Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 3 octombrie 2021. Leii fac socoteli și evită cheltuielile

Publicat: 03/10/2021, 00:00

Horoscopul zilei de 3 octombrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna tranzitează astăzi zodia Fecioară și ne îndeamnă la acțiuni practice, concrete și la o serie de analize minuțioase ale unor situații cu care ne confruntăm de ceva vreme.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Azi vei avea spor în toate activitățile propuse și te vei mobiliza foarte bine să rezolvi sarcinile din program, mai ales dacă sunt mai vechi sau amânate. Ai multă răbdare, ești atent la detalii și în plus te va ajuta și starea generală de sănătate și vei avea rezistență, putere fizică. Vei încheia săptămâna plin de satisfacție.

Horoscop zilnic Taur

Ai toate șansele să duci o banală discuție la rang de flirt sau un banal flirt la rang de poveste de dragoste. Ceva începe să se contureze în viața ta sentimentală, dacă ești singur, iar dacă ai o relație poți profita pentru a petrece timp cu partenerul și a vă dedica unor activități în doi care vă plac. Cei singuri s-ar putea să fie cuprinși de unele resentimente, dar trecătoare.

Horoscop zilnic Gemeni

Ar trebui să te ocupi de activități casnice astăzi, însă nu vei avea nicio chemare în direcția aceasta, poate cel mult să-ți reordonezi hainele în dulap. Posibil să primești critici de la cei din familie că nu te preocupi suficient de casă, însă nici așa nu vei simți nevoia să acorzi prea multă atenție treburilor casnice.

Horoscop zilnic Rac

Ziua de astăzi îți ridică multe întrebări și vei căuta să te documentezi în toate părțile, să cauți răspunsuri și informații suplimentare care să-ți lămurească unele dileme.Azi nu pune bază în cuvintele nimănui. Nu este una dintre acele zile în care să fii prea deschis la dialog, așa că fii mai atent la discuțiile pe care le porți, mai exact la modul în care le porți.

Horoscop zilnic Leu

S-ar putea să regreți niște calcule făcute de curând fără atenție sau să fii nevoit să returnezi o datorie mai repede decât te-ai fi așteptat. De aceea, azi ar trebui să îți faci niște calcule serioase, atente și să te bazezi doar pe ceea ce ai în portofel și nu pe ceea ce urmează să ai. Oricum, ești mult mai chibzuit în modul de administrare a finanțelor și asta te ajută să gestionezi mai bine bugetul pe luna în care tocmai am intrat.

Horoscop zilnic Fecioară

Luna îți traversează zodia și dincolo de suportul emoțional pe care ți-l oferă, te face mai răbdător, mai atent la detalii și mai diplomat în abordări. Ai mai mult bun simț și nu te vei lăsa provocat de nimeni și nimic. Ține cont că poți capta emoțiile celor din jur mai ușor, așa că asigură-te că te afli în compania unor persoane optimiste.

Horoscop zilnic Balanță

Starea interioară este agitată și tu poți fi mult mai irascibil decât în alte zile. Situații fin trecut te frământă, mai ales dacă revin în viața ta și se cer rezolvate acum. Evită să mănânci pe fond emoțional sau pentru că ești nervos. Atenție și la unele afecțiuni mai vechi care pe fond nervos se pot reactiva.

Horoscop zilnic Scorpion

S-ar putea ca astăzi să dai nas în nas cu prieteni pe care nu i-ai mai văzut de multă vreme, cu vechi cunoștințe sau chiar foști asociați. Deși nu vei deborda de bucurie, cel puțin vei menține o atitudine diplomată, amabilă, însă dacă este rost de a relua unele proiecte s-ar putea să devii cel ami bun partener de dialog.

Horoscop zilnic Săgetător

Azi ar trebui să ai mai multă grijă la cum te văd alții, la imaginea pe care o expui într-un cadru public pentru că există posibilitatea de a fi denigrat.Evită tensiunile cu persoane care reprezintă o autoritate în viața ta și profită de ziua liberă pentru a-ți reface niște strategii profesionale. Unele dintre scopurile tale par să se fi schimbat în ultima vreme și atunci ai nevoie de un nou traseu.

Horoscop zilnic Capricorn

Astăzi, fie te înconjori de oameni care-ți împărtășesc convingerile și principiile de viață, fie nu intri în discuții pe teme politice, religioase, culturale. Riscul de a da naștere unor conflicte este mare.Este foarte important să vezi ce fel de oameni îți construiesc anturajul pentru că aceia te și reprezintă.

Horoscop zilnic Vărsător

Ai grijă să nu treacă pe lângă tine unele oportunități financiare. Cu toate astea, nu este cea mai bună zi pentru a da bani cu datorie sau a cere împrumuturi. Și în cuplu pot să apară discuții despre bugetul comun, iar o altă temă destul de delicată care poate fi abordată acum este cea a relației intime, poate a încrederii și fidelității.

Horoscop zilnic Pești

Ești mai deschis către partener, îi înțelegi mai bine nevoile și devii mai îngăduitor, chiar iertător. Poți depăși ceva din trecut care te-a deranjat la momentul respectiv. Însă chiar dacă vei tolera mai ușor unele scăpări, nu vei tolera să fii tras la răspundere sau acuzat pe nedrept, iar geloziile partenerului te pot face chiar irascibil.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii...
Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. 'Stăpânul...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
"Uşa a zburat către mine!" Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
De ce boală ar fi suferit, de fapt, Costel Corduneanu. Fostul luptător se afla pe...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Un inginer Boeing spune că producătorul american de avioane a ignorat îngrijorările legate de siguranţă:...
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
România devine LIDERUL EUROPEI. Anunțul anului de la Guvern. Vom fi o FORȚĂ
Asia Express 2024. S-a aflat lista completă a finaliștilor după eliminări
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki....
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Companiile de Inteligență Artificială încearcă să-l construiască pe Dumnezeu, spune un director european