Horoscopul zilei de 24 noiembrie 2021. Mercur intră în zodia „Săgetător” (VIDEO)

Publicat: 24/11/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 24 noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, intră astăzi în zodia Săgetător pe care o va tranzita până pe data de 13 decembrie.

Acest tranzit ne poate stimula să studiem ceva ce ne ajută în dezvoltare, personală sau profesională, să fim mai dornici de călătorii și cunoaștere, să explorăm noi domenii, însă totodată ne poate face să pierdem din vedere detaliile, motiv pentru care trebuie să fim atenți la deciziile pe care le luăm. Putem fi mai vocali în tot ce ține de spiritualitate și credință, de principii și mentalități.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Este o perioadă în care te poți dezvolta profesional prin cursuri și acumularea de noi cunoștințe. Poți studia ceva nou care, de exemplu, să-ți schimbe niște credințe și convingeri. Unii nativi vor alege să plece într-o călătorie. Poți rezolva situații juridice, ce țin de acte și poți obține aprobări, avize, mai ușor.

Horoscop zilnic Taur

Cu Mercur în Săgetător urmează o perioadă în care poți rezolva situații ce țin de bunuri materiale, de credite, ipoteci, litigii și asigurări. Grijă mai multă la investițiile împreună cu alții. În plus, ai șanse să-ți îmbunătățești comunicarea cu partenerul și să ajungeți la o înețelegere privind banii sau relația intimă. Puteți discuta despre încredere, fidelitate și respect.

Horoscop zilnic Gemeni

Mercur va activa sectorul relațiilor tale în tranzitul său prin Săgetător și te va stimula la dialog în cuplu. Este momentul să vezi dacă idealurile și principiile tale de viață sunt compatibile cu ale partenerului. Profesional, te susține în legarea de noi parteneriate, în semnarea unor noi contracte și în îmbunătățirea relației cu colaboratorii.

Horoscop zilnic Rac

Mercur în Săgetător te stimulează să vii cu noi soluții în rezolvarea problemelor legate de locul de muncă sau cu idei despre cum să-ți eficientizezi munca. Comunicarea cu colegii se poate îmbunătăți. Pe de altă parte, poți fi mai determinat să iei decizii legate de stilul de viață, să schimbi ceva în rutina zilnică pentru a-ți îmbunătăți sănătatea.

Horoscop zilnic Leu

Mercur în tranzitul lui prin Săgetător îți activează sectorul iubirii și-ți aduce ocazia îmbunătățirii dialogului cu persoana iubită, dar și cu copiii. Poți face declarații de dragoste mărețe și poți pretinde și partenerului să-și exprime sentimentele. Cei singuri vor fi mai deschiși către flirt și socializare. Totodată, vei avea idei creative și vei căuta să te distrezi mai mult, să te bucuri mai mult de viață.

Horoscop zilnic Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, va contribui la îmbunătățirea relațiilor cu membrii familiei. Poți ajunge la un numitor comun legat de o situație ce vizează locuința, poate chiar o mutare. Se pot purta discuții despre casă, acte patrimoniale sau pur și simplu despre trebuințele căminului și unii nativi pot impune noi reguli și sarcini în cămin.

Horoscop zilnic Balanță

Comunicarea va fi un punct forte al perioadei cu Mercur în Săgetător și te poți folosi de contextul astrologic pentru a lămuri neînțelegeri, pentru a analiza și trage concluzii cu privire la o situație. Ești susținut de Mercur dacă ai de dat exemene, dacă ai de susținut interviuri, negocieri, ședințe sau discursuri publice și poți face mai multe deplasări ca de obicei.

Horoscop zilnic Scorpion

Urmează o perioadă în care interesul va fi canalizat către sectorul financiar, iar Mercur în Săgetător te va susține în găsirea celor mai bune soluții pentru creștere veniturilor. Poți avea idei îndrăznețe, poți primi ponturi de la alții sau poți avea curaj să-ți monetizezi talentele. Unii nativi pot scoate bani din tranzacționarea unor bunuri patrimoniale.

Horoscop zilnic Săgetător

Mercur intră în zodia ta și te va susține puternic în dialogul cu cei din jur și poți spune ceea ce până acum ai cenzurat. Vei observa că abilitățile de comunicare se vor îmbunătăți, că vei avea idei noi și alte viziuni asupra unor situații de viață cu care te confrunți. Tot Mercur este cel care te susține în negocieri și în luarea unor decizii importante.

Horoscop zilnic Capricorn

Cu Mercur în Săgetător poți trece prin procese de introspecție și poți analiza pe toate părțile situații de viață cu care te-au confruntat și de preferat ar fi să-ți asculți și intuiția nu doar rațiunea. Pe de altă parte, Mercur va contribui la îmbunătățirea stării de spirit prin eliberarea de frici și temeri, de vicii, anxietăți și dependențe.

Horoscop zilnic Vărsător

Urmează o perioadă bună cu Mercur în tranzit prin Săgetător pentru că te susține să-ți activezi viața socială și să interacționezi mai mult cu prietenii sau în mediul online. Poți avea idei bune sau poți primi sfaturi despre cum să-ți crești un proiect în care ești implicat. Cineva te poate susține să-ți materializeze un vis. Cei singuri pot fi atrași de persoane din cercul de cunoscuți.

Horoscop zilnic Pești

Mercur în Săgetător îți va activa sectorul carierei și îți poate aduce idei care să-ți aducă recunoaștere și admirație din partea superiorilor sau poate găsești alte soluții și alte strategii pentru a-ți atinge un obiectiv. Pe de altă parte, în cuplu se poate discuta despre oficializarea relației.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul...