Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 iulie 2022. Berbecii intră în competiție cu cei din jur

Publicat: 15/07/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 15 iulie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Careul care se formează astăzi între Luna din zodia Vărsător și Marte, planeta acțiunii, din zodia Taur vine cu tensiuni, dispute, suprasolicitare și reacții explozive. Recomandarea este să evităm conflictele și să nu ne luam dupa impulsul de prim moment.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dacă simți astăzi că vrei să intri în dispute cu toată lumea și ai o stare de iritare permanentă este de la careul dintre Luna și Marte, guvernatorul tău. Nu te lăsa condus de impulsul de a intra în competiție, de a arăta ce poți, să iei inițiative sau să ai curaj să faci lucruri nebunești, pentru că s-ar putea să nu iasă așa cum ți-ai propus! Sfatul astrelor este să eviți pe cât posibil disputele și să încerci să te abții atunci când simți că lucrurile se înfierbântă.

Horoscop zilnic Taur

Astăzi vrei să ieși în evidență și-ți faci planuri în sfera profesională. Poate chiar renunți la unele proiecte și le lași pe cele care-ți aduc beneficii financiare mai mari. Dacă în unele cazuri lucrurile se precipită în raport cu șefii sau cu persoane cu autoritate, fii diplomată și nu te ambala prea mult, pentru că-ți vei strica imaginea, dacă dai curs unor conflicte!

Horoscop zilnic Gemeni

Sectorul asociat studiilor, perfecționării profesionale, principiilor și credințelor este activat astăzi odată cu tranzitul Lunii prin zodia Vărsător. Posibil să fii în centrul atenției, însă ai grijă că Luna face un aspect de careu cu Marte, planeta acțiunii, plasată în casa frământărilor interioare și este posibil să simți tensiuni la nivel interior, să te răscolească cineva din trecut.

Horoscop zilnic Rac

Registrul astral de astăzi vine cu eforturi într-o chestiune profesională. Luna, guvernatoarea ta, intră într-un aspect dizarmonic cu Marte, planeta acțiunii, și este posibil să nu-ți poți controla emoțiile în relațiile cu șefii.

Horoscop zilnic Leu

Nu te ambala prea tare astăzi, dacă apar tensiuni în raport cu partenerul de cuplu, din cauza activităților tale profesionale! Nu da curs unor dispute de pe urma cărora se pot strica niște relații! Registrul astral nu este favorabil dialogului, ci mai degrabă conflictelor, așa că recomandarea astrelor este să dai dovadă de diplomație în relațiile cu ceilalți.

Horoscop zilnic Fecioară

Contextul astral de astăzi, în care Luna în tranzit prin casa muncii face un careu cu Marte, planeta acțiunii, din casa principiilor și credințelor, ar putea să aducă evenimente neprevăzute la serviciu, în raport cu colegii sau privind activitățile pe care le desfășori. Posibil să intri ușor în conflicte de idei și principii cu interlocutorii tăi.

Horoscop zilnic Balanță

Registrul astral de astăzi vine cu surprize într-un context financiar. Posibil să fii tentat să faci niște speculații financiare și poți pierde o sumă de bani. Totodată, este posibil să renunți la o activitate extraprofesională, din cauza timpului petrecut lucrând, în detrimentul timpului petrecut cu partenerul.

Horoscop zilnic Scorpion

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru casă și activitățile gospodărești, pentru rezolvarea unor chestiuni, care au legătură cu familia, părinții. Posibil să fii sub impulsul careului dintre Luna și Marte, guvernatorul tău, și să ai niște replici mai dure, să reacționezi sub impulsul momentului, pentru că ies la suprafață nemulțumiri mai vechi.

Horoscop zilnic Săgetător

Posibil astăzi să apară unele tensiuni cu colegii de serviciu. Pentru că se formează careul dintre Luna plasată în casa comunicării cu Marte, planeta acțiunii, din sectorul muncii și activităților profesionale, să fii mai iritat și să reacționezi pe măsură, dacă ți se fac reproșuri sau critici. Și tu la rândul tău poți să nu mai treci cu vederea unele lucruri.

Horoscop zilnic Capricorn

Astăzi te preocupă situația financiară și este posibil, din cauza careului care se formează între Luna din zodia Vărsător și Marte, planeta acțiunii, din sectorul familiei, să intri în conflicte cu familia, cu partenerul de cuplu, din cauza treburilor gospodărești sau a unor decizii care trebuie luate în legătură cu spațiul de locuit, o reamenajare, o mutare sau un schimb de locuință.

Horoscop zilnic Vărsător

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru viitor, socializezi și ai întâlniri sau dialoguri cu familia sau persoanele apropiate. S-ar putea să ieși în evidență, pentru că Luna îți traversează zodia, însă, atenție, că intră într-un careu cu Marte, planeta acțiunii, și este posibil ca unele nemulțumiri să iasă la suprafață și să ai reacții explozive!

Horoscop zilnic Pești

S-ar putea ca aspectul dizarmonic, care se formează astăzi între Luna din casa frământărilor interioare și Marte, planeta acțiunii, din casa comunicării, să-ți aducă curajul să spui lucrurilor pe nume. Poți reacționa brusc în relația cu partenerul de cuplu sau cu colegii la serviciu. Recomandarea astrelor este să încerci să nu te ambalezi prea tare, dacă apar evenimente neașteptate, ci să încerci să le rezolvi cu calm.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Codul Rutier. Situația în care și pasagerii riscă dosar penal
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”