VIDEO | Horoscop vineri, 24 martie 2023. Nativii care au șanse șansele să impresioneze cu talentul, strategia și modul de prezentare

Publicat: 24/03/2023, 06:00
Actualizat: 24/03/2023, 23:35

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 24 martie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Confortul și stabilitatea sunt importante astăzi pentru tine. Ești tentat de un gust bun, un lucru frumos, un local select și o companie pe măsură. Dacă te decizi să faci unele achiziții, poți fi tentat să cheltuiești mai mult decât de obicei. Pe seară poți fi plăcut surprins de invitația sau inițiativa cuiva.

Taur

Cu Luna conjunctă cu Venus astăzi în propriul tău semn, va fi greu să nu atragi privirile spre tine. Ești senzual, carismatic și știi exact cum să te comporți ca să te evidențiezi. Poate fi o zi potrivită pentru o schimbare de coafură sau stil vestimentar și de ce nu, pentru a face ceva total nonconformist.

Gemeni

Poți fi un pic mai introvertit astăzi și mai atent la nevoile tale sufletești, emoționale. Tot ce ține de terapie, consiliere, vindecare este favorizat cât și orice proces de meditație sau introspecție deoarece ești mai intuitiv și mai deschis către energiile subtile. Poți avea parte de unele conștientizări.

Rac

O întâlnire cu prietenii sau participarea la o activitate de grup, ceva artistic sau creativ poate să fie activitatea perfectă pentru astăzi. Compania unei persoane de sex feminin te binedispune și poți simți o adevărată conexiune între tine și această persoană. Mai mult decât atât cineva te poate surprinde cu o invitație.

Leu

Dacă ai de ținut o prezentare, o promovare a unor servicii sau produse sau dacă participi la un interviu, ai toate șansele să impresionezi cu talentul, strategia și modul de prezentare. Ești un adevărat profesionist și știi asta, însă viziunea ta mai nonconformistă poate să genereze feedback-uri diferite.

Fecioară

O zi perfectă pentru a face ceva diferit, spontan și incitant. Mergi la un spectacol, vizitează o galerie de artă, fă o călătorie undeva, participă la un curs, orice faci va avea ca scop să-ți îmbogățească orizontul fizic sau intelectual. În plus filozofia de viață a unei anumite persoane poate să te inspire.

Balanță

O discuție cu o persoană de sex feminin, poate să fie un chiar un terapeut are un efect puternic pozitiv asupra ta. În egală măsură, ziua poate veni și cu unele câștiguri sau avantaje financiare la care nu te aștepți. Poate fi un cadou din partea cuiva sau un gest de recunoștință pentru un ajutor oferit cândva.

Scorpion

Cum Luna și Venus se află astăzi în sectorul parteneriatelor tale, toată atenția este îndreptată spre celălalt. Puteți planifica o activitate de cuplu, o cină romantică sau puteți participa la un spectacol. Ai șansa să te pui în valoare astăzi iar dacă cineva te surprinde cu o invitație, nu rata șansă.

Săgetător

Este o zi perfectă pentru a merge la un spa sau o ședință de masaj terapeutic sau de relaxare, corpul tău se va bucura din plin de acest răsfăț. Interacțiunea cu colegii este plăcută și poți rezolva multe lucruri cu ajutorul reciproc pe care vi-l oferiți. Poți afla un lucru neașteptat în urma unei conversații.

Capricorn

Activitățile cu copiii, cele creative sau de divertisment vor fi în vizorul tău. De asemenea, dacă te simți atras de cineva și ai tot așteptat să se ivească momentul potrivit, profită din plin de ziua de azi, chiar dacă mai poți avea unele dubii sau insecurități. Abordarea ta mai originală poate să aibă succes.

Vărsător

Fie ți-ai propus să faci unele modificări în propriul cămin, fie aștepți o vizită din partea unor musafiri, fie ai mobilizat întreaga familie să participe la un eveniment important pentru tine. Indiferent de caz, compania celor dragi este esențială mai ales dacă ți-ai propus să încerci ceva nou și diferit.

Pești

O întâlnire cu cineva sau un drum scurt pe care îl faci undeva poate să fie supriza zilei de astăzi. Modul în care îți exprimi părerile sau un mesaj anume pe care vrei să-l împărtășești cu ceilalți capătă o adevărată amploare. Ești creativ și inspirat în gând și cuvânt și poți inspira sau motiva prin forța ideilor tale.

Horoscop general 20 – 26 martie 2023:

Horoscop general luna martie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Angajații români vor beneficia de trei noi tipuri de vouchere: Simona Bucura Oprescu „România e...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cătălin Dobrescu ar fi vrut luni la rând să se împace cu Oana Radu: "După...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Test de cultură generală. Cum rămâne aprinsă torța Olimpică?