Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 decembrie 2021. Racii își îmbunătățesc relația cu partenerul

Publicat: 05/12/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 5 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Dacă în prima parte a zilei încă resimțim efectele Eclipsei de Soare din zodia Săgetător care s-a petrecut ieri, ulterior revenim cu picioarele pe pământ și ne preocupăm de activități practice, însă care ne fac plăcere. Ziua aceasta ne aduce răbdare, înțelepciune și înțelegere.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Orice ai face astăzi într-un context care presupune ieșirea la scenă deschisă, într-un cadru oficial, ai toate șansele să faci bine și să te bucuri de aprecierile celorlalți. Îți poți afce agenda pesntru săptămâna viitoare și poți construi strategii bune pentru a ajunge la un obiectiv avut. Zi bună și pentru relația de cuplu.

Horoscop zilnic Taur

Se poate schimba în sensul bun o perspectivă pe care o ai asupra unei relații, fie de cuplu, fie profesională. Poți ajunge mai ușor la o viziune comună cu cei din fața ta. Unii Tauri sunt preocupați de studiu și de evoluție personală sau de progres profesional, de aceea pot alege să învețe ceva care să-i propuleseze.

Horoscop zilnic Gemeni

Simți nevoia să clarifici unele situații care țin de relația intimă cu partenerul sau chiar de cheltuielile din cuplu. Ceri mai multă responsabilitate și asumare de la celălalt și ai toate șansele să primești sprijin.Poți primi niște avantaje materiale de o persoană cu care colaborezi.

Horoscop zilnic Rac

Profită de contextul astrologic al zilei și reapropie-te de partener, mai ales dacă ați avut tensiuni în ultima perioadă. Azi poți ierta mai ușor și poți fi mai dornic să reașterni armonia în cuplu, așa că vei lăsa de la tine și vei fi îngăduitor. Zi bună pentru consdolidarea relației cu perechea de viață.

Horoscop zilnic Leu

În prima parte a zilei ești încă euforic, sub efectele eclipsei de ieri, însă nu va dura mult și te vei reîntoarce la activitățile de rutină. Cel mai probabil, dat fiind că starea de sănătate este una bună, te vei ocupa de organizarea casei, poate a garderobei.

Horoscop zilnic Fecioară

Ziua deastăzi o vei dedica în mare parte celorlalți, persoanei iubite și copiilor, dacă ai. Ești dornic să te relaxezi în brațele partenerului, să stați de vorbă și să vă consolidați povestea de dragoste. Unii nativi se pot dedica unor hobby-uri.

Horoscop zilnic Balanță

Simți nevoia să petreci timp în familie și să te preocupi de casă și alte activități gospodărești. După mult timp, astăzi chiar vei simți că viața ta s-a mai liniștiti, starea emoțională este calmă și în jurul tău domnește armonia.

Horoscop zilnic Scorpion

O zi bună în plan sentimental pentru că te poți exprima nestingherit și poți lăsa sentimentele să circule libere. Faci declarații de dragoste și visezi cu ochii deschiși, dar este de preferat să visezi concret și practic. Reușești să te faci plăcut de cei din jur prin felul în care vorbești și dai sfaturi.

Horoscop zilnic Săgetător

În ultima perioadă ai simțit să-ți moderezi cheltuielile, să-ți temperezi ieșirile, însă astăzi trebuie să ai grijă pentru că s-ar putea să fii tentat să investești în grabă. Unii nativi se pot bucura de mici avantaje financiare, cadouri poate. Grijă mai multă la alimentație.

Horoscop zilnic Capricorn

Luna îți tranzitează zodia și îți conferă foarte multă rezistență fizică și psihică. Puterea interioară de astăzi este impresionantă, ai răbdare și te preocupi mai mult de imaginea ta, de felul în care arăți. Îți poți pune ordine în gânduri și îți poți organiza programul pentru săptămâna viitoare.

Horoscop zilnic Vărsător

Starea de sănătate este una mai bună, însă pentru a te simți pe deplin liniștită ai nevoie să te exprimi mai mult, să-ți spui părerile, tristețile, nemulțumirile. Încearcă să te odihnești corespunzător și să te înconjori doar de persoane optimiste și vesele.

Horoscop zilnic Pești

Deși ziua începe sub auspicii mohorâte, după prânz îți vei recăpăta buna dispoziție și vei fi mai dornic să ieși cu prietenii, să socializezi și să te plimbi. Ești empatic și sari imediat în ajutorul altora. Sfaturile pe care le dai acum sunt înțelepte, dar și tu poți primi unele îndemnuri numai bune de urmat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Ana Maria, tânăra ucisă în Orhei, ar fi ieșit din casa presupusului criminal pe picioarele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Pâinea cu maia, izvor de sănătate. Ce sortiment trebuie evitat
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului