VIDEO | Horoscopul zilei de 12 aprilie 2022. Jupiter-Neptun, conjuncție: ziua minunilor

Publicat: 12/04/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 12 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează la grad perfect o conjuncție unică în viața noastră. Este vorba de unirea planetelor Jupiter și Neptun în zodia Pești.

Deși cele două se întâlnesc o dată la 12 ani, în zodia Pești nu s-au mai întâlnit din 1856, urmând ca acest aspect să se repete abia peste aproximativ 160 de ani.

Încă din luna martie se resimte influența acestei întâlniri unice și se va resimți până la finele anului. La modul general, este vorba de creștere spirituală, de vindecare și iertare, și de miracole care sunt pe cale să se întâmple.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Tu ai o mare deschidere către spiritualitate și credință grație acestei conjuncții, așa că ar trebui să-ți asculți vocea interioară, dar și să fii atent la vise și coincidențe. Te poți vindeca de trecut, poți scăpa de vici și obiceiuri bolnăvicioase și poți accede la sfere înalte ale conștiinței. O problemă de sănătate se poate ameliora, iar tratamentele pot veni inclusiv din zona medicinii alternative.

Horoscop zilnic Taur

Tu ai parte de multă popularitate în următoarea perioadă și poți crește grație oamenilor din jurul tău. În plus, ai șansa să-ți lărgești cercul de prieteni și să cunoști persoane cu care ești pe aceeași lungime de undă. Un proiect se va bucura de succes. În plus, poți renunța la planuri care nu au viitor pentru a face loc noilor oportunități care vin spre tine.

Horoscop zilnic Gemeni

Conjuncția de astăzi va avea repercusiuni asupra carierei tale și te va ajuta să te afirmi, să preiei o funcție, să devii mai vizibil. Poți dizolva niște bariere profesionale care stăteau în calea afirmării tale și te poți înscrie pe o nouă direcție. În plus, poți clarifica situații ce țin de statutul social, de la căsătorie la divorț.

Horoscop zilnic Rac

Dincolo de latura spirituală pe care ți-o oferă conjuncția și de accesul la sfere înalte ale conștiiinței, vine și cu progres profesional. S-ar putea să te înscrii la un curs care să-ți schimbe traiectoria profesională. Este o perioadă în care poți face o călătorie, atât fizică, cât și spirituală și o serie de credințe și convingeri de viață se pot schimba.

Horoscop zilnic Leu

Poți avea parte de clarificări financiare în perioada următoare și poți obține un credit sau poți face o investiție, un partaj. În principiu, poți rezolva un context financiar care nu ține doar de tine, ci și de alții. Pe de altă parte, poți avea parte de clarificări legate de viața intimă și poți dizolva o serie de frici, vicii, dependențe și atașamente toxice.

Horoscop zilnic Fecioară

Conjuncția Jupiter-Neptun se petrece în sectorul relațiilor tale și poate aduce schimbări majore în modul de interacțiune cu ceilalți, fiind vorba în special de partenerul de viață sau de partenerii profesionali. Poate fi vorba atât de căsătorie, cât și de divorț. Cei singuri au curajul necesar să intre în noi relații. Din punct de vedere profesional, poți semna un contract important acum.

Horoscop zilnic Balanță

Această conjuncție te susține să clarifici un diagnostic și să vindeci o problemă de sănătate. Poate fi fizică, psihică sau emoțională. De asemenea, poți veni cu schimbări în stilul de viață, legate de program, de activități, chiar și de loc de muncă. Unii nativi își pot schimba jobul în următoarea perioadă.

Horoscop zilnic Scorpion

Tu te bucuri de iubire, creativitate și poftă de viață în următoarea perioadă. Această conjuncție te susține să te îndrăgostești, să începi o nouă poveste de dragoste, iar dacă ești deja parte a unui cuplu, atunci poți deveni părinte. Nativii care au copii se bucură de reușitele acestora. Totodată, un hobby nou poate intra în viața ta.

Horoscop zilnic Săgetător

Este o perioadă favorabilă să-ți vindeci traume emoționale din copilărie și să-ți construiești propriul cămin sau să-ți mărești familia. Mulți nativi își vor cumpăra o casă în perioada următoare, o vor renova sau se vor muta de la casa părintească. Poate fi vorba și de o revenire în țară a acelora care sunt plecați.

Horoscop zilnic Capricorn

Conjuncția Jupiter-Neptun aduce clarificări în mintea ta și vei putea trage concluzii și lua decizii înțelepte. Poți înțelege niște situații la un alt nivel spiritual. Ai mare susținere în negocieri și în procesul de învățare. Vin informații prețioase spre tine și, în plus, poți obține acte, avize, aprobări. Poți investi niște bani și scoate profit.

Horoscop zilnic Vărsător

Ai grijă la zona financiară, mai ales la cheltuieli. Poți câștiga bani pe o parte și poți pierde bani pe altă parte. O serie de clarificări financiare se petrec acum și asta te ajută să vezi ce este de făcut pentru a-ți crește veniturile. O discuție despre creșterea salariului, a comisionului este bine venită acum. Ține comt că poți scoate bani inclusiv din talentele tale, așa că ai mai mare încredere în tine.

Horoscop zilnic Pești

Conjuncția Jupiter-Neptun se petrece în zodia ta și ai toată susținerea Universului să faci pași importanți în evoluția ta, fie personală, fie profesională, fie spirituală. Este un moment de conectare puternică cu Divinitatea și ar trebui să profiți pentru a vindeca ceea ce te doare și te ține în loc. Dacă până acum n-ai avut curaj să faci schimbări, acum vei prelua inițiativa.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
S-a aflat! Care e cauza morții lui Costel Corduneanu, unul dintre cei mai periculoși interlopi...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Liderul interlop Costel Corduneanu a murit în spital, în urma unei operații dificile la inimă
IREAL! Ce ți se poate întâmpla dacă răspunzi la telefon și spui „DA”!
Mihaela Bilic, despre cele mai periculoase produse de consumat în timpul postului Paștelui: „Au potențial...
Cea mai profitabilă investiţie: cine cumpără acţiuni de 5.000 de lei câştigă cel puţin 500...
Doliu în România! Vestea a picat ca un trăsnet! Adio, Adriana
Narcisa, reacție neașteptată după accidentul în care a murit iubitul ei, Mădălin Paul Păduran! Gestul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
TOP cele mai ieftine SUV-uri (RABLA 2024). Modelul SURPRIZĂ pe care toți românii îl caută
Alfa Romeo redenumeşte un model de SUV pentru a dezamorsa tensiunile cu Italia
Omul care a descoperit ADEVĂRUL despre evoluție, cu 100 de ani înaintea lui Darwin
Devine interzis total pentru posesorii de mașini. Decizia drastică anunțată chiar acum
Codul Rutier. Capcana în care cad mulți șoferi atunci când fac depășiri
O femeie a văzut că „porțile iadului” s-au deschis chiar în curtea casei sale, în...
Doliu în România! Vestea a picat ca un trăsnet! Adio, Adriana
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
"Nu am să mă mai întorc". Postările tânărului care și-a pierdut viața în accidentul rutier...
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
Guvernul Greciei vrea să ofere tururi private de 5.000 de euro la Acropole