Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 4 decembrie 2021. Lună Nouă și Eclipsă de Soare în zodia Săgetător

Publicat: 04/12/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 4 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează Lună Nouă în zodia Săgetător, eveniment însoțit și de o Eclipsă totală de Soare, care va fi vizibilă din Antarctica. Luna Nouă deschide noi uși și noi capitole în viața noastră, este momentul noilor începuturi, însă de această dată, fiind însoțită și de o Eclipsă de Soare la Nodul Sud din Săgetător, ne cere să încheiem ceva din trecut înainte de a porni pe un nou drum, să ne desprindem de credințe și covingeri învechite și să ne schimbăm unele principii de viață care ne țin pe loc în calea evoluției.

Ca orice eclipsă, când liberul arbitru este anulat de Destin, și de această dată ne putem aștepta la surprize și evenimente neprevăzute menite să ne pună pe sensul vieții. Eclipsa de Soare din Săgetător își va face simțit efectul mai puternic în următoarele două săptămâni, însă amprenta sa va fi până la jumătate de an, chiar un an, de acum înainte.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Luna Nouă și Eclipsa de Soare îți cer să lași în spate filozofii de viață cu care nu mai empatizezi și să te deschizi unor noi principii, credințe și valori morale. Este o perioadă care pe unii nativi îi stimulează să învețe lucruri noi care să-i ajute în progresul profesional, iar pe alții îi stimulează să comunice și altora ceea ce au învățat, să predea, să-și exprime convingerile. Totodată, pot veni noutăți ce au legătură cu o călătorie sau cu străinătatea și persoane ce se află la distanță. Evoluția personală poate fi un punct de interes pentru mulți Berbeci și pot opta pentru spiritualitate și credință.

Horoscop zilnic Taur

Luna Nouă și Eclipsa de Soare îți cer o reformulare a modului în care administrezi banii și bunurile în comun cu alții, dar și o schimbare majoră în viața intimă, în privința unei relații intime. Pentru a te bucura de noi începuturi, trebuie să lași în spate dependențe emoționale și financiare, vicii și obsesii. Poți descoperi o metodă prin care să faci bani cu ajutorul altora sau folosindu-te de resursele altora. Atenție la pierderile de energie!

Horoscop zilnic Gemeni

Luna Nouă și Eclipsa de Soare îți vor influența relațiile, fie de cuplu, fie profesionale. S-ar putea ca acele legături care nu sunt bazate pe valori comune, în care idealurile partenerilor sunt diferite, să se încheie. Oricum, orice încheiere va aduce noi relații sentimentale sau noi contracte profesionale, de la caz la caz. Gemenii singuri pot cunoaște pe cineva și pot începe o nouă relație de lungă durată.

Horoscop zilnic Rac

Luna Nouă și Eclipsa de Soare pot aduce noi începuturi profesionale, fie că este vorba de noi sarcini, un nou program sau noi colegi în echipă, fie că este vorba de un nou loc de muncă. Pe de altă parte, Racii sunt sfătuiți să-și schimbe stilul de viață, să renunțe la unele obiceiuri nocive și să adipte o nouă rutină zilnică car să le aducă și îmbunătățirea stilului de sănătate.

Horoscop zilnic Leu

Luna Nouă și Eclipsa de Soare pot aduce noi începuturi în viața sentimentală. Fie o relație ajunge la apogeu și se trece în următoarea etapă, fie se încheie pentru a face loc unei noi povești de iubire. Este nevoie de o schimbare a modului în care iubești și îți manifești afectivitatea, atât față de partener, cât și față de copii. Unii Lei pot deveni părinți în perioada următoare. Totodată, se pot implica într-un nou proiect creativ sau pot începe un hobby, pot da viață unei o pasiuni.

Horoscop zilnic Fecioară

Luna Nouă și Eclipsa de Soare pot aduce schimbări care vizează casa și familia. Acest aspect poate însemna o nouă abordare a relației cu părinții, a modului de comunicare sau poate o mutare, o vânzare/cumpărare de casă, poate schimbarea ideii de cămin, schimbarea raportării la familie. Unele Fecioare pot decide că a venit momentul să-și construiască o familie sau să-și crească familia sau să-și cumpere o casă mai mare. Traume și tipare din copilărie pot fi acum depășite.

Horoscop zilnic Balanță

Luna Nouă și Eclipsa de Soare îți cer schimbarea modului în care comunici cu ceilalți, dar și renunțarea la unele tipare de gândire învechite. Este o perioadă în care poți lua noi decizii pentru viitorul tău, poți negocia ceva important sau poate un dialog te ajută să ai unele conștientizări, o călătorie te ajută să cunoști noi persoane. Pot să apară schimbări și în relația cu rudele apropiate.

Horoscop zilnic Scorpion

Luna Nouă și Eclipsa de Soare vin cu noi începuturi legate de situația ta financiară, fie de modul în care-ți câștigi banii, fie de modul în care-ți administrezi bugetul. Poți avea idei de creștere a veniturilor, poți pierde o sursă de câștig astfel încât să-ți pui mai mult în valoare talentele și abilitățile. Se cere o schimbare referitoare la modul în care te raportezi la valorile materiale și la cele spirituale.

Horoscop zilnic Săgetător

Luna Nouă și Eclipsa de Soare se petrec chiar în zodia ta așa că este momentul unor noi și remarcabile începuturi pentru tine. Schimbările care au loc acum vizează imaginea ta, personalitatea ta, stilul de viață, dar și principiile și valorile morale, tiparele de gândire pe care le ai. Este momentul să te reinventezi de la zero. Cei din jur își pot schimba părerea despre tine, deci ai grijă la ceea ce faci zilele acestea, dar ai grijă și la sănătatea ta pentru că te poți simți mai obosit.

Horoscop zilnic Capricorn

Luna Nouă și Eclipsa de Soare îți cer să lași trecutul în spate, să te desprinzi de temeri, stări anxioase și gânduri negative și să te îndrepți către spiritualitate și credință. Ai nevoie să petreci timp mai mult cu tine, în liniște și să meditezi, să te rogi. Este o perioadă în care poți primi mesaje prin vise sau poți avea revelații. Grijă mai multă la afecțiunile cronice!

Horoscop zilnic Vărsător

Luna Nouă și Eclipsa de Soare pot să-ți aducă schimbări de planuri și noi proiecte. Poți cunoaște noi persoane cu care să legi prietenii de durată bazându-vă pe aceleași credințe și tipare de raționament și care să te ajute în demersurile tale. Este momentul să-ți schimbi raportarea la o relație de prietenie sau să ieși dintr-un grup cu care nu mai rezonezi. Poți adera la noi cercuri și anturaje.

Horoscop zilnic Pești

Luna Nouă și Eclipsa de Soare promit noi începuturi în carieră. Este momentul să ieși în față, să te afirmi și să-ți atingi niște obiective, însă nu este exclus ca unele dintre aspirațiile tale să se schimbe radical. Unii nativi pot porni pe o nouă direcție profesională, în timp ce alții pot primi o funcție sau își pot schimba statutul social.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului