.

Sănătate

Pot apărea unele frustrări și stări de irascibilitate din caza faptului că nu te poți dedica pe cât ai vrea hobby-urilor și pasiunilor tale, că nu ai timp să te relaxezi și distrezi mai mult.

Horoscop săptămânal Vărsător: 18 – 24 ianuarie 2021

Dragoste

În plan sentimenal pot să apară tensiuni cu partenerul, unele justificate, altele mai puțin înțelese de tine, însă este important să nu te agiți mai mult decât trebuie și să cauți să le rezolvi prin dialog. Posibil să apară chiar unele situații mai vechi, din trecut, care acum să necesite mai multă atenție. Atenție la tensiunile cu familia. Unii nativi pot face schimbări legate de casă, renovări, reorganizări, reamenajări, mutări, schimbări de domiciliu, etc

Carieră

Îți faci fel și fel de scenarii și gânduri cu privire la zona profesională. Ai vrea să faci unele schimbări, dar nu știi de unde și cum să începi, iar curajul nu pare a-ți lipsi, dar frica este destul de mare.

Bani

Se pot cheltui bani pentru a duce la final unele planuri, poate chiar legate de locuință sau poate copiii au nevoie de susținere financiară. Săptămâna aceasta evită pe cât posibil speculațiile financiare.

Sănătate

Soarele va intra în zodia ta și-ți va aduce multă vitalitate, energie, optimism și poftă de viață. Însă, totodată, sunt tensiuni emoționale, interioare care-ți pot da bătăi de cap și-ți pot aduce unel efrustrări chiar și autoreproșuri. Atenție la tipare din copilărie care pot reveni acum spre a fi vindecate și depășite

Horoscop săptămânal Pești: 18 – 24 ianuarie 2021

Dragoste

Trecutul te apasă și îl resimți la fiecare pas, la fiecare decizie pe care vrei să o iei. Abia în weekend se mai detensionează situația și simți nevoia de a ieși cu prietenii, de a-ți reporni viața socială. Tot atunci sunt posibile flirturi cu cineva din anturaj și nu este exclus să se lege o idilă de moment.

Carieră

Te poți aștepta la fel și fel de dialoguri și discuții surprinzătoare, la tot soiul de deplasări obositoare și poți simți că ai tot timpul motoarele în funcțiune, că tot timpul a mai rămas ceva de făcut.

Bani

Se întrevăd negocieri săptămâna aceasta și ai mai mult curaj ca până acum să-ți ceri drepturile. În prima jumătate a perioadei analizate pot veni unele vești fiannciare care să te destabilizeze sau o plată, un comision poate întârzia sau valoarea sa nu este cea e care o așteptai.

Sănătate

Săptămâna aceasta va trebui să ai mai multă grijă și să fii mai responsabil la starea de sănătate. Este o perioadă favorabilă să aduci îmbunătățiri vieții tale prin odihnă, meditație, spiritualitate și renunțare la vicii. Nu te suprasolicita și mergi la analize, cjiar și dacă sunt cele de rutină. Mai multă prudență la deplasări.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Spania: explozia nunţilor în rândul celor de peste 60 de ani
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
A devenit COMPLET INTERZIS în România. Iohannis a semnat. Noua lege se aplică tuturor
România în Schengen AIr. Regulile pe aeroporturi intră în vigoare din 31 martie
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația